שלום לכולם

ברבי..

New member
רק אני! ../images/Emo13.gif

לא ממש...בגלל זה לא התקשרת?...

yan27

New member
איפה את?

ברבלה אני מצטער(ואין לך מושג עד כמה). אני אדבר איתך על זה אח"כ.

@diver

New member
ברוך הבא בצל קורתינו

יאן שלום אני מברך אותך בברכת ברוך הבא ומחבק אותך חיבוק חם
מאחל לך כל טוב קובי

RomiVais

New member
קובי - מה שלומך??? ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

מה קרה שבקושי שומעים ממך? אני מקווה שהכל בסדר ושלא תנטוש להרבה זמן - אנחנו מתגעגעים!!
שיהיה לך ערב נפלא, רומי

@diver

New member
בעיות בריאות אבל של המחשב

היי היו לי בעיות במחשב בעבודה הדיסק הקשיח קרס והוחלף מזל שהיה לי גיבוי ישן של המועדפים , אבל לא היה לי גיבוי של האתר הזה ורק עכשיו איתרתי אותו. אצלי הכל בסדר ברוך השם טפו טפו רק רישומית אני חולה ולא פיזית צולל ומטייל בכיף נוסע לבולגריה בעוד שבועיים חוגג - כי החיים קצרים ביי ליאן אני בן 41 נשוי + בן בצבא ובת עתודאית גר באשדוד

RomiVais

New member
נהדר קובי!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

קודם כל אני חייבת לבקש משהו - תגיד למחשב שבעיות הבריאות לא מקובלות עלי - שהוא צריך לשמור על עצמו טוב טוב כי בגללו אנחנו מתגעגעים אליך וזה לא בסדר!!
לא נורא - זה עבר ועכשיו אתה שוב איתנו - מה שחשוב באמת!!
אני שמחה מאוד לשמוע שאתה מרגיש טוב - ואני מבינה שיוצאים פה לפי תור לחופשות
סיאמית כבר חזרה, עכשיו גיל בחופשה ואוטוטו אתה נוסע... אז אם יש ספק - אני כמובן מאשרת בשני תנאים (לא הכל בא בקלות בחיים
): 1. להנות המון ולעשות חיים!!! 2. לא לשכוח לחזור!!!
שיהיה לך יום נפלא, רומי

@diver

New member
תודה

תודה רבה רומי , אני אדם שאוהב להנות מהחיים כי אני יודע שבכל רגע יכולה להיות לי "הפתעה" לפעמים אני קצת מגזים כמו בעניין הצלילה והטיסה וצניחה חפשית בדרך ..... אני מנסה לנצל כל רגע פנוי בחיים כדי להנות ולשמוח עם ילדי אני אהנה לי בבולגריה ואחשוב על הפורום ומנהל הפורום קובי

RomiVais

New member
נהדר קובי!! ../images/Emo6.gif

אני חושבת שכולם צריכים להנות מהחיים כי לא רק חולי טרשת יכולים לקבל "הפתעה" אלא זה שאף אחד לא יודע מה יכול לקרות מחר זה עניין של כל יום וכל אחד!! אירועים מוחיים וכל הדברים מאותו הסוג הם דבר שאף אחד לא יכול למנוע... אבל אסור לחשוב על דברים שליליים!!! צריך לחיות את ההווה בצורה הטובה ביותר שאפשר ולנצל כל רגע ורגע לדברים שאוהבים וחשובים באמת, כמו הילדים שלך שהזכרת. המשפחה זה הדבר הכי חשוב שיש לאדם לדעתי. אני יודעת שאני אתן את כל מה שיש לי וגם את מה שאין לי בשביל המשפחה שלי!!! אז תמשיך בדרך נפלאה זו, זו דוגמא למופת לכל אחד ואחת מאיתנו!! שיהיה לך ערב נפלא, רומי

yan27

New member
../images/Emo13.gifטפו טפו ../images/Emo13.gif

קובי,שמחתי לשמוע שאצלך הכל בסדר.היתי מבקש לדעת מתי אובחנת כחולה?,ואם אתה מטופל באיזה שהי צורה?. שתמשיך לחגוג ולנסוע,זה טוב,אם יש משהו טוב שקיבלנו מהמחלה,זה שהבנו שהחיים קצרים ואין בטחונות למה יהיה מחר. אני באופן אישי גם נוסע ומטייל המון,בכלל אני עושה רק דברים שאני נהנה מהם. נשיקות לקטן
יאן

@diver

New member
הלו יאן ../images/Emo50.gif

הובחנתי כחולה בשנת 1985 כלומר בגיל 25 , היו לי אפיזודות של תחושת נימול במקומות שונים בגוף לתקופות של עד כחודש , חוסר תחושה {תחושה אישית בלבד ולא אמיתית-כאב הרגשתי כשדקרו אותי} וכפילות ראיה בפעם אחת טופלתי בסטרואידים כשהלכתי לניאורולוג וזה עבר , זה גם עבר ללא טיפול לפעמים כשלא בא לי לשתות סטרואידים {זה עשה לי צרבות-אש} הייתי חייל בקבע , המשכתי לשרת עוד כשלוש וחצי שנים מאז האבחון והשתחררתי מקבע בגיל 28 . בשירות הייתי לחוץ מאד בגלל התפקיד והאישיות שלי ולדעתי זו הסיבה להתקפים ערב שחרורי מצה"ל החלטתי לא להתעצבן יותר ולא להכנס ללחץ , הבטחה שקיימתי עד לפני שנה בערך , ולא היה לי שום כלום מיום השחרור מהצבא ועד היום ,טפו ,טפו ,טפו . הרווח שיצא לי הוא שהבנתי שצריך לחיות היום כי מי יודע מה ילד יום .... לא עשיתי עוד ילדים מסיבות מובנות {יש לי בן ובת} וגרתי עד לא מזמן בבית עם מעלית. היום אני גר בבית דו מפלסי ללא מעלית , צולל , טס מידי פעם וחושב על קורס צניחה חפשית..... הפסקתי לפחד מהפחד......... או הא איזה סיפורים אההה......אני אדם רגיל שברגילים היום כלפי חוץ מחבק את כולם יאן גם אותך
להשתמע קובי

RomiVais

New member
וואו!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

"הפסקתי לפחד מהפחד" זה משפט מפתח!!! זה כל כך נכון!!! הפחד משתק, הפחד עוצר בעדנו מלעשות דברים אלה או אחרים... מישהו פעם אמר לי שיש הרבה אנשים מכל אלה שלא יכולים ללכת, שיכול להיות והם היו הולכים בהשפעת היפנוזה, בגלל עניין הפחד. כמובן שזה לא נכון לגבי כולם, אבל יכול להיות נכון לגבי כמה מהם... אני לא שוללת שום אפשרות. אבל עניין הפחד - חייבים להיפטר ממנו, אבל גם לא להגזים.. כמו כל דבר צריך להכיר את הגבול המתאים. קבל חיבוק בחזרה
, תשמור על עצמך המון ותהנה מהנאות החיים, רומי

yan27

New member
../images/Emo51.gif קובי

ספר לי עוד קצת על עצמך. מקווה שאתה מרגיש טוב.יאן

yan27

New member
מרגיש מצויין ../images/Emo13.gif

קובי נראה לי שאני החולה הכי בריא שיש. בגלל אני חושב שהמחלה יותר תרמה מאשר הזיקה לי. אני לא יודע מה איתך אבל אני מקווה שטוב. הכי חשוב זה לא להיות פסימים
יאן

למעלה