שלום לכולם

E D G Y

New member
אני בימים האחרונים גם סירבתי לסקס

עם יזיז ותיק שחזרתי להיות איתו בקשר. זה ממש לא רגיל אצלי.. לא רציתי לעשות משהו באוטומט, רציתי ממש לרצות את זה ואמרתי לו את זה. זה חדש לי...לא לשכב עם מישהו סתם, כדי "לשלם את המס" על תשומת הלב...

ineni

New member
כל הכבוד!!!

לא עובד לי האייקונים - אז במילים: חיבוק חיבוק חיבוק

ווווואוווו....כל הכבוד!!!!!

היא גדולה , היא גדולה, היא גדולה.... אז איך את מרגישה עם זה ? הפסדתי משהו , איזה עצבים או צמחה לי עוד חוליה בעמוד השידרה? או תערובת של שניהם.... שתפי...

E D G Y

New member
לא מרגישה שהפסדתי משהו...

קצת גאה בעצמי על השינוי הזה... בקשר לבחור הספציפי הזה, עוד נקודה היא שבעבר הייתי מאוד מאוהבת בו ואני לא רוצה להחזיר לעצמי את כאבי העבר על היחס הלא-הדדי. לכן יש לי הסתייגות מלשכב איתו כרגע. מה שכן, חוששת שעד שיחזור לי החשק לא יהיה עם מי לממש אותו... לדעתי החוסר חשק קשור לדיכאון כי הוא בכל כיוון כמעט (חוסר החשק) וזה מדאיג אותי כשלעצמו...

נשמתי, אל תהרסי לעצמך

בואי נישאר רגע קט בתחושה המתוקה הזאת של כוח, התוודעות לכוח שלך , לשליטה שלך , ליכולות שלך.... אל תפליגי משם כל כך מהר. יש זמן לחשוש ולדאוג ולהטיל ספק בעצמך- את חיה שם יותר מידי זמן. תשארי עוד קצת ב"ווואו, עשיתי זאת". זה המקום שתחלימי איתו. זה החבר הכי טוב שלך עכשיו.

SEXOHOLIC

New member
בדסמ

אני משתדל מאד שלא לתאר בבלוג שלי כל מיני חוויות מפוקפקות ו"מסעירות" אבל לצערי, גם אני שקוע עמוק בעולם הבדסמ. "סוויצ'ד" - כלומר , אוהב את שני הצדדים. להיות בצד הכנוע, המושפל והפאסיבי זה עונג עילאי. לא נעים לומר, אבל זה שוב להיות תינוק. ילד. נשלט, חסר אחריות, שוקע לתוך עולם הזייתי שמוזן באימג'ים של נשים קשוחות וחזקות שיגאלו אותי מייסורי, שינחו ויטפחו ויובילו אותי, כמו עיוור, כמו נכה, בשביל הבלתי אפשרי של החיים. ההשפלה נקשרת, כנראה, לחוויות שאותן אני מנסה לשחזר, כדי לחוש שליטה על הכאב הזה. כנראה, בחוויה שלי, כך גדלתי. חלש, מובל, מושפל, חסר אונים. יש גם צד נעים פחות. צד של רחמים עצמיים, של בושה, של השפלות חריפות מאד שמייסרות אותי על הבחירות שאני בוחר, על שאני זר ושונה ויוצא דופן, לא שייך למין האנושי בכלל, דחוי. כל זה, ובנוסף לכאב/עונג הפיזי, הופכים את העולם הזה לממכר עבורי. זה משהו שקשה לי מאד לעמוד בפניו. כמעט בלתי אפשרי. וזה אכן זולג החוצה. לקיצוניות של אדון/עבד לנסיון לשליטה מוחלטת או לכניעה ופאסיביות, מטוטלת של כוחניות,תשוקה ופחד אין משהו שאני אוהב ומתעב יותר מהבדסמ. רעל מתוק וממית

בדיוק, מתוק וממית....

השאלה שאותי מטרידה , בהקשר הזה , זה מה אתה עושה כשאתה מגלה את "האמת" על עצמך? שאף אחת לא תבוא לגאול אותך .... שאתה נשאר לבד עם התענוג והכאב כשתי אופציות יחידות של החיים....האם יש חיים בלי להיות עבד מושפל או אדון מרושע? והנשים, לרוב, כועסות עליך ופגועות.... אני שם. לא יודעת כל כך מה לעשות עם מה שגיליתי על עצמי וכל כך מתחברת לכל מה שכולן , וגם אתה כתבתם כאן.... בימים האחרונים אני רק רוצה לישון....

E D G Y

New member
לרצות לישון כל הזמן...

זה מה שאני מרגישה כבר המון זמן...

למעלה