שלום לכולן, שרשרת חדשה (אין לה שם)

אורנה 77

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

nunuart

New member
עבודות יפיפיות,נקיות ומקצועיות

כמובן שאת הספירלות אני הכי אוהבת בעיקר את הכחולה עם החרוזים הגדולים מאוד מיוחדת ומרשימה

night mistress

New member
איזו עדינות...

ככל שאני מתקדמת בתמונות אני מתבעסת שהן הולכות להיגמר
את כולך כישרון צרוף!

kiti4

New member
אעאעאעאעאע../images/Emo99.gif

כל התכשיטים שלך יפהפיים
כל-הכבוד לך

שרשרת מדהימה ומקסימה!!! אפשר

בבקשה לבקש הסבר איך להכין שרשרת כזו? תודה ויום נפלא

wildspirit

New member
וווואאאאאוווווו ../images/Emo99.gif

אני בהלם אני בשוק אני המומה מה זה זה?? ככה להפיל את זה עלינו?? פשוט מדהים גם אני מזמינה כזה באותם הצבעים

wildspirit

New member
וואו ../images/Emo99.gif

השארת אותי עם פה
מה זה ככה על הבוקר לקום ולראות את הדברים המדהימים האלה?? אין ספק שאת אוהבת חרוזים קטנים.. יוווו אני פשוט בשוק איזה יופי וחרוזית חמודית צודקת בהחלט אנחנו צריכות לדבר איתך במיידית

חרוזית אורנה עובדת המון בסריגה לפי

תרשימים ולמדתי ממנה חבלז מה שהיא עושה ידי זהב יש לבחורה הזאת מאחלת לה הצלחות גם בדברים אחרים.

אורנה 77

New member
חרוזית חמודית, הייתי פה בארץ אבל

בפורום בחו"ל, לא ידעתי שיש פה פורומים בארץ בנושאים האלו. במקרה לפני שנה וחצי נפגשתי בחתונה של חברה עם מישהי ששירתה איתי בצבא וסיפרתי לה על עצמי ומה אני אוהבת לעשות והיא סיפרה לי שיש פורומים גם בארץ. כפי שראית את חולת חרוזים קטנים, יש בתוך העבודה שלי מתמטיקה, חישובים, ניסיונות עד לתוצאה הרצויה, הרבה עבודת נמלים.

night mistress

New member
אני הייתי מכנה אותה "שרשרת אורנה../images/Emo6.gif

היא מהממת..את יכולה לצלם אותה על צוואר לייב?

אורנה 77

New member
את מוכנה לדגמן לי ?

אימא שלי ואחותי לא רוצות. מה שכן כל השרשראות שלי עברו טסט על "צוואר חי", לראות איך העבודה יושבת. (תפסתי אנשים טובים שיעזרו לי).

אני בעד להרחיק את אורנה מהפורום

עד שהיא תלמד אותנו לעשת את הדברים המהממים שהיא הציגה פה
אורנה איזה מהמם אחד אחד פה אולי תכיני תרשימים או תעשי גם איזו סדנא???

למעלה