אין מחקרים כאלה. יש מחקרים שנויים במחלוקת
שמצביעים על יתרונות רפואיים מסוימים, ועדיין, אפילו אגודת רופאי הילדים האמריקנית (שהיא הכי פרו מילה כי היא מתפרנסת מזה) כתבה באותו קישור שהבאת שהיתרונות לא מצדיקים הליך אוטומטי של מילה סתם כך (והם הכי בעד, כן? יש אגודות רופאים שממש נגד).
למעט זיהום בדרכי השתן, שהוא גם ככה נדיר אצל בנים (כן, גם אצל שלמים) ובכל מקרה רלוונטי רק לשנת החיים הראשונה, שאר ה"יתרונות" רלוונטיים לגילאים מבוגרים הרבה יותר (מחלות מין מהגיל שבו מתחילים לקיים יחסי מין, סרטן הפין הוא סרטן נדיר ורלוונטי מגיל 50+). בקיצור, אין שום דחיפות או נחיצות רפואית לבצע את ההליך דווקא בתינוק בן 8 ימים.
זאת ועוד, מילה לא מונעת מחלות מין, רק מפחיתה את הסיכוי. הקפדה על מין בטוח ושמירה על הגיינה, כן מונעות, ולא צריך לבצע שום ניתוח לשם כך. שלא לדבר על כך שייתכן שבעתיד יהיו חיסונים.
לא יודעת אם שמת לב, אבל בעולם הרפואה משתדלים לא לבצע טיפולים לא נחוצים (למעט ניתוחים אלקטיביים שאדם מבצע בעצמו כי הוא רוצה לשנות את גופו) ולרוב משתדלים להימנע מניתוחים כשיש פתרונות אחרים. הפתרון הכירורגי הוא לרוב הפתרון האחרון.
אז פתאום הוא הפך להיות ה"פתרון" הראשון? בתינוק בריא? כן, אני בעד תינוקות בריאים, לתשומת לבך תינוקות שמלים אותם הם תינוקות בריאים (אם הם חולים או יש בעיה, דוחים את המילה).
אז כן, אני רוצה שהתינוק שלי יהיה בריא ושיהיו לו כל האיברים שלו בריאים ותקינים, כפי שיצא מבטן אמו (אלא אם יש בעיה שמצריכה התערבות רפואית או שהוא יחליט בבגרותו שהוא רוצה לשנות את גופו, וזה כבר עניין שלו).