שלום לכולם!

זואי יא קופה!!!!!!! איפה את?

הבטחת ולא קיימת!!!!!!!!! יא איזה כיף להתאחד שוב.... אני לא מאמינה זה מרגש אותי לא פחות מהמפגש עם הוואקו

a d i d a s 2 1

New member
ברוררררררר שהיא כאןןןןןןןן

למעשה היא הרגע נכנסה הביתה מיום קשה במיוחד ולמעשה נוסף.... היא כתבה לך לא מזמן הודעה בקשת בתקווה שתראי אותה..אולי! ולמעשה היא חשבה עליך המון, בעיקר כשחשבה על הימים ההזויים משהו בקשת!!! מה שלומךךךךךךךךךך? אני קיקיתי וקיקיתי

Nova5

New member
חחח, זאת מישהי

שהלבישה את דידה במעיל, מישהי שישבה על ידך בבית קפה... יש מבין?

אה..... תגידי, מאיפה לי????

מה שלומך??? אין לך מושג, אמרתי לדידה מקודם בשיחה שאני מאוהבת....

עדידססס!!!

איך התגעגעתי לכולכן.....מה, חיפשת אותי בקשת?איזה חמודה!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני חשבתי עלייך המון! מה קורה איתך תגידי?

a d i d a s 2 1

New member
היי טלטל מתוקה שלייייי

איזה כיף כמו בקשת בימים הטובים (לא שהם טובים פחות עכשיו..נו מילא) גמני חשבתי עליך...!! בחיי!! כל פעם שאלתי את עצמי אם לשלוח לך מייל נוסף או לא, ובטח היא עסוקה מה קורה איתי? שאלת בזמן לא טוב היה מוטב לך לא לשאול..חחחח הייתה הופעה בחיפה ודוקא חשבתי מלא עלייך... ועל זה שזה קרוב אליך ולנהגי מוניות שמשאירים אותך בחוץ... מה קורה איתך יפה????????????.

טוב אז אני לא אשאל

אבל אני בטוחה שהכל יסתדר:) חחחח....נהגי מוניות....:)) אני... בסדר...תקופת עומס ולחץ....הייתן בחיפה? איזה קטע,אני ממש הייתי אמורה ללכת וברגע האחרון התבטל לי הכל...היינו יכולות להיפגש מבלי שידענו...:)) נהינתן?

a d i d a s 2 1

New member
לא לא הייתי...

הייתי בת"א בשתי ההופעות ואולי אני אגיע לחיפה ב-13... ואגב כולן..זה יוצא שבת ולא שישי... ואם תגיעי אז זה בטוח שאני אגיע.... ובקשר להופעות..אם נהננו... היה מדהים, הוא בין היתר...ושאר היתר זה כמובן כל הפורום כל האוירה..זה משהו הזוי ומטורף שלא הרבה יהיו מסוגלים להבין... והאמת שאין הגדרה אחרת מלבד טירוף...

הזוי ומטורף...

אבל שווה את זה הא?? יואו אני לא מאינה שהפורום כל כך פעיל וכל כך התרחב!!!כל הכבוד!

היי טלטל מתוקה שלי......

איזו הפתעה נעימה, ועוד אחרי כל כך הרבה זמן שלא נכנסתי לכאן... כנראה שלא סתם "משהו" אמר לי כנסי לכתוב בפורום.... מה את אומרת על הטלפתיה הזו??? התגעגעתי טלטל..... בכל אופן בהזדמנות זו אני רוצה להגיד שמאד נהנתי ביום שיש ההזוי הזה במקום ההזוי עם הילדים ההזויים שהיו שם... זו היתה חוויה לפגוש אתכן בנות יקרות.... ויותר מכל לפגוש את הגדול מכולם את המלך שלנו... שיהיו אין ספור מפשים מהנים והלוואי שקיסריה תגיע יותר מהר ממה שאנחנו רק מדמיינות אמן!!!!!!!

a d i d a s 2 1

New member
הווו ברוך מי בא...

בואי למסנג'ר!! ואיפה טלטל?! לאן נדמה לה שהיא הולכת?! וזואי?!?!

אני חושבת שזה מחייב, מתבקש....

נעיצה וכותרות.... איחוד מחדש "הסמרטוטות הקרועות" - חוזרות ביג טיים!!!!!

תתתותי!!!!

מה המצב? תחי הטלפתיה!!!! מה קורה איתך יקירתי? איזה כיף לדבר עם שלושתכן כמו פעם:))) מרגש! מה זה? תעדכנו אותי מגעילות קטנות...לא מספיק שנפגשתן אחת עם השנייה נפגשתן גם עם ג'יזס או שאני מדמיינת?פרטים!

למעלה