שלום לכולם :)

mich223

New member
תודה! והנה נזכרתי לי בעוד שאלה.

ריבר רואה את החליפת אסטרונאוט של הילדה, ומעלה כל מיני השערות. "הילדה מאוד חזקה" "היא הצליחה להתחמק", אבל...היא יודעת מה קורה, היא הייתה שם. למה היא מעלה השערות? היא יודעת, או שהיא באמת שכחה?
ולמה היא לא יודעת מי זה הסיילנס? הם גידלו אותה.

Lhuna1

New member

הסיילנס גידלו אותה ושטפו לה את המוח, אבל את הסיילנס כזכור לך אי אפשר לזכור...
אני חושבת שלא נשארו לה כל זכרונות מאותה תקופה, אלא רק ההתנייה הפסיכולוגית לרצוח את הדוקטור.

מוגלי7

New member
אני לא חושב שהיא לא זכרה.

כשריבר ואיימי דיברו בסוף the wedding of river song, ריבר ציינה בפני איימי מספר פעמים בהן היא נאלצה לשקר לה - "העמדתי פנים שאני לא יודעת שאת אמא שלי והעמדתי פנים שאינני מזהה את חליפת החלל בפלורידה."

mich223

New member
אבל ב601,

כשהם מחפשים את הילדה היא רואה את הסיילנס ומופתעת. אז כנראה היא באמת לא זכרה.

מוגלי7

New member
כן אבל תחשבי על זה

גם את מכירה את הסיילנס. אל תגידי לי שאם פתאום היית רואה אחד לא היית מופתעת, בלי קשר לזה שאת מכירה אותם.

ailag

New member
-=-=-

אחרי שרואים את הסיילנס שוכחים אותם. ב601 בשירותים הגברת (ג'וי) ראתה סיילנט ואמרה משהו כמו "היי, מה זה, מסכת מסע בין כוכבים?" ואז שכחה, וכשראתה אותו שוב שאלה שוב - "היי, מה זה, מסכת מסע בין כוכבים?" אז לא זוכרים אותם בפעם הבאה שרואים אותם.

זה גם פותר את השאלה למה להשקיע בטכנולוגיה של האיידרייב במקום סתם לשים תמונה של סיילנט על הצד הפנימי של הרטיה.

ailag

New member
-=-=-

מתי?

(ויש מצב שכתבת ספוילר בכותרת.. אני לא סגורה על חוקי הספוילרים - לא עוקבת אחרי מה כן או לא משודר בארץ - אבל זה עונה 6)

mich223

New member
כתבתי "איימי", זה לא ספויילר

עכשיו
לעונה 6
כשהיא רואה אותו בשירותים, ביחד עם האישה. היא אומרת שהיא ראתה אותו קודם או משהו כזה.

timetraveler900

New member
ל - 6X01

למרות שהעונה כבר שודרה בארץ (וגם הספיישל של 2011 דרך אגב) ולא חייבים לסמן ספוילר אפשר כדי להיות נחמדים למי שבמקרה לא ראה.

איימי זכרה אותו כמו שאמרת כי היא נוסעת בזמן. היא לא הייתה אמורה לזהות אותו אבל בגלל שהיא נסעה בזמן ויש לה ראייה שונה עכשיו על דברים, היא מסוגלת "להיזכר" אבל לא באמת, אלא רק לאותו הרגע.

(חוץ מזה נראה שאיימי טובה בלזכור דברים; עיין ערך: סוף עונה 5
)

ailag

New member
לא הבנתי איך קשור מסע בזמן

נוסעים בזמן זוכרים כשההסטוריה נכתבת מחדש, כמו עם הקרע ביקום..

ובסוף עונה 5 היא זוכרת כי היקום זלג לתוך הזיכרון שלה כל השנים. אולי גם הסיילנס בעצם.

timetraveler900

New member
זה כמו שהדוקטור אמר בסוף 5X05

(Flesh and Stone): גם אחרי שהמלאכים נשאבו לתוך הסדק והם כביכול לא מעולם לא התקיימו, איימי עדיין זכרה אותם ואת כל מה שקרה כי היא נוסעת בזמן וזה משנה את הדרך בה היא רואה את הדברים. אני פשוט מניחה שזה גם מה שקרה בתחילת עונה 6.

pennylane11

New member
ברוכה הבאה

ראיתי שענו לך כבר על הרוב, אבל אני באמת ממליצה (בתור אחת שהספרייה היו הפרקים הראשונים שלה, בצפייה אמיתית שגררה את שאר הסדרה) פשוט לראות מההתחלה.

mich223

New member
תודה

כמו שאמרתי, אני צריכה להשלים פרקים שלא ראיתי לפני כן.

בנוסף אני רוצה להגיד שחלמתי הלילה את החלום הכי יפה שהיה לי מימיי, והוא היה על דוקטור הו

ברוכה הבאה

אנא קרא את נהלי הפורום לגלישה נעימה ובטוחה לכולנו: http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=1649&aId=100219

בגדול אין לי הרבה לחדש, ענו לך על רוב הדברים ובאמת הכי הכי מומלץ זה לראות את הסידרה לפי הסדר, במיוחד כשהסיפור של ריבר הוא ממש לא לפי סדר כרונולוגי

למעלה