שלום לכולם!!!

bereh

New member
שלום לכולם!!!

אני מתלבט בין iPOD MINI לבין CREATIVE ZEN MICRO, שניהם בנפח 4 ג'יגה. רציתי לדעת איזה מהם טוב יותר מבחינת הסאונד, איזה מהם נוח לתפעול ובאופן כללי, איזה מהם טוב יותר ונותן יותר תמורת המחיר. תודה מראש.

chicoes

New member
מה עוד היתרונות של האייפוד מיני

על הזן מיקרו? גם למיקרו הבנתי שיש איכות סאונד מעולה. אני יודע שבחו"ל אפשר לקנות את הזן מיקרו ב200 דולר בנפח של 5 GB ואילו את האייפוד מיני אפשר לקנות בחו"ל ב200 דולר בנפח של 4 GB. יותר משתלם. אז מה היתרונות?

weird dust

New member
למה דווקא הזן

הזן מיקרו קטן יותר מהמיני. הוא בעל איכות קול טובה יותר. הוא בעל בטריה מתחלפת. יש לו רדיו ואפשרות הקלטה. מקבלים איתו יותר אביזרים. הוא עוד ג'יגה. מה שכן יש לו זמן בטריה מאכזב, 12 שעות במעבדה.

bitonano

New member
מסכים איתך- הזן עדיף, חוץ מזמן

בטריה... אם לא היה לי את ה-H10 והייתי צריך להתלבט הייתי לוקח את הזן, שגם נראה יותר טוב לדעתי.

amirxbox

New member
IPOD בגלל הסטיל והנוחות

אמנם לזן יש יותא איכויות אבל הגלגל של ה IPOD הרבה יותר נוח לתפעול והסטייל בללכת עם IPOD ולא עם איזה חתיכת פלסטיק סגולה... בקיצור APPLE לנצח היזהרו מחיקויים.

chicoes

New member
כשאתה אומר 12 שעות מעבדה

זה אומר שבתכל'ס בשטח זה הרבה פחות נכון? בהנחה שאני מכניס שירים של 160KBPS ומעלה..

weird dust

New member
כן, זה אומר פחות

על שירים באיכות גבוהה ההיתי מוריד בערך שעה או חצי שעה מזמן הנגינה. על שאפל ההיתי מוריד לפחות שלוש שעות. על אור מסך מעל רבע שעה עוד כמה זמן. וככה קיבלנו 3 שעות ולא הבנו למה
יכול להיות שאנ קצת מגזים אבל אני לוקח את זה לאורך 12 שעות וככה זה ניראה לי

chicoes

New member
../images/Emo6.gif איך שהצגת את זה

נראה כאילו עדיף לא להוציא אותו מהבית וכל היום להיות מחוברים לחשמל בבית... אז זאת ממש דילמה. זמן סוללה הוא חשוב, וזה לא לעניין לקנות מכשיר אחר ממה שאתה רוצה רק בגלל שזמן הסוללה שלו גדול יותר, ומצד שני זה מבאס שעל כל דבר קטן נשרף זמן סוללה ובסוף לא נשאר כלום. אז מה עושים...?

TheRealDeal

New member
שאפל 3 שעות? ../images/Emo4.gif

מצטער על התיקון, אבל שאפל לא מוריד מזמן הסוללה... כל מה ששאפל עושה זה לסדר רשימת השמעה באופן רנדומלי, והוא מנגן לפי רשימת ההשמעה שהוא סידר, אז זה לא מוריד חצי שעה אפילו לדעתי מזמן הנגינה.. מה שמוריד הרבה זה תאורה אחורית, יותר משעתיים לדעתי, EQ מוריד, וSOUNDCHECK, אבל לא משתמשים בתכונה הזאת הרבה

weird dust

New member
שאפל הוא קוד לא סידור סתמי

הוא לוקח שירים ובונה את הסידור. מה שזה אומר משחק על הארד דיסק. ממשיך הלאה לאם אתה עובר אחורה או קדימה השאל משתנה, למה כי זה קוד זה לא רשימה. בקיצור הוא פשוט טוען באופן ראנדומלי לפי קוד את השיר הבא ואולי את העוד שתי שירים. שאפל ידוע כמוריד רציני.

TheRealDeal

New member
אני כמעט בטוח שכשבדקתי את הסוללה

של האייפוד שלי, הוא היה על שאפל, וקיבלתי בערך 14 שעות בדור רביעי 20 ג'יגה (במקום 12 שאפל רשמו). שוב, אני לא בטוח ב100%, אולי אני טועה.

weird dust

New member
קשה לי להאמין

בעיקרון גם להפעיל מוצץ סוללה וגם לקבל עוד שעות מהרשמי. שים לב שאם זה באמת היה ככה אפל היתה מעלה את השעות שלה. עד היום אנשים רק התלוננו על שעות חסרות באי פוד ולא שעות בונוס.

weird dust

New member
משפט מטומטם אבל קרוב למציאות

אנשים כותבים כשהם מקבלים פתאום כמה שעות בונוס. ויש אנשים שבדקו והגיעו לאותן שעות כמו במעבדה ברוב הפעמים כשקראתי. לכמה שעות האי פוד של מגיע?

TheRealDeal

New member
שוב, כשבדקתי קיבלתי 14

והוא עוד המשיך לנגן, פשוט רציתי להטעין אותו כי זה היה בערב והייתי צריך אותו יום אחרי... בעקרון, אני מטעין את האייפוד אחת ל3-5 ימים, אני משתמש בו איזה שעתיים-שלוש ביום, תלוי גם אם יש שיעורים חופשיים בבצפר וכו', בבית אני שומע במערכת שלי, זה ישתנה כשאני אקנה אוזניות יותר טובות

TheRealDeal

New member
ואני אגיד לך עם איזה אייפודים הייתה

בעיה של שעות הסוללה: אייפוד מיני דור ראשון - יש לו 8 שעות סוללה, והרבה יותר מורגש הקטע של איבוד הזמן של הסוללה, כי כש3 שעות יורדות על שימוש בתאורה אחורית, EQ וכו', מרגישים ממש שהסוללה לא מחזיקה בכלל. הייתה גם בעיה עם האייפוד דור שלישי, כי גם לו אין הרבה זמן (8 שעות או 10, לא זוכר), ובעיקר התלוננו אנשים שהבטריה שלהם נחלשה אחרי שימוש של הרבה זמן, כמו כל בטריה.

microbe15

New member
אני הייתי הולך על הזן מיקרו

יש בו יותר אפשרויות, ואם אני לא טועה, הוא גם יותר זול מהאייפוד

Zen vs iPod

the Zen is the Winner!
יותר אביזרים, יותר נפח. ובכל זאת, זמן הסוללה של האייפוד ארוך יותר ומוצריו (הרבים מאוד) נגישים יותר בארץ הקודש.

למעלה