תשובות
קודם כל,משמעות המילה אבולוציה זה "שינוי איטי" (ההפך מרבולוציה) נניח שלבקטריה ששטה היא שם במרק הקדמון,עברה מוטציה,ופיתחה מנגון שעזר לה לישרוד,היא העמידה צאצים,שקיבלו את אותו מנגנון הן דחקו את רגליהן של בקטריות דומות שלא עברו את אותו תהליך,אחרי תקופה מסוימת כמה מהצאצאים עברו שוב פעם מוטציה ושוב קיבלו תכונה מועילה,שהורישו אותה לצאצאים שלהם..שבתורם דחקו את רגליהן של בקטריות שלו עברו את אותה מוטציה ניתן לראות את זה אפילו באוכלוסית בני אדם,באזורים שבהם נפוצה מלראיה,גם נפוצה מחלה גנטית בשם "אנמיה חרמשית",למחלה הזאת יש תופעות בריאותיות,אבל הפלוס הגדול שלה הוא שאדם שסובל מאנמיה חרמשית לעולם לא יחולה במלאריה,ניתן להסביר את זה ככה,ליפני מאות אלפי שנים,חלה בקבוצת אנשים מוטציה שגרמה ךהיורצות האנמיה החרמשית,האנשים האלו לא חלו במלריה,ולא מתו כתוצאה ממלריה,אותם אנשים העמידו צאצאים שגם הם חלו באנמיה חרמשית,וגם הם לא חלו במלאריה,אותם אנשים (והצאצאים) שלהם שלא סבלו מאנמיה הזאת חלו במלאריה ומתו,והאוכלוסיה שלהם הצתמצמה..לכן היום רוב האוכלוסיה באפרקיה במקומות נגועי מלאריה סובלת מאנמיה חרמשית זאת דוגמא לאלבולציה....שינוי איטי באוכלוסיה,אף אחד לא תיכנון היורצות של ריאות,מול,לב..זה התפתחת שלב אחרי שלב אחרי שלב,במשך זמן מאוד מאוד ארוך בקשר ל זה שאי אפשר להיות בטוח ב 100%,ברור שאי אפשר אבל אני מעדיף את החוסר ביטחון הזה,ולהמשיך לנסות ולחקור..מאשר לבוא ולהגיד "אורי,אני לא בטוח..אז אני האשים איזה ישות עליונה בעלת כוחות על טיבעיים..היא בטח עשתה את זה"