שלום לכל המשפחה

../images/Emo140.gif שלום גם לך...

כן האמת שאני הרבה פחות נכנסת... אבל עדיין פיצולית של עדידס ומתההה על כולן ובעיקר על הוואקו...

מישהו מאדדד התבאס מחוסר השביתה

כי הוא בכיתה ג' ואצלו היו לימודים כרגיל או חארגיל מבחינתו... יפתייי את היית בבית היום בגלל השביתה?

וואללה כייף לך ../images/Emo140.gif

לי בד"כ אין את הפריביליגיה הזו... גמאני זזתי... נדבר אחורי זה

a d i d a s 2 1

New member
שלום ליפות שלי...

אני לא נשארת +נורא איטי פה אז נצל"ש..... אני אוהבתותכן...:) חזרתי מהים היה מטורף..פיצול כתבתי עליך שיר..יאללה ביי..

shongold

New member
היי עדידס מה שלומך

רציתי לידע שנרדם האקוסטי לא נמצא הקובץ הועבר למקום אחר..כנראה בגלל זכויות יוצרים לכן גם אי אפשר להכנס אליו דרך אתר 'קשת' כל השירים עדין שם!

shongold

New member
אחר צהרים טובים לך רויטל

מזל טוב עד מאה כעשים לאחותך. חייבת להביע כאן את דעתי על "הייתי בגן עדן" שהוא בעיני הביצוע הטוב ביותר של ג'קו כן אפילו יותר מ'גשם' מדהים לומר זה בקטנה, שמעי בעצמך ותחליטי - ענק! וכן הכל ענין של טעם...

rootteem1

New member
יואו חצי שעה ניסיתי לעלות את השיר

גם כשחושבים על זה, זה רעיון טוב לשים את השיר בשין, אבל זה לא עולה אופי=[... מזל"ט.. שלום לכל הפיצולים האבוהים והמשוחררים המותששים!!! מקורה? טוב אממ תקשיבו צריך לפתוח שרשור תמונות של ג'קו שירטלס, התחלתי לעשות משו לפני כמה ימים, קארין שלחה לי עוד תמונות אבל אני צריכה עוד............

רנה6

New member
מזל טוב ...המון המון.

רויטל, אם רוצה יכולה לשלוח לך טיפין טיפין את שיריו של הגדול מכולם:)...לי אישית יש דיסק צרוב שלו שיכולה לשמוע אותו מין הבוקר ועד הערב.

reviital

New member
תודה, תודה,

יש לי דיסק עם רוב השירים האלה צרובים - למעט נרדם הגרסה האקוסטית. תודה לכל המתוקות!

Nova5

New member
מזך טוב לאחותך, רוויטל

רעיון מעולה למתנה. את מכינה את הדיסק לבד, אז תחסכי מעצמך מחשבות מיותרות - תכניסי לרשימה כל הסולוים של ג'קו מכוכב, תערבבי קצת עם הדואטים - בס"כ הם חמישה +טריו (כאן ודאי יש לך זכות לסנן מה שאת לא רוצה, אבל בגלל שזה לא בשבילך - הייתי נותנת לאחותך אופציות לבחור ). ברשימת דואטים שלי אין זכר לא לנינט ולא לנירית. ביצוע של "נרדם" הוא של ג'קו בלבד. מג'מוס חוץ מ"לא משנה דבר" הייתי ממליצה על "סרט מצויר" ו"כבר יומיים" . ז"א הייתי ממליצה על כל הדיסק, אבל...נסתפק בשלושה שירים. בסדר של השירים גם הייתי סומכת על הבחירה של ג'קו והייתי מתחילה מ"גשם", "כבר יומיים" , "בדרך אל האושר", "אדם בתוך עצמו", "הייתי בגן עדן", "לא משנה דבר" (שני שירים האלו לדעתי חובה אחד אחרי השני), "ניצוצות", "סרט מצויר", מאבד אותך", ו - love line - "עד מתי" , "האם להיות בך מאוהב", "יקירתי" (חבלללל, שאין גרסה שלמה, יש רק גרסה שלמה אקוסטית מערוץ הילדים), "תגידי", "נרדם", - וה-ש-י-ר שלו לרגע הנתון - "נשארתי נורמאלי" בתור העטיפה לא הייתי משתמשת בתמונות ה"דוגמן", אולי באחת אחרת - בגלל ש"נרדם", "לא משנה דבר", ו"סרט מצויר " הוא כתב לפני 3 שנים - הייתי לוקחת תמונה הזאת----------> לצד אחד (בעיבוד של ריף , כמובן)

Nova5

New member
המשך - ולצדהשני של העטיפה

תמונה אולטימטיבית מ"יפים ונכונים" של ראש השנה שעברה - תקופה של העולם המתהפך...(גם בעיצוב של ריף) ------->

reviital

New member
היי נובה, איזה הענות מקסימה יש כאן!

מדהים אותי כל פעם מחדש איך הפורום הזה מאוחד ומקסים! שוב תודה לכולן! מרוב תמונות טובות של ג'קו - בא לי להכין לה אלבום. אני חושבת שיש גם אפשרות להדביק משהו על הדיסק עצמו, נכון? נראה לי - התמונה עם השיער הרטוב - תהיה מקדימה - כי היא מדהימה! והתמונה המדוגמת/מדוגמנת תהיה מאחורה. אחחח כמה היא חתיך....רררררררררררר אבל- מה זה ריף? עיצוב של ריף?? אני כל כך גרועה בתוכנות. אולי הפעם אצליח להתלמד סוף סוף... אין לי מושג אפילו איך מצרפים תמונות אחת ליד השניה. יש לי תוכנה בשם "פיקסה" אנסה להעזר בה.

למעלה