שלום לכולם

RomiVais

New member
סיאמית ויאן יקרים!! ../images/Emo24.gif

ראשית אני מאוד מאוד שמחה שסיאמית הצליחה לשכנע אותך ללכת לעשות בדיקות דם. זה באמת לא סוף העולם ואני לא יודעת בוודאות, אבל להרבה אנשים שחולים במחלות נאורולוגיות משום מה יש חוסר בויטמין בי 12. יכול להיות שאני טועה ואסור להכליל, אבל כל מי שאני מכירה (ואני מכירה גם חולים במחלות נאורולוגיות אחרות) יש לו חוסר בויטמין זה. אפילו לי יש, ואני לא חולה... משום מה זה הפך לחוסר נפוץ, ואם לא דורשים מהרופא במיוחד לבצע בדיקה של הויטמין - אף פעם לא בודקים אותו כחלק מבדיקה שגרתית. יאן, אני מזדהה איתך ברגשות ה"חמים" כלפי קופות החולים. אני מציעה לך להחליך לרופא אחר, מישהו סימפטי יותר... שתהיה מסוגל לראותו פעם בכמה חודשים. אני תמיד שמרתי מרחק מרופאים עד שאמא שלי חלתה. פתאום הבנתי שיש דברים שנסתרים מהעין ושיכולים להחמיר בהרבה אם לא מטפלים בזמן. אם אמא שלי היתה הולכת בזמן לרופא במקום לחשוב שהנפילות שלה נובעות מעייפות, או עלייה במשקל, היא היום אולי היתה עדיין הולכת! הכוונה שלי רחוקה מלהפחיד!!! פשוט חייבים להקדים תרופה למכה, ומי ישמח יותר ממני כשתבוא ותספר לנו שכל הבדיקות תקינות ושאתה בריא לחלוטין!! ושאנחנו כולנו טעינו וגרמנו לך לטירחה חסרת משמעות - תאמין לי - זה יעשה לי את היום. אז באמת, אסור לזלזל, אף אחד לא מעריך את הבריאות עד שלא מאבדים אותה, וחבל!! תשמור על עצמך, תלך לרופא שיגיד לך שהכל מצויין, ותעשה זאת מדי פעם, אין רע בכך, להיפך - זה חשוב!! סוף שבוע נפלא לכם ולכולם, רומי

סיאמית

New member
בדיוק! ../images/Emo45.gif וחוץ מזה...

לא אוהב רופאים? לא נורא... גם הם לא משתגעים עלינו מי יודע מה. עובדה! ראית איזה רופא שמיהר למצוא לנו תרופה?!?! לא! הם עסוקים בכנסים בטיז-אל-אמו עם ארוחות בוקר קונטיננטליות... אז אל תאהב אותם, תשתמש בהם. תגיד, באיזה בי"ח אתה מטופל? אצל מי? (אתה לא חייב לגלות... סתם מעניין אותי). ואתה צודק שאני לא ארפה ממך בנוגע לבדיקות דם פעם בכמה זמן. לא כי אני ביצ´ית נודניקית, בגלל שזה באמת חשוב ותאמין לי שהלואי שאף אחד מאיתנו בכלל לא היה צריך לדאוג בגלל הדברים האלה... אבל זה מה שיצא. אז לא צריך לסגוד לזה... אבל גם לא להתחצף לזה. יאללה אני הולכת לקרוא ספר שקיבלתי ליומולדת (שבכלל יהיה רק ביום שני אבל היום יום שישי וארוחה משפחתית ומתנות!!! ספרים!!! המון!!!). לילה טוב ונשיקות לכולם

yan27

New member
איפה זה טיז-אל אמו?

סיאמית אני לא יכול להגיד איפה אני מטופל,זו איזושהי שלוחה של הכור האטומי
. טוב אז אני "מטופל" בתל השומר (המרכז לטרשת נפוצה או משהו כזה).אני אומר "מטופל" כי כל מה שאני עושה זה לבקר כל שלושה חודשים לקחת מרשמים לבטאפרון להגיד שהכל בסדר ואני עף. תהני מהספר,ואל תירמזי,יום הולדת,יום שני.תרשמי כתובת ותגידי אם את רוצה את המתנה בצ"ק או בעטיפה. נשיקות לקטן. יאן

RomiVais

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

הצחקתם אותי שניכם... תמשיכו כך, אתם חמודים!! לילה טוב לכולם, בהחלט לך יאן שמטייל לך כאן באמצע הלילה במקום לישון
חלומות פז, רומי

yan27

New member
תמיד לשרותך ../images/Emo8.gif

רומי אין כמוך. את מחוברת עם אינפוזיה לפורום.מדדתי לך מקסימום שעתיים עד שאת באה לבדוק מה חדש. תמשיכי ככה(לא יכול לישון)יאן

RomiVais

New member
תודה יאן!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

זה רק בגלל כמה שאתם חשובים לי!! יש ימים שאין לי את הזמן להיות מחוברת עם האינפוזיה לפורום, אז ימים שאני כן יכולה - אני מנצלת עד הסוף!! למה אתה לא יכול לישון? זה תמיד היה ככה? גם אם לא בלילה, אתה ישן מספיק ונח מספיק? המנוחה מאוד חשובה, אולי כדאי שתשאל לגבי זה כשאתה הולך לבקש הפניה לבדיקות!!
שיהיה לך יום נפלא, רומי

סיאמית

New member
אפשר מזומן? ובדולרים! ../images/Emo8.gif

דוקא ביום ראשון שעבר הייתי בבניין של הטרשת בתל השומר (כל הכבוד לאחירון) כי החבר שלי עושה שם פיזיותראפיה פעם בשבוע (למרות שהוא מטופל באיכילוב, כמוני) והפיזיותראפיסטית שלו מד-הי-מה! אז בעוד הבחורה המקסימה הזו (סיגל) מתעסקת עם החבר שלי, אני שתיתי קפה והתבוננתי (לא בלי עונג מוסתר) איך היא מתעללת בו קצת ("עוד פעם!!!" יותר גבוה!" "מספיק להתפנק!" וכו´). אחר כך קנינו קביים חדשות ב"גפים". ממש יום כיף!!!

RomiVais

New member
תמסרי לו "תתחדש" מאיתנו!! ../images/Emo24.gif

אני מקווה שאתם עושים ימי כיף גם מחוץ למחלקת הטרשת בתל השומר
שיהיה לכם יום נפלא וכיפי, רומי

RomiVais

New member
שלום לך יאן - ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום שלנו!! אני רומי, בת 20 ואמא שלי חולה כבר משנת 97 למרות שאיבחנו אותה סופית רק בשנת 2000. אתה מוזמן לקרא קצת אחורנית ולהכיר את המשתתפים האחרים או שהם בטח ישמחו להציג את עצמם מחדש. ספר לנו על עצמך, כל מה שאתה מוכן לשתף... מקווה שיהיה לך טוב איתנו, ושוב - ברוך הבא!! שיהיה לך ערב נפלא, רומי

yan27

New member
רומי את אחלה

תודה רומי. בהמשך אני אקרא ואלמד קצת יותר. אגב אני מוכן לשתך אותכם בכל נושא ולענות על כל שאלה. שוב תודה על קבלת הפנים החמה,ומקווה שהטיפול של אמא שלך יעזור.יאן

RomiVais

New member
תודה רבה יאן!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

מודה לך מאוד! גם אני מקווה שהטיפול יעזור - אני מציינת תמיד שאני מאוד אופטימית ואני חושבת שזו נקודת מפתח בכל מה שקשור בטרשת נפוצה. להיות אופטימיים ולחשוב בצורה חיובית - זה מאוד עוזר!! ספר לנו איך התחיל הכל אצלך? איך המחלה מתבטאת אצלך? אתה מטופל במשהו? היכן אתה מטופל? כמובן שאם יש משהו שאתה לא רוצה לספר - זה מקובל בהחלט!!!
לילה טוב ואני שמחה שהגעת אלינו רומי

yan27

New member
תמיד אופטימי ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

כבר אמרתי שאני מוכן ויכול לדבר על הכל אז אין צורך לחזור על זה בעניין האופטמיות,אני ההוכחה הניצחת לזה שאופטמיות עוזרת. בקשר למחלה באמת שאין הרבה מה לספר,אני חי חיים תקינים לחלוטין,מלבד ההזרקה של הבטאפרון אחת ליומיים,ופגישה שיגרתית אחת לשלושה חודשיים בתל השומר רק כדי לקבל מרשמים.חוץ מזה אני עושה הכל(ולא ידוע לי על דבר שאסור או מומלץ לחולי טרשת לא לעשות)לא התענייתי כל כך בקשר למחלה,אולי בגלל שהיא לא משפיעה עלי,אני פה כי אני מקווה שאנשים ישאבו ממני אופטמיות והיתי רוצה לדעת אם יש עוד אנשים במצבי.
יאן

RomiVais

New member
מצויין - אני שמחה לשמוע!! ../images/Emo24.gif

אני באמת שמחה לשמוע שאתה מרגיש כל כך טוב - זה נהדר כמובן!! אני אתן לאנשים פה לספר לך על עצמם... אנשים בהחלט תמיד שואבים אופטימיות מאנשים אופטימים
שיהיה לך יום נפלא, רומי

RomiVais

New member
היי ברבי - ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

ספרי לנו קצת (או הרבה)
על עצמך.... שיהיה ערב נפלא, רומי

ברבי..

New member
היי רומי.... ../images/Emo13.gif

האמת שאין מה לספר...אני כאן כדי לדעת יותר...וקראתי די הרבה...שמתי לב לתמיכה והעדוד הרב שאתם נותנים אחד לשני ..וזה דבר יפה , מרגש ומיוחד.. אם אצליח לקרב אדם אחד אליכם שיתן מעצמו או יקבל מכם חזרה תמיכה כלשהי עשיתי את שלי..והמבין יבין...

RomiVais

New member
אני חושבת שהבנתי!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif

אז בהצלחה לכולנו - ואני מקווה שביחד נצליח!! את מוזמנת להישאר, כולם מתקבלים בברכה!! רומי

למעלה