שלום לכולן! אשמח לקצת עזרה..

סטיוויה

New member
בסלון על הרצפה נשמע מצויין ../images/Emo3.gif

אין צורך להתרגז ואף אחד לא שופט אותך. מה שמנסים להסביר לך כאן זה שגם ללידה טבעית צריך להגיע מוכנים ובמיוחד אם מתכננים לעשות אותה בבית חולים שהאווירה בו לעיתים רבות נוגדת את הרצון ב"כמה שפחות שטויות מסביב".

mamadan

New member
קודם כל,

אני לא התרשמתי ששפטו אותך, התרשמתי שהציעו לך אופציות נוספות- אבל עם רגשות אי אפשר להתווכח. גם לי, דרך אגב, אין אמבטיה בבית וזה לא מנע ממני בעבר ולא ימנע ממני גם עכשיו ללדת בבית- גם בלי אמבטיה, התנאים בבית מתאימים לי יותר מבכל בית חולים, וכן, על הרצפה בסלון זו אחת האופציות
העניין הוא שהמושג- "לידה טבעית" הוא לא מוחלט וחד משמעי- יש כאלה שמתכוונות ללידה נרתיקית (גם עם כל ההתערבויות שאפשר), יש כאלה שמתכוונות ללידה רק בלי משככי כאבים, עבורי למשל, לידה "טבעית" לא יכולה להתרחש בבית חולים בכלל, כי עבורי אין שום דבר טבעי בללדת בבית חולים. בכל אופן, אם את מתכוונת ללידה שבה את פעילה ותחת שליטה, יש הרבה עבודת הכנה לעשות מה שעשוי למנוע מפל של התערבויות מאוד לא טבעיות בלידה. מאחלת לך לידה- כמו שתרצי שהיא תהיה, ובעיקר קלה ומעצימה
בהצלחה!

מענה simayos

אהלן תודה שחזרת אלי ראשית לא סתם אני שואלת שאלות כאלה ישירות . הרבה פעמים אנחנו נסחפים אחר " מה שנחשב" ולא תמיד זה מה שמתאים לנו. סבבה שאת רוצה ללדת בבית חולים - 99% מהאוכלוסיה יולדים בבתי יולדות וסבבה עכשיו , אין שום קשר בין גודל הבית ללידה בו וכן יולדים על הרצפה בסלון . - זה לא הסרט שלך ואני מכבדת אותך על זה עכשיו מה עבורך המילה שטויות מסמנת ואיזה שבוע הריון את הופן כללי אני מציעה לך להתחבר למטפלת בהתבוננות פנימה/ דמיון מודרך / וכו' מישהי שתעזור לך עם להסתכל על האמונות שלך על החשיבה החיובית שלך אם את יכולה לעשות את זה בעצמך - חשוב לשבת כל יום לפחות רבע שעה , לנשום ולהתבוננן לתוך נפשך פנימה לראות פחדים לראות כעסים לראות לבטים ולהוציאם החוצה לבנות חשיבה חיובית לתוך מארג התאים שלך חוץ מזה לעשות פעילות גופנית טובהף אקווה יוגה ( אם את אוהבת מים), יוגה (לאו דוקא להריון) טיולים בטבע תנועה עם האגן- ריקודי בטן - למשל. לאכול נכון ובריא : הרבה גרעינים ועלים, פחות סוכרים ופחמימות ריקות...ועוד.. זה חשוב לבנית הרקמה בגוף וכך להשפיע על התהליך הפיזי של הלידה. לשמוח לרקוד ( לא מוסיקת טראנס סוערת ) וכל מב שהבנות הציעו לך באתר אני כאן לעוד שאלות אשמח לסייע ימים יפים רונית

סטיוויה

New member
רונית שאלה

בסבבה
למה לא מוסיקת טראנס? נניח שאישה הרה אוהבת את המוסיקה הזו ונהנית לנענע אגן לצליליה? יש סיבה שלא?

מדוע לא מוסיקת טראנס

הבסים איומים ולתינוק החדות ה"רעש" וכל מה שמסביב לא נעים. ויברציות עוצמתיות גורמות לבהלה אצל התינוק, כמו למשל לעמוד ליד באסים חזקים, תעבו רתחושה של הידהודים בגופך, כך לתינוק . כמו לעמוד ליד צופר רכבת נוסעת ... תינוקות עלולים לסבול וזו אחת הסיבות להפרשת מקוניום ברחם. טכנית אין בעיה להכנס לטראנס של ריקוד ,בווליום סביר ולא ליד הרמקולים.. כמי שרוקדת בטראנס של מעגל תופים . אהבה ושמחה הרבה חגיגה וריקודים על כל הברואים רונית

סטיוויה

New member
טוב לא מדובר בלעמוד ליד הרמקולים

אבל לדעתי לשמוע בבית בווליום סביר לא יכול לגרום לעובר נזק יותר ממוסיקה מזרחית/תופים אפריקנים/רוק כבד. אגב,במוסיקת טראנס איכותית יש צלילים עילאיים שיש להם דווקא השפעה תראפוטית על המוח(בדומה לגלי אלפא). חקרתי את המוסיקה הזו ככה שיש לי קצת ריגשי לגבי השמצה גורפת שלה.

אז כנראה שלא הובנתי

ולא הבהרתי את עצמי טוב אני בהחלט לא נגד המוסיקה אנינגד מה שקורה מסביב בד"כ ועימך הסליחה אסביר את עצמי טוב יותר פעם הבאה לילה טוב רונית

בעניין העלים../images/Emo203.gif

לאיזה עלים הכוונה?? קראתי את ההמלצה הזו הרבה אבל הצרה היא שהרבה עלים, ובמיוחד מהמשפחה של תרד/ מנגולד, /חמציץ וכו' מפריעים לספיגת הברזל. אז לאיז עלים הכוונה? ואם אפשר המלצה איך את משלבת אותם בתפריט

אני חושבת שאני הייתי בדיוק ב"מקום"

שאת נמצאת בו עכשיו. לא יודעת לשים את האצבע על מה זה בדיוק "השטויות" האלה, אבל גם אני השתמשתי בטרמינולוגיה הזו. בעיקרון ידעתי שאני רוצה ללדת בבית חולים כי זה נתן לי איזשהו בטחון (מוטעה? יכול להיות, אבל עצם הימצאות בבית החולים נסכה בי בטחון וזה מה שחשוב). אני בעיקרון מאלה שעושים אירובי וחדר כושר אבל החלטתי ללגת ליוגה לנשים בהריון ונהניתי מכל רגע. למדתי לנשום ולמדתי תנוחות מקלות ובעיקר - למדתי לשלוט בגוף שלי ולסמוך עליו. בכמה פעמים שהרגשתי לא טוב לקראת סוף ההריון, התיישבתי עם עצמי, נשמתי ונרגעתי והרגשתי שאני בשליטה. זה נתן לי המון בטחון. קראתי חומר על ארומתרפיה שיכולה לסייע, נכחתי בהרצאה של דולה שדיברה על התמודדות עם כאב, רכשתי את האפי-נו ותרגלתי איתו באדיקות ובכלל - התעסקתי המון עם ההריון והגעתי ברמת מודעות מאוד גבוהה. במקביל - שיתפתי באופן מלא את בן הזוג. הוא היה שותף מלא להתהליך הלמידה שלי וללידה בפועל. גם ההריון התקין שלי לכל האורך, האמון המלא שלי בעובר שיודע לעשות מה שהוא אמור והאמון המלא בגוף שלי... היה מאוד חשוב אה - ועוד משהו - אני פוחדת פחד מוות ממחטים והמחשבה שיתקעו לי מחט בגב זעזעה אותי. מצויידת בכל אלו הגעתי לבית החולים. והשאר - היסטוריה. "נפלתי" על מיילדת נהדרת - גם עניין של מזל וזהו. שיהיה בהצלחה.

אשכר ש

New member
הי ../images/Emo13.gif

לגבי מה לקנות המליצו לך כבר על הספר לידה פעילה. לדעתי ספר נהדר. אני חושבת שאת צריכה לעשות עבודה בבחירת בית החולים בו תלדי. חשוב שזה יהיה בי"ח שתומך ברצונות שלך. אני התרשמתי מאוד ממרכז הלידה של לניאדו, אבל זהר כרמי יותר בקיעה ממני. עוד לפני, את חייבת קורס הכנה שתומך בגישתך, למשל אין טעם להרשם לקורס הכנה ללידה של בי"ח, את צריכה קורס שמתמקד בלידה טבעית ויכולת להשיג אותה. בהצלחה

למעלה