שלום לכולם!

סער ג1

New member
היי, מעולה

שיהיה לך בהצלחה עם ההתנדבות והעבודה קהילה. בכלל - כל בקשה\שאלה שיש לך, מלבד להעלות אותה כאן בפורום, אתם מוזמנים לשלוח למייל שלנו: [email protected]

mor000

New member
בקשר לשאלתך........

את\ה מוזמנים לפנות לעורך המוזיקה של העיתון וכותב מדור "באוזן" - יהודה שוחט ולשאול, לבקש, להציק וכל מה שעולה בראשך בקשר לכל דבר וגם בקשר לשאלתך הספציפית... בהצלחה!!! וזהו המייל: [email protected]

mor000

New member
שלום לך בובספוגית!!!

אז קודם כל ברוכה הבאה לפורום, טוקיו הוטל הופיעו בפוסטר של שבוע שעבר... בקשר לחומר על הלהקה... בקשתך נמסרה למערכת [= את מוזמנת להיכנס לטור של מיכל שנמצא פה, בפורום החדש של מעריב לנוער. מה שאת צריכה לעשות זה רק להסתכל למעלה וללחוץ על "מאמרים"... בצד ימין תוכלי למצוא את המדור של מיכל (שישאר בינינו) והמדור של תום ולהנות מהטור גם פה בפורום. המשך יום מעולה.

SpongBobit

New member
יאי !!!!!!!!D:::

תמיד התחרטתי שרק לפני חצי שנה התחלתי לקרוא את מיכל ! גאד תודה ! אבל צריך כתבות, למרות שפושטרים זה מעולה !!:))))))

AnNa ChAn

New member
מצטרפת ../images/Emo45.gif

יהיה נחמד אם יהיה יותר חומר על להקות רוק, מטאל ואימו :)

mor000

New member
בקשתכם התקבלה, מלבד זאת אתם מוזמנים

לשלוח את בקשותיכם לאי-מל של עורך מדור "באוזן" - יהודה שוחט במייל: [email protected]

סער ג1

New member
היי

נו, את רואה? סגירת מעגל ממש. אנחנו יודעים לפנק טוב ונמשיך לעשות את זה. מוזמנת להיכנס לפורום.

סער ג1

New member
...

אהלן 'סופרמן מאוהב', תודה על איחולי ההצלחה. מקווה שתיהנה בפורום. לא הבנתי את השאלה שלך... איך יהיה לי קשר עם "ראש1" אם אני ב"מעריב לנוער" זה פורום "מעריב לנוער"...? אין לי ולפורום שום קשר איתם. אנחנו פה לא כדי לדבר על "ראש1" אלא על 'מעריב לנוער.' זייהו.

MIRI101

New member
חחחחח XDXD

שלום שלום, גם אני כתבת נוער (חדשה לגמרי D:) (מחיאות כפיים בבקשה.) תגיד, איך ממעריב לנוער הסקת שזה עיתון של ידיעות? P:

mor000

New member
היי חבר'ה [=...

מה קורה?! אז קודם כל מצטערת שלא הגעתי לכאן יחד עם "גזירת הסרט האדום" והעלת הפורום לאויר, אני מור הבדלה ואני כתבת נוער בעיתון. אני אנהל יחד עם סער את הפורום... אז מה עוד נשאר חוץ מלהגיד בהצלחה?! תהנו, תכתבו, ואם יש לכם שאלות אני וסער כאן לשירותכם!!! שיהיה המשך שבוע מצויין מור הבדלה.

elad040

New member
ממליץ על פורטל נוער וילדים כייפי!

שלום לכולם!! כנסו לקליק - פורטל נוער וילדים בעל מגוון רחב של תכנים!! תהנו :] http://www.cli-ck.net

RotemONEt

New member
מזל טובבבבב!!! ותתחדשו! ../images/Emo67.gif

המון הצלחה בהמשך לפורום ולכתבים
. רותם .ש.

mor000

New member
תודה רבה לך רותם .ש.

מוזמנת להיכנס ולכתוב תמיד [= המשך שבוע מצויין.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifשלווווום :)

מנויה ומתה על העיתון
אני שיר בת 14.10 מראשון לציון :) אבקר פה מדי פעם D:

למעלה