שלום לכולם

SPECIAL EDITIONS NEWS

הרבה מיובאים מזון 1. (אם זו הייתה המטרה) הרבה סרטים עם גרסאות במאי (ממנטו, שבעה חטאים, פרל הארבור, ג´רי מגוויר ועוד רבים) פשוט לא יוצאים פה עם תרגום עברי ואני ואתם נאלצים לקנות אותם מיובאים. אבל, הבשורה הטובה!!!! אני רודף אחר הזכויות ולאחרונה ישנה הצלחה לא קטנה: אמדאוס-גרסת הבמאי, הבלתי נסלח-SE, קן הקוקיה-SE, רומן על אמת-SE, ג´רי מקגוויר-SE,אי.טי-גרסה מלאה מיוחדת ועוד רשימה לא קטנה יצאו בארץ מתורגמים!!

jedi

New member
מלחמת הכוכבים

האם יצאה הטרילוגיה המקורית של מלחמת הכוכבים (פרקים 4,5,6) ב DVD? חיפשתי ולא מצאתי.

gofish

New member
הטרילוגייה לא יצאה עדיין

וכנראה גם לא תצא בעתיד. (קיימות גירסאות פירטיות בשוק באיכות נמוכה שהומרו מפורמט VCD). הסיבה לעיכוב,היא סירוב של לוקאס עקב אי הכנסת תקן THX (שלוקאס הוא הוגה הרעיון) לסרטי ה-DVD. מידע זה נכון היה לפני שנה,יכול להיות שבמהלך השנה האחרונה הדברים השתנו.

dudil

New member
קיימות גרסאות איכותיות שנעשו

מהליזר דיסקים. אף אחד לא עושה DVD מVCD שהוא MPEG-1 בכלל.

gofish

New member
אתה טועה

אמנם ישנם עותקים ב-DVD שעברו המרה מ-LD ונמכרים במכירות פומביות ברשת כמו EBAY. אבל רוב העותקים הומרו מפורמט VCD ל-DVD באיכות נמוכה,תוכל למצוא דוגמיות בדוכנים פירטיים בתחנה מרכזית,או אם יוצא לך להיות בשווקים השונים במזרח הרחוק,שם תמצא אותם לרוב.

dudil

New member
מאחר וחזרתי מהזרח הרחוק

שבוע שעבר, תאילנד למען האמת, אני יכול לומר לך כמי שעוסק בתחום, העותקים הם מכמה מקורות - ליזר דיסקים, דיוידי מועתק, מצלמה שהוצבה על חצובה בקולנוע. כל האפשריות הנ"ל נדחסות ב-MPEG-2 והמוצר הסופי יכול להיות דיוידי או VCD. אין שום דיוידי שנעשה ממאסטר שהוא VCD, הם אומנם פיראטים אבל לא מטומטמים.

gofish

New member
דודיל

הם בטוח לא מטומטמים,מטומטמים אלה שקונים DVD ומקבלים איכות ירודה של VCD. חבל שהשאלה לא עלתה לפני חודש,במסגרת ניקוי מדפים עקב מעבר דירה,חלק מהאשפה שנזרקה היה 20 DVD שהובאו לפני שנתיים וחצי מהמזרח וכולם הומרו מסרט VCD,מלבד איכות תמונה נמוכה שנמצאה בכולם,בחלקם אף בתהליך ההמרה הועבר תרגום ביפנית,כאשר אין אפשרות להוריד את התרגום. קפוץ לתחנה המרכזית בת"א אני בטוח שתתקל בכמה עותקים. לילה טוב

שאלה על ה סרטי DVD

ואני שואל השיא הרצינות שאלתי לפני כמה ימים ואמרו לי לחכות ולשאול אותך מי מחליט באיזה סרט יהיה תרגום לעיברית ובאיזה לא יש הרבה סרטים שלא ניתן להשיג אותם עם תרגום או למשל סדרות טלוויזיה על DVD בקיצור מי זה שמחליט אם להביא את הסרט לארץ אם הוציא אותו עם תרגום

solo2

New member
FULL SCREEN

אני מסכים שאנשים בארץ ממש לא אוהבים שחותכים להם את המסך, אני עובד מדי פעם בחנות סטיריאו וספריית DVD ויותר מדי פעמים אנשים באים ומתלוננים שהסרט הוא ב WIDE SCREEN היה אחד שהחזיר את מכשיר ה DVD , מרוב עצבים למרות כל ההסברים

רומן ט

New member
נו, כשאומרים להם ש-

חותכים להם את המסך, אז לא פלא שהם מתעצבנים ולא מבינים. הרי גירסת המסך המלא - היא היא שחתוכה! תראה, אני לא רוצה לתת דוגמאות מעולם המוסיקה, או הרכב או כל דבר אחר על טיפשותם של ההמונים. אני רק אומר דבר אחד - הבמאי עבד המון על הסרט והוא והחברה המפיקה השקיעו המון. מיהן אותן חברות הפקה/הפצה מקומיות שיעזו להרוס ולחרב להם את העבודה, הכל בשם אספסוף לא מבין? מי שלא מצליח להבין הסבר למה מסך מלא פחות טוב, הוא גם אחד שיחזיר את ה-DVD בעצבים כי הוא לא עובד, ואחרי זה יתברר שהמכשיר לא מחובר לחשמל, או שהוא הכניס את הדיסק למכשיר ה-VCR

Soak

New member
או כמו שחבר שלי סיפר לי ../images/Emo6.gif

שפעם למוקד שירות הלקוחות של חברת מחשבים גדולה התקשר אדם שטען ש"מגש הקפה" שלו נשבר. לאחר אינספור בירורים מסתבר כי אותו ברנש היה מוציא את מגש הסידירום ומניח בתוך החור כוס קפה !! ממש שנות האלפיים המחשבים של היום!

Amit23

New member
הסידי רום זה סתם אגדה עירונית

מה שכן, השוואה יותר טובה היא שמה אם היית קורא ספר והיו חותכים לך שני מילים מכל צד של כל עמוד? לזה לא היית מסכים. בתור אחד שעובד בספריית וידיאו/דיוידי אני מנסה להחדיר לאנשים שפורמט המסך הרחב הרבה יותר טוב ומסביר להם את ההבדלים אבל הם תמיד ייחשבו שמנסים "לדפוק" אותם. אני לא מבין למה הם בכלל קונים דיוידי. רק בשביל התרגום? הם רואים את הסרט באיכות ממש ירודה ובמסך מלא. זה כמו לראות סרט בוידיאו, למען השם:)

ronit.

New member
כותרים שהיו אמורים לצאת ונשכחו...

בן שלום, בעבר הוצאתם חוברות קטנות ובהן היו תמונות של סרטים שקיימים ושל סרטים שאמורים לצאת בעתיד, בין הסרטים שהיו שם היו נוטניג היל והמבוך שנשכחו ולא הוצאתם אותם, למרות שהם יצאו באירופה ובארה"ב. השאלה היא מתי , אם בכלל, אתם מתכוונים להוציא אותם?

ErezT

New member
אני לא יודע אם זה קשור לDVD...ננסה!

אני מחפש לקנות פוסטרים של סרטים,לא חייבים להיות המקוריים שמשתמשים בהם בקולנוע אבל שיהיו עם אותה תמונה. גם סרטים עדכניים יותר כמו המטריקס וגם ישנים כמו בחזרה לעתיד. אתה יכול אולי לעזור לי איפה אפשר לקנות? אם אפשר דרכך או דרך גלובוס אני אשמח אם תשלח לי מסר עם כל הפרטים או שתכתוב תגובה להודעה הזאת. זה ממש חשוב לי. תודה

רומן ט

New member
לא קשור ל-DVD אומנם

וגם בן כבר מזמן לא פה... אבל הנה לינק לאתר שמוכר ושולח פוסטרים של סרטים: http://www.movieposter.com

ErezT

New member
תודה רבה

למרות שהתכוונתי מאיפה אפשר לקנות בארץ כי באינטרנט עולה הרבה המשלוח, תודה בכל זאת

למעלה