שלום לכולם!

אני שמחה ומאושרת בשבילכן!

וגם בשבילו....אני לא מעודכנת בכלום...אבל ללא ספק ניכר תהליך התאוששות וחיוביות גם מצידו וגם מצד האומה:))

סמרטייייי

מי אמר חמין ....מותק...שבת גשומה מצפה לנו ...נראה אותך עולה לירושלים ותגידי לדייר ההוא שגר איתך... שזה לא כולל הופעה של ג'קו...

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההה

איזה כיף לחזור לכתוב בפורום יש לי חיוך חצי פיתה מרוח על פרצוף..... האמת שזה נשמע ממש טוב... לאכול חמין ולקנח בהופעה בחיפה יחד....

ההופעה זה בשבוע הבא כפרה....

ולגבי ההופעה אני ממש רוצה לבוא... זואי...לא יכולה להקליד עם הציפורניים... בקיצ נראה לי שלזואי יש אורחת שבאה ללון בעוד שבוע וחצי...
ובלי נדר כי יש כל מיני תחלואים וכאלו..מסתובבים אתן יודעות...

שתגזוז אותם מצידי... העיקר שתכתוב

טוב אז חמין בשבת הזו והופעה שבוע הבא... אני מסודרת לכל החורף...

a d i d a s 2 1

New member
אני חייבת להגיד לך שהמצב שלי עכשיו

מבחינת מה שמתחולל לי בראש לא כזה שבדר"כ היה מאפשר לי לשבת על המחשב אז תטפחי לעצמך על השכם... כל הכבוד לך מה קורה נשששששמה? כן ראינו את הואקו ואפילו מצאתי לי חבר חדש, מתוק, רק שהוא קצת קטן.... בן 8... מה איתך?? חסר רק שנטי תחזור לפה שוב פעם

דיי אל תתבאסי,יהיה בסדר!

איזה כיף שאת פה ורק בשבילי....:)) מתי ראיתן אותו? ומי זה הילדון? מה נטי נטשה???

a d i d a s 2 1

New member
לא אני לא מבואסת בכלל...

מצחיקה חח הילדון זה הבן של משה, בעל מועדון הסילבר... קוראים לו אדם ילד פצצצצצצצצה נטי לא נטשה סתם משחקת אותה עם בת בבטן...:) ברור שיהיה בסדר... אני אחד האנשים האופטימיים שיש...אין מה לדאוג.. מה שלומכת? סקעת חי ונושם? חחחח

אני שמחה שנשארת אופטימית:))

וואי נטי בהריון....מזל טוב!!! סקעת.....אוי....איזה קטע ש שואלת...פגשתי אותו לפני שבוע....בהופעה בעפולה....פשוט מלאך קטן וחמוד:))) לגבי חיפה---אם אני באה את באמת באה!!!!

a d i d a s 2 1

New member
אני לא צוחקת..אם את באה אני בטוח בא

זואי לא יחיד... מפגש סמרטוטות עצבני אה פלוס ג'קו נטלולה יש לי זכויות יוצרים על החיוך חצי פיתה...ואל תשכחי שכל הקינוחים שלך דרך הלב איכשהו גם קשורים אליי וואי בא לי שוב! היה כל כך הזוי! איפה יאנה נעלמה לי מהזוית של העין פתאום!?

אתן תהיו פה מתישהו השבוע?

כי אני ממש חייבת ללכת....אבל לא תתחמקו מלספר לי מה עבר עליכן כל הזמן הזה...נדבר? ואולי ניפגש?

עכשיו שאת פה...

גם אני אהיה חוץ מזה שעשיתן לי חשק לחזור לכתוב.... ללי זואי דידה יאנה כפית וכו... אוהבת אתכן

יופי אני שמחה!

אז נדבר כולנו:)) אוהבת אתכן,יאללה לילה טוב,נשיקות וחיבוקים....שתהיה לכולנו שנה קסומה...

a d i d a s 2 1

New member
בבבבברוררררר

עד עכשיו אני שואלת את עצמי למה התכוונתי כשרשמתי נטלולה... נו מילא... בכל מקרה בובה שלי, שיהיה לך רק טוב ותבואי לבקר תראי איך כל הצפרדעים פה הפכו לנסיכים בלי נשיקה.. אוהבות אותך! תהיי בקשר!! וב"ה לחיפה נבוא אם תבואי אז כדאי לך!!! שנה אזרחית נפלאה!!

נטלולה...:)))

אני אבקר...מבטיחה...צפרדעים? טוב...תספרי לי על זה גם אח"כ....ביי יקירותיי....שנה טובה!

חחחחח הציפורניים שלי..

בדיוק דיברתי איתה היום...כשהייתי שם, עשו לי ארוכות מדי...היא תגיע,בכל זאת שנה חדשה...ואני אין לי עם מי להתנשק כי בעלי כבר נרדם....

למעלה