שלום לכולם!!!

La Gamba

New member
התייחסתי לכתבה הזו

אפילו דיברתי עם ביל על העניין, ומכאן הטענה שלי שזה לא דבר סלקטיבי.

TheRealDeal

New member
כשזה מגיע לקול וסאונד

אז כל אחד אוהב משהו אחר, אני רשמתי שאני מעדיף את הסאונד באייפוד, ואיך שאתה אומר, הלך לך הטיעון. בקריאייטיב סוללה שמספיקה ל12 שעות בתנאים אופטימלים, בשימוש בתאורה, EQ וכל מיני אפשרויות זה יורד, ובטריה ספייר עולה עוד איזה 50$, שוב הלך לך הטיעון? באייפוד מיני הסוללה מספיקה ל18 שעות לפי אפל, ולפי בדיקות באייפוד לאונג' קיבלו קצת יותר מ26 שעות. לקריאייטיב יש אחריות בינלאומית? אתה בטוח? תבדוק זאת שוב ותחזור, וגם אם יש, מכבדים אותה בארץ? גם האייפוד הוא פלאג&פליי, פשוט לשירים צריך להעביר עם תוכנה, ואם אתה לא אוהב את האייטונז יש עוד תוכנות צד שלישי להעברת שירים לאייפוד, אפילו דרך ווינאמפ, ולהעביר שירים בעזרת תוכנה זה הרבה יותר נוח. חוץ מזה, הזן יכול לקרוא קבצי טקטס ו-וורד? יש לו לוח שנה ותזכורות? יש לו שעון מעורר? SLEEP TIMER? משחקים נחמדים? אפשר להזין לתוכו אנשי קשר? אני לא בטוח באפשרויות שלו ולכן אני שואל.. BTW, מראה חיצוני יפה תמיד יכול להיות נחמד

La Gamba

New member
אתה טועה

איכות סאונד זה לא משהו סלקטיבי, יש כלים למדידת האיכות. הסאונד עצמו זה שונה, אם אתה אוהב את שלך מעוות זה אומר משהו עליך, לא על המכשיר. בטרייה ספייר שאתה יכול להחליף לבד ב30$ (מי אמר לך לקנות מקריאיטיב) זה קצת יותר זול מהטריה של IPOD שאתה לא יכול להחליף לבד ועלה 100$ יש, מכבדים בארץ, יש את הנציגה של החברה בארץ- איסטרוניקס פלאג&פליי עם תכנה- עצוב, אתה תלוי בתכנה כדי להעביר שירים. בניגוד לdrag&drop של קריאיטיב. לא לכולם יש ITUNES במחשב, או WINAMP, וכשאתה רוצה להתחבר למישהו למחשב שלו באופן חד פעמי כדי להעביר שירים, הIPOD לא בדיוק מאפשר זאת בצורה נוחה. אתה צודק, הבונוסים האלה די נחמדים. השאלה היא- למה אתה קונה את המכשיר? להקשיב למוזיקה, או שיהווה בשבילך יומן אלקטרוני? אנשי קשר? משחקים? זה לא בעייה להעמיס על הנגן כל מני אפשרויות מטופשות שנועדו למשוך קונים, זה פשוט מפצה על הביצוע הנמוך שלו בתור נגן מוזיקה.

TheRealDeal

New member
אני לא אהפוך את זה לויכוח

אבל כל מה שיש לי להגיד זה שלא השתמשת באייפוד מספיק זמן כנראה, אתה לא יכול להגיד שהביצועים שלו חלשים כנגן מוזיקה, כי הם לא. ע"פ מה אתה קובע שהאיכות של הנגנים של קריאייטיב יותר טובה? ע"פ הSNR? תראה מה רשמתי מוקדם יותר בדיון אם ככה אתה קובע את זה. נגני MP3 זה כמו רמקולים, יכול להיות שתאהב את את הרמקול הזה, למרות של הנייר הוא לא טוב כמו השני. אני שמעתי בנגנים של שלושת החברות המתחרות, אייריבר, אפל וקריאייטיב, ולא שמיעה קצרה של דקה או משהו, את הZEN TOUCH לקחתי לחבר שלי בערך ליום, לאח שלי יש את האייריבר IFP-799, וגם שמעתי באייריבר H320 בחנות כלשהי בלונדון, עם שיר שאני מכיר דווקא, ולפי דעתי אין הרבה הבדל בינו לבין הIFP799 באיכות הסאונד, לי יש אייפוד דור רביעי של 20 ג'יגה, והרבה יותר כיף לי להקשיב לאייפוד שלי, מאשר לאייריבר של אחי שאני לוקח לו אותו לא מעט, והזן הוא בהחלט מעולה, אבל גם על פניו העדפתי את האייפוד, מה ששינה את דעתי לגמרי, רציתי למכור את האייפוד לפני ששמעתי בנגנים האלה ולקנות נגן כביכול יותר מתקדם, מזל שהקשבתי להם לפני. על הנייר הוא יכול להיות מעולה, אבל כשזה מגיע לאוזן, כל מה שרשום על הנייר לא חשוב, וכל אחד יאהב לשמוע את המוזיקה שלו בנגן אחר. חוץ מזה, אני אשמח לקבל לינק להשוואה הוגנת של איכות הסאונד של 2 הנגנים, אם יש לך. הקריאייטיב גם צריך תוכנה בשביל להעביר שירים לא? ומה הקטע שלו עם מקום מוגבל לשימוש כUMS, או שאפשר להשתמש בכל הדיסק כUMS? אני לא מתמצא בקריאייטיב כ"כ. הבונוסים האלה נחמדים, ויש מי שישתמש בהם, אבל אפל באמת לא צריכה אותם בשביל למכור את האייפוד שלה, זה כמו שאני אגיד שהמסך הצבעוני והאפשרות להציג סרטים וכל השטויות האחרות באייריבר נועדו על מנת לפצות על הביצוע הנמוך שלו בתור נגן מוזיקה, והביצוע של האייריבר לא חלש, וכך גם של האייפוד. לסיכום - אתה צריך להשתמש באייפוד יותר זמן בשביל לקבוע שהביצועים שלו חלשים בשביל נגן מוזיקה, כי הם לא, הם אפילו מעולים. אני לא מבין מה הקטע של האנטי-אפל/אייפוד בפורום הזה, הפורום הזה הוא פורום נגני MP3, ולא פורום אייריבר או קריאייטיב, הוא נועד לכל הנגנים.

La Gamba

New member
מסכים- נועד לכל הנגנים

נתחיל מלטה- הביצועים שלו לא חלשים באופן כללי- אכן כך. לא, הקריאטיב לא צריך תכנה ולא מוגבל לשימוש בתו כונן קשיח נייד, ולכן כמו שאמרתי נוח לחבר אותו סתם למחשב זר (עם windows me ומעלה) ולהוריד שירים או קבצים אחרים. אני מצטער, אני לא מצאתי השוואה ספציפית בין שניהם מבחינת איכות סאונד, מה שנשאר לי זה רק נתוני יצרן. וכמובן- אם כבר קנית נגן מהחברות האיכותיות, אין טעם למכור אותו. אתה עדיין יכול להיות מרוצה מהמוצר.

TheRealDeal

New member
למען האמת, רציתי למכור אותו בגלל

כל התגובות שיש עליו, שרוב האנשים עם הקריאייטיב/אייריבר מנסים משום מה לקטול את האייפוד בכל הזדמנות אפשרית, וזה ממש גרם לי לחשוב שעשיתי קנייה מטופשת, אבל אחרי שהשוויתי אותו לנגנים האחרים שמדברים עליהם כל הזמן, הגעתי למסקנה שהאייפוד מעולה, ושאני לא רוצה להחליף אותו. עיקר הבעיה שלי עם פורום אנטי-אייפוד זה שזה יגרום לבעלי האייפוד בפורום לחשוב שהם עשו קנייה מטופשת, ושהם יצאו פראיירים, מה שיכול לגרום לאנשים, כמוני, לרצות למכור את האייפוד ולהוציא עוד כסף על נגנים אחרים, יותר יקרים, ולא בהכרח יותר טובים.

La Gamba

New member
אני לא כל כך אוהב את הגישה הזו

למרות שגם אני נקטתי בה. לטעמי, כל אחד משלושת הנגנים האלה הוא יותר מבחירה מוצלחת.

TheRealDeal

New member
../images/Emo45.gif

ולדעתי, אתה צודק, שלושת הנגנים מעולים
לפותח הדיון - בהצלחה בקנייה, ואם אתה מעוניין בH10, חבר פורום מוכר אותו יד שניה, פורסם בלוחות, הוא טוען שאין שריטות, והנגן במצב מעולה, ויש גם 9 חודשים אחריות, כדאי לבדוק את האפשרות

bitonano

New member
זה מאוד מעניין איך ב...

באייפוד לאונג' הם קיבלו 26 שעות ורוב הביקורות היותר חובבניות קיבלו בסביבות ה-12...

TheRealDeal

New member
בCNET קיבלו 21 שעות

שכחתי להוסיף מקודם, אז כנראה אייפוד לאונג' קצת הגזימו, אבל CNET הוא אתר ניטרלי יותר. 12 שעות קשה לי להאמין, אולי עם שימוש מרובה בתאורה אחורית, SOUNDCHECK, EQ, והחברים. אני מדבר על האייפוד מיני.

למעלה