שלום לכל המשפחה

reviital

New member
שלום לכל המשפחה ../images/Emo68.gif

אני צריכה עזרה או יעוץ... יש לאחותי הקטנה (שכבר לא כל כך קטנה) יומולדת בשבת. כן, כן, התקמבנתי (אלעק...) על יציאה במוצ"ש - במקום ההופעה הנכספת של ג'קו... כדי שלפחות משהו אחרת במקום לשבת בבית ולחשוב "מה היה אילו". בקיצר, אני רוצה להכין לה מתנה - לצרוב לה דיסק עם שירים של ג'קו, כך זו תהיה פארודיה על עצמי + היא דיי אוהבת אותו= יצא נחמד. איזה שירים כדאי לי לצרוב? והכי חשוב - האם למישהי יש באודיו (ויכולה לשלוח לי או להעלות לאןשהוא) את הביצוע האקוסטי של ג'קו ל"נרדם על החולות" בלי הבננות בדואטים (נינט ונירית)? כי לי אין וכמובן הביצוע הזה הרבה יותר טוב!! דבר שני - איזה תמונות - מהאוסף המדהים שיש פה.. כדאי לי לשים לה על העטיפה? תודה מראש אחיות!

rifkin1

New member
אז ככה

קודם כל מזל טוב לאחותך, עד 120. אחלה רעיון של מתנה במיוחד עם היא אוהבת את ג'קו בתור זמר. הנה רשימת השירים שלדעתי צריכים להיות כלולים בדיסק 1.נרדם על החולות (גרסת סולו) 2.נרדם על החולות (נירית) 3.נשארתי נורמאלי. 4.לא משנה דבר 5.גשם 6.נאבד אותך 7.האם להיות בך מאוהב (שר את זה מדהים) 8.עד מתי (הדואט עם נירית) 9.תגידי 10.פתאום כשלא באת (הדואט עם מאור) ואת יכולה לשים גם את יקירתי בתור השיר הראשון, בתור סיפתח מגניב.

rifkin1

New member
תמונה לעטיפה

אני הייתי הולכת על התמונה הזו לקדמי

rifkin1

New member
אההה...שכחתי שיר

שחשוב להכניס גם: "אילו יכולתי (אמא)" את יכולה למצוא את השיר בלי החלק שצביקה עוצר אותו באמצע...אני מצאתי. ואם בא לך את "בדרך אל האושר" עם מורן ורפאל (אחלה גרסה). והנה תמונה לחלק האחורי של הדיסק. בהצלחה, מקווה שעזרתי.

rifkin1

New member
אההה...שכחתי שיר

שחשוב להכניס גם: "אילו יכולתי (אמא)" את יכולה למצוא את השיר בלי החלק שצביקה עוצר אותו באמצע...אני מצאתי. ואם בא לך את "בדרך אל האושר" עם מורן ורפאל (אחלה גרסה). והנה תמונה לחלק האחורי של הדיסק. בהצלחה, מקווה שעזרתי.

reviital

New member
לגבי "אמא" ברור שהוא ברשימה אבל

איפה מוצאים את השיר בגירסה בלי עצירה של צביקה? תוכלי אולי לכתוב לי איך קרוי הקובץ? או מה הגודל שלו כדי שאוכל לחפש אותו באימיול, אם זה משם. תודה מתוקה!!!

reviital

New member
תודה ריפקין, התמונה הזו גם עלתה לי

בראש, ואת השיר "עד מתי" - באמת שכחתי אז תודה. אבל למה לשים את נרדם פעמיים? גם גרסת אקוסי וגם עם נירית?

rifkin1

New member
את צריכה לשים את נרדם פעמיים

כי שתי הגרסאות נשמעות כל כך שונה ושתיהן מדהימות...אז לדעתי את חייבת אפילו...חחח

talytal

New member
אצלי באופן אישי

גירסת הסולו של "נרדם" פותחת את האוסף שלי, והגירסא עם נירית סוגרת אותו. הן מספיק שונות ויפות שתיהן, ואני מסכימה שחייבים את שתיהן בכל אוסף ראוי. הגירסא עם נינט, לעומת זאת, לגמרי מיותר לדעתי... הצרחות שלה בסוף מביאות לי קצת קריז....

Karina85

New member
../images/Emo45.gif ועוד...

היי, קודם כל מזל טוב גם ממני עד 120 שנים יפות! ריפקין אלו באמת הטובים ביותר, אבל לדעתי גם אמא, הייתי בגן עדן ויקירתי חובההה. אבל אם את בכל זאת רוצה להוסיף עוד אז...: אדם בתוך עצמו (עם מאיה) זן נדיר (עם מאיה) טלפני טלפני (עם מישל) ניצוצות נרדם (עם נינט) יש מצב ששכחתי דברים כי אני סתם אומרת מהזיכרון, בטוחה שיהיו פה מי שיתקנו אותי אם יש צורך. נשיקות!

Karina85

New member
../images/Emo45.gif ועוד...

היי, קודם כל מזל טוב גם ממני עד 120 שנים יפות! ריפקין אלו באמת הטובים ביותר, אבל לדעתי גם אמא, הייתי בגן עדן ויקירתי חובההה. אבל אם את בכל זאת רוצה להוסיף עוד אז...: אדם בתוך עצמו (עם מאיה) זן נדיר (עם מאיה) טלפני טלפני (עם מישל) ניצוצות נרדם (עם נינט) יש מצב ששכחתי דברים כי אני סתם אומרת מהזיכרון, בטוחה שיהיו פה מי שיתקנו אותי אם יש צורך. נשיקות!

rifkin1

New member
הגירסה של "נירדם"

עם נינט לא נשמעת טוב והאיכות שלה לא משהו למרות שהדואט עצמו מפוצץ... ואת "טלפני" "זן נדיר" ו"הייתי בגן עדן" אנטי בכלל לא אוהבת למרות שזו החלטה של וטוב שהצעת את השירים האילו. מה שכן את "אדם בתוך עצמו" הוא ומאיה בצעו מדהים ואני הייתי גם מכלילה את השיר הזה...

Karina85

New member
אמרתי שתשים מה שהיא רוצה

אני רק רשמתי את כל מה שאני זוכרת שיהיה לה ממה לבחור בדיסק יש מספיק מקום בשביל הכל...

reviital

New member
תודה קארינוש! איזה הענות! מקסימות!

כל השירים שהוא שר סינגל - ברור שאשים. גם את לא משנה דבר. ברור. השאלה מה לעשות עם הדואטים? מנקודת שמיעה של מישהי שהיא לא שרופה מראש בענין ג'קו... לא כמונו לפחות
עד מתי - עם זהבית- שווה. אבל טלפני טלפני - עם מישל - אני בספק? וגם לגבי פתאום כשלא באת - עם מאור.

shongold

New member
היי רויטל עד מתי הדואט עם זהבתי -

נפלא קסום. פתאום של באת עם מאור - נהדר בעיני ובלי שום קשר לאוהב לא אוהב - פשוט טוב. שיר של שלמה שמבוצע מצויין.

talytal

New member
דעה אישית לגמרי

השירים שאני פחות אוהבת ולא שמה באוספים שלי - טלפני טלפני עם מישל, זן נדיר עם מאיה. כל השאר, מבחינתי בפנים, אבל בתור מכורת ג'קו זה באמת לא מפתיע. השאלה היא אם את רוצה לעשות לה אוסף שיהיה כמה שיותר מקיף, או רק ממש את הדברים הכי הכי טובים ואהובים... ודרך אגב - איזה יופי של רעיון! גם מתנה יפה ומקורית, וגם דרך להדביק את אחותך....

rifkin1

New member
לגבי הדואטים

"עד מתי", "נרדם" (נירית), "פתאום שלא באת" ו "אדם בתוך עצמו" הן גרסאות מדהימות לדעתי האישית. נסי לראות איך היא מגיבה כשאת משמיעה את הגרסאות האילו ורק כך תדעי.

שלום רויטל... מה שששלומך??

אם את רוצה את נרדם הגירסה האקוסטית שלחי לי מסר עם המייל שלך ואני אשלח לך במייל
שיהיה מזל טוב לאחותך

Karina85

New member
../images/Emo140.gif

שלום לפיצולית של עדית! שנים שלא ראיתי אותך בפורום!

למעלה