אתה צודק לגמרי!!! אני בעד!
א אורנה 77 New member 4/2/06 #41 רק באתי וכבר שמים אותי בפינה ../images/Emo7.gif אם תסתכלו טוב, טוב, זה טכניקות בסיסיות שרצות באתרים בחו"ל, רק ששידרגתי אותם.
רק באתי וכבר שמים אותי בפינה ../images/Emo7.gif אם תסתכלו טוב, טוב, זה טכניקות בסיסיות שרצות באתרים בחו"ל, רק ששידרגתי אותם.
מ מיכל מיקי New member 4/2/06 #38 ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifאורנה-חרוזים שלום לכוכם אני חדשה בהובי וגם חדשה בפורום אחרי שראיתי את העבודות של אורנה 77 אני תוהה האם עלי להמשיך כי להגיע לכזו רמה, פשוט מהממם אורנה אני מקוה שתפתחי קורס ותלמדי אותנו. ד"א אני מירושלים
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifאורנה-חרוזים שלום לכוכם אני חדשה בהובי וגם חדשה בפורום אחרי שראיתי את העבודות של אורנה 77 אני תוהה האם עלי להמשיך כי להגיע לכזו רמה, פשוט מהממם אורנה אני מקוה שתפתחי קורס ותלמדי אותנו. ד"א אני מירושלים
H hadarile New member 5/2/06 #43 איזה עבודות חבל"ז הכי אהבתי את השרש השרשרת בגווני תכלת שיושבת במשולש רחב על הצוואר, יש מצב להסבר? תודה הדר
איזה עבודות חבל"ז הכי אהבתי את השרש השרשרת בגווני תכלת שיושבת במשולש רחב על הצוואר, יש מצב להסבר? תודה הדר