שלום לכולם

~~The Best~~

New member
שלום לכולם

אניי חדשה בפורום זה אבל לא בפורמים אז קוראים לי לנה ואני בת 15 מאור-עקיבא אני מקווה לעזור ולתרום אז בוואו נתחיל ויש לי שאלה אלייכם מה דעתכם צריח להשמיד את כל הערביים ולקחת לנו ת´מדינה אאו לתת להם חלק קטן שהיחיו בו???

SADINSKY

New member
לתת להם את השטחים ושיחיו

אני כשמאלני גאה ומערכניק בנשמה - אומר דבר אחד: "live & let live". תנו להם לחיות תנו להם מדינה ותפרידו ביננו. בואו ונגמור עם השלום הזה - או שנעשה הפרדה חד צדדית. שיחיו ויהנו. שתי מדינות - ישראל ופלסטין. שלכם, סדינסקי

BLUE SPOT

New member
אני לא קולט אפילו את האמירה...

של "להשמיד את כל הערבים"- מה זה צריך להביע? לאן נעלם הערך של החיים? מה זה ערבים בסופו של דבר? חיות שאפשר להשמיד? מה פירוש להשמיד? אני מתבייש שיש בעם ישראל, במיוחד אחרי שעברה עליו השואה, אנשים שמדברים במושגים של להשמיד.

Kgt1

New member
כאשר בן אדם נפגע מפעולת טרור בצורה

כלשהי (במיוחד כאשר מדובר על פגיעה בקרוב משפחה או חבר) הרצון להרוג את כול הערבים משתלט ובגדול. כאשר אתה שומע את הביטוי "להשמיד את כל הערבים" (ואם תימשך האינתיפאדה סביר להניח שתשמע אותו ממני הרבה פעמים) ההתייחסות היא בעיקר למחבלים ולמסיטים... הבעיה פה היא בעניין (וכאן אני מתייחס לפלשתינאים) האנשים שמלמדים אותם מגיל 0 לשנוא יהודים... גם אם הם לא רוצים החיים הם כאלו. ב99 אחוז מהדרשות של מואזינים מוסלמים תשמע קריאה להרג... וזו הסיבה לביטוי "להשמיד את כל הערבים"...

luka

New member
את התנ"ך קראת?

לאורך כל ההיסטוריה אפשר לראות שכל דת באשר היא רדפה ותרדוף את מי שלא בן דתה. היהדות התחילה עם זה מן הסתם כי היתה הדת הראשונה- כל פסוק בתנ"ך מלווה בהרג הגויים ומזכיר לנו כמה הם מלוכלכים ולא טהורים "זכור את אשר עשה לך עמלק"- אסור לשכוח, אסור לוותר, אנחנו מעל כולם- וזה לא חינוך ילדים לשנוא את כל הגויים? ולא רק את הערבים?, בכלל אם תשים לב התנ"ך עסוק רק בלהלל את אלוהים, להקטין את כוחו של האדם, ולשנוא את הגויים. הנצרות בעבר רדפה את היהודים ו.... שחכתי. המוסלמים- רדפו את הנוצרים ואת היהודים, כל דת רודפת דת אחרת. עמי היה נרדף כיום הוא רודף. "חושב- משמע אני קיים" (דה-קארט)- רק תזכור שבסופו של דבר כל אדם חושב לעצמו ומגיע למסקנות לבדו, בני אדם חזקים גוברים על כל השטיפות מח שעושים להם הוריהם, מוריהם, מנהיגיהם ובסופו של דבר מגבשים דעה לעצמם ועושים מה שנראה להם ומה שהם מרגישים. יערה שצריכה לחנך את הורייה- ימניים קיצונים.

Kgt1

New member
התנך לא קשור בכלל לעניין (שלא לדבר

על זה שאותי אישית הוא לא מעניין)... זהו בסך הכל ספר שיש אנשים שלומדים ממנו (???) ויש אנשים שלא. החלק השני הוא הריאלי. ואני בהחלט מסכים אם כך שכל בן אדם חזק צריך להגיע למסכנות בפני עצמו. אבל העובדה היא שבאיסלאם זה לא קורה (דרך אגב גם ביהדות החרדית אם כי לא בכזו עוצמה). האנשים מלומדים מגיל אפס דבר מסוים ומסורת מסויימת. אין להם שום אפשרות להחליט בשם עצמם. ומה שמלמדים אותם זה שלהרוג יהודי זה טוב. שלהילחם למען המטרה ה"קדושה" זה נכון. שלשנוא יהודים זו לא מטרה, זו דרך. היהודים כיום והנוצרים כיום בעולם החופשי לא הולכים בדרך זו (כמובן שיש יוצאים מהכלל). ואגב אם את חושבת שבתנך כתובים דברים כאלו חכי שתפתחי את הקוראן...

BLUE SPOT

New member
אני חושב שפחות מדובר בדת ויותר...

מדובר בתנאים שבהם הפלשתינאים חיים. אתם בכלל לא יכולים לתאר לעצמגם בעיזה עוני, באילו תנאים סניטריים ובאיזו סביבה הם חיים. הייאוש הוא כנראה כ"כ גדול, והתחושה היא שמה יש לי כבר להפסיד? לא כל שכן- לעתים המשפחה מקבלת על זה כסף- ככה שזה גם איזשהו מקור הכנסה. חולני- אבל אמיתי.

Kgt1

New member
אוקיי אני רוצה להיות בטוח בקשר

למשהו... מה אנחנו אשמים שהפלשתינאים גרים בעוני? גם ככה ישראל סיפקה לא מעט מקומות עבודה להם לפני פרוץ האינתיפאדה.

BLUE SPOT

New member
אנחנו בטח לא מקלים עליהם..

אך אף שזה נכון ומוצדק- אתה יודע כמה הכתרים שעושה צה"ל על הרשות הפלשתינאית מזיקים לכלכלה שלהם?

xflil

New member
אחי נהרג בצבא

ואין לי שום רצון להשמיד את כל הערבים והיצר השמאלני שבי גבר עוד יותר להפך כל מי שנהרג לא קרוב במלחמה רוצה שלום! לא רוצה מלחמה! וזה מתוך ניסיון ניסיון כואב אבל ניסיון

Kgt1

New member
צר לי מאוד לשמוע על אחיך...

אבל העובדות מדברות בעד עצמן. דור שלם דורש נקמה. ואגב לא דיברתי על עצמי אישית אלא בכלליות...

EverMan

New member
אני פשוט מתבייש באנשים שצועקים

מוות לערבים למיניהם אני מתבייש שעם שעבר שואה , 50 שנאה אחרי זה כבר לא זוכרים מה זה שנאת עם. אני בטוח יהודי שחי בארצות שונות וסבלתי מרדיפה אנטישמית לא רוצה לדמיין שמישהו ישנא אותי כי אני יהודי או כי אני ישראלי. ואני פשוט בוש ונכלם שהעם שלי, שהאחים שלי ! צועקים מוות לעם כלשהו רק בגלל שהוא ממקור מסוים. אני הצלתי במסגרת תפקידי במדא הרבה ערבים , ואני אמשיך להציל אנשים לא משנה דתם לאומם או מקורם ! מתי תבינו אנשים שכולנו בני אדם וכולנו רוצים אותו דבר וזה לחיות בשלום !

xflil

New member
באמת נורא

גם אני מתבייש מוות לערבים עם שחווה שנאה ואנטישמיות 2000 שנה מדבר ככה זה פשוט בושה שאין כמוהה.... מזה מוות לערבים?! מה אנחנו נאצים?! זה בדיוק מה שהנאצים אמרו! מוות ליהודים! זה פשוט מחריד...מחריד!

yoo

New member
מה שהכי מעצבן אותי....

זה שארצות הברית וכל העולם גינה את הישראלים על ה "סבל הרב" שאנחנו גורמים לערבים.... ועל זה שהם "מסכנים". עכשיו יש לאו"ם ולצלב האדום מה להגיד... העיקר שהא"ום נתן ככה סתם לחיזבבללה לחטוף לפני שנה את שלושת החיילים. והצלב האדום לא שם עלינו תחת...כשמדברים על החיילים. אבל על הערבים הם מרחמים ובוכים עליהם..."ממש עם מסכן" אם נחזור קצת אחורה נראה שהצלב האדום שיתף פעולה עם הנאצים. הוא עשה ביקורים במחנות אבל במסווה של..."לא ראינו" איפה היו האו"ם והצלב האדום אז? וזה מביא למסכנה ש... כולם כוווווולם אנטישמיים!!!! האנטישמיות לא מתה ורק מתגברת וצוברת כוח מרגע לרגע.

LuNaTiC

New member
../images/Emo4.gif

זאת אמירה ממש מטומטמת, תסלחי לי.. "לקחת את כל הערבים ולקחת לנו ת´מדינה"... מאיפה לעזאזל זה בא לך?? "לתת להם חלק קטן שיחיו בו".. מה זה.. לעשות שמורת ערבים?? מה זה?? פתאום משווים אנשים לחיות?? אם לא שמתם לב, יש כאן ערבי בפורום.. אחד.. זה יהיה נחמד אם הוא יגיד משהו להגנתו... במדינה הזאת חיים ערבים... אזרחי ישראל... וההכללות שעושים בימינו, בקשר לכל דבר, הן מאוד הרסניות... גם בעניין ערביי ישראל והפלשתינאים.. אני ממש לא מרוצה מהמצב בארץ... ואחרי שיש פיגוע, כאן, או למשל בארה"ב, הכי קל ומתבקש זה להאשים מישהו.. את הערבים... אבל צריך להתגבר על הצורך להאשים, ולחשוב על דברים בצורה יותר בהירה... למצוא פתרונות ממשיים, כי להשמיד עם לא בא בחשבון... אני ממש מקווה שלא נצטרך לצאת למלחמה... -ענבל-

שירי....

New member
אני איתך

מה, ערבים הם כמו מצורעים? שצריך לרחיק את כולם מאיתנו? יש ערבים שהם בסדר גמור. לידעתך, לא כל ערבי הוא מתאבד, או פעיל בחיזבאללה, ג´יהאד וכו´.... תשימי
שכמעט בכל יום את רוא ערבים בעירך ובסביבתך, אם זה הפועל באתר הבנייה ממול, אם זה העובד בסופר, או אולי זה אפילו השכן שלך. כמובן שיש א ת הפלשתינאים, שרובם, נגדנו לגמרי. אבל יש ערבים-ישראלים שפשוט אומרים שטוב להם פה, יש להם בית, עבודה ופשוט טוב להם! אז לא לעשות הכללות! שירי

little cooki

New member
אממממ..........

מצד אחד לא צריך לתת להם כלום אנחנו ויתרנו על מספיק שטחים למענם עמדנו בחוזים והכל ומה הם עשו הפרו חוזים ועל מה בדיוק הם ויתרו???? כאילו אנחנו צריכים לעשות איתם שלום אבל שאף אחד לא יצטרך לוותר על כלום. אי אפשר לעקור את המתנחלים מהבית שלהם ולהגיד להם טוב שמעו אנחנו צריכים את הבית שלכם כדי לתת אותו לאיזה פלשתינאי וזה משהו שעלול לקרות. אנחנו לא צריכים לתת להם כלום ובמיוחד לא את המדינה שלנו כי לכל אחד זכות מישלו והם צריכים ללמוד לחיות בשלום איתנו.

למעלה