שלום לכולם!

שלום לכולם!

הייי אנשים!!! המון המון המון זמן לא דיברנו....מקווה שאתם זוכרים אותי בכלל...וואווו....איך הכל השתנה פה בטירוף. בכל מקרה אני התגעגעתי מאוד... יש פה בכלל עוד מישהו מהאנשים שאני מכירה???מקווה שכן.. אוהבת אותכם!

kapit5

New member
../images/Emo24.gifהיי טלטל-ברוכה השבה

רוב הבנות פה עוד מפורום קשת חלקן פשוט שינו את הניק.

היי:)))

תודה רבה!!!! אני שמחה לחזור...התגעגעתי מאוד... מה שלומכן? מי את? מישהי שאני מכירה עם ניק שונה?

Nova5

New member
טלטל!!! אני זוכרת, ואוו!!

רק אתמול דיברנו עליך עם דידה ותותה... את חוזרת אלינו?

Nova5

New member
../images/Emo140.gif ברוחה השבה, מתוקיזה

רק טובים, בטח. גגלנו זיכרונות ושאלנו את עצמנו, איפה את? ממש קסם של לל שנה החדשה

באמת תקופה מגניבה...

פורום קשת.....חחח....איזה הזוי ומצחיק היה שם...מה קורה איתו בכלל הוא עדיין קיים? אני, חסרת זמן לחלוטין,כי אני לומדת ואין לי זמן לכלום...אז לאט לאט הורדתי מינונים שלא בכוונה...לא ממש ידעתי שכולכן עוד כאן...למה עברתן מהקומונה?

Nova5

New member
יש לך הרבה חומר להשלים...

את בקשר עם מישהו? אני הולכת לראות התנצלות של בן כספית... אם את להתקשר, אמסור לך פרטים במסר

לא...לצערי לא דיברתי עם אף אחת

מהבנות מזמן.....לכי לראות את בן כספית:))) אני רק נכנסתי לאחל לכולכן שנה מדהימה,פוריייה ומקסימה,אוהבת אתכן מאוד ומתגעגעת לכולכן....תעשו חיים היום....ונשתמע...(!) טלטל...

זו את או שזו הזיה????

אם זו את קבלי
ו -
יווווווו..... איך התגעגעתי.... גם אני לא כאן בתדירות גבוהה, אבל את נעלמת.... איזה כייף.... שתהיה לך שנה מופלאה.... והצלחה בלימודים... נששששמה

זואי יקירתי:))

זו אני .....:))) איך התגעגעתי....אין לך מושג....מה שלומך? מה קורה? שתהיה לך שנה מדהימה!!!! אוהבת אותך מאוד!

התגעגעתי גם ../images/Emo13.gif

אני בסדר גמור... עברנו שבוע מחלות בבית... עכשיו אנחנו לקראת החלמה... איזה כייף... יאווווו... בואי להופעה בחיפה ונפגש....

תרגישו טוב....גם

אצלנו בדירה כולן חולות....מקווה שלא ידביקו אותי...:))) באמת כיף לדבר.....כמה זמן עבר.. מתי ההופעה בחיפה?....יואו איך אני לא מעודכנת בכלל!

ההופעה ב - 13.1

במועדון גהה... הוא יופיע עם מספר שירים... בפעמים הקודמות הופיע עם 4 שירים... עכשיו ירחיב את הרפרטואר... בואייייייי...

בגהה??? וואיי יש מצב...

לפני כמה זמן הייתה הופעה בחיפה,שכמעט נסעתי עם חברים מהמכללה ובסוף הכל התבטל...בתחילת דצמבר... וואי הייתן כבר בהופעות שלו? נפגשתן אחת עם השנייה? איזה מגניב!

אני הייתי בשתיים...

זו בגהה בתחילת דצמבר ואחת בת"א לפני שבוע וחצי... היה מדהים... ונפגשנו חלקנו... נפגשתי עם עדידס אחותינו הסמרטוטה הקרועה והמקסימה... אני גם מדברת איתה המון בטלפון... אפשר להתכתב גם דרך המסרים ולהחליף טלפונים אם תרצי וכמובן אם תרצי לקבוע לקראת ההופעה הבאה...

איזה כיף לך שהיית בהופעות...

אני מתה ללכת כבר להופעה שלו....אם באמת אני אלך,אני ממש אשמח להיפגש איתכן...אחיותי הסמרטוטות...מה קורה עם עדידס באמת? היא עדיין כאן?

כן... כאן חיה וקיימת ופעילה...

לאחרונה אפילו יותר ממני... גם היא היתה בהופעות... אני הולכת להעניק צומי לזאטוטיה ואני אהיה איתך בקשר... איזה כייף... התגעגתי... תהיי בקשר... בי מתוקונת

למעלה