מזך טוב לאחותך, רוויטל
רעיון מעולה למתנה. את מכינה את הדיסק לבד, אז תחסכי מעצמך מחשבות מיותרות - תכניסי לרשימה כל הסולוים של ג'קו מכוכב, תערבבי קצת עם הדואטים - בס"כ הם חמישה +טריו (כאן ודאי יש לך זכות לסנן מה שאת לא רוצה, אבל בגלל שזה לא בשבילך - הייתי נותנת לאחותך אופציות לבחור ). ברשימת דואטים שלי אין זכר לא לנינט ולא לנירית. ביצוע של "נרדם" הוא של ג'קו בלבד. מג'מוס חוץ מ"לא משנה דבר" הייתי ממליצה על "סרט מצויר" ו"כבר יומיים" . ז"א הייתי ממליצה על כל הדיסק, אבל...נסתפק בשלושה שירים. בסדר של השירים גם הייתי סומכת על הבחירה של ג'קו והייתי מתחילה מ"גשם", "כבר יומיים" , "בדרך אל האושר", "אדם בתוך עצמו", "הייתי בגן עדן", "לא משנה דבר" (שני שירים האלו לדעתי חובה אחד אחרי השני), "ניצוצות", "סרט מצויר", מאבד אותך", ו - love line - "עד מתי" , "האם להיות בך מאוהב", "יקירתי" (חבלללל, שאין גרסה שלמה, יש רק גרסה שלמה אקוסטית מערוץ הילדים), "תגידי", "נרדם", - וה-ש-י-ר שלו לרגע הנתון - "נשארתי נורמאלי" בתור העטיפה לא הייתי משתמשת בתמונות ה"דוגמן", אולי באחת אחרת - בגלל ש"נרדם", "לא משנה דבר", ו"סרט מצויר " הוא כתב לפני 3 שנים - הייתי לוקחת תמונה הזאת----------> לצד אחד (בעיבוד של ריף , כמובן)