יאנוש... ../images/Emo39.gif
איזה מונחים טכנים אתה רוצה לדעת? RR? הכוונה ל"רילפסינג-רמיטינג" (התקפי-נסיגתי) ויש עוד, מכל טוב SP? "סקונדרי-פרוגרסיב" זה אומר שישנה התקדמות, כל הזמן ולא בקצב קבוע...זה אינדבדואלי מאוד. חוץ מRR הכל בעצם שיך לפרוגרסיבי, קצב ההתקדמות (ויש גם תקופות, לפעמים מאוד ארוכות, של רגיעה "פלאטו"). אני לא רופאה, ולא יכולה להמליץ לך על מה כן ומה לעשות כי כמו שאמרתי, זה כל כך אינדבדואלי... תנסה להיות יותר ספציפי, כך יהיה לי יותר קל להיות אתית ולא לענות לך תשובה בלתי אחראית...כי מה שטוב לי, לא בהכרח יהיה טוב גם לך. בנוגע לתרופות, דבר עם הנוירולוג שלך, למרות שהם נוטים לתת לנו לבחור בעצמנו את התרופה. אני על קופקסון... זריקה יומית, תת-עורית. אתה יכול לשאול כל שאלה ואענה לך כמיטב יכולתי, בשמחה. במסגרת הבונוס הזה שנקרא "טרשת" זכיתי לצבור לא מעט ידע ולהכיר המווווון חולים מכל העולם, באינטרנט ובטיולים לחו"ל. את בן הזוג שלי הכרתי לפני כשלוש שנים, אבל שנינו לא היינו פנויים אז. מה שלא הפריע לנו לשים זה את זו על הכוונת (והמבין יבין) מפאת חוסר הבנה לה "זכינו" מצד בני זוגנו הקודמים, דבר שגרם לשנינו עגמת נפש לא מועטה... למזלנו התפנינו בערך באותו זמן ואפשר לומר שהסתערנו אחד על השניה (מצולקים אך אופטימיים) בשמחה רבה
היום אנחנו חיים ביחד כשנתיים, מאוהבים עד הגג, לא נשואים, לא בוער... אבל מדברים על תינוק/ת משותפ/ת... ואז - נראה! אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות עליהן. ערב מצויין!!!