שלום לכל המשפחה

rifkin1

New member
"יקירתי" באקוסטי????

על מה את מדברת ולמה מעולם לא שמעתי או ראיתי את זה??????????

Karina85

New member
יש קליפ מערוץ הילדים של יקירתי...

אבל הוא באוירה כל כך מטופשת שלי אישית זה הורס

talytal

New member
חופשי הורס

אמנם ג'קו זה ג'קו, והוא מדהים גם כשהוא שר בליווי אורגנית, אבל זה באמת קצת מביך כל הקטע הזה.... שלא לדבר על פיאסקו הצרצרים, שבכלל גורם לי המון המון שמחה שכבר סיימנו עם כל השטויות האלה ועכשיו הוא יכול באמת להיות מוזיקאי נטו.

a d i d a s 2 1

New member
רויטל...עזרו לך?

אתמול היתה לי פה תגובה עם כל השירים של ג'קו בכוכב... והוספתי בה תוספת לטליטל שאם זו פגיעה בזכויות יוצרים שתמחק, והיא באמת מחקה... אז אם את עדיין צריכה עזרה בשירים או... אם מישהי רוצה את אילו יכולתי בגרסא בלי צביקה הדר או כל שיר אחר, אני אשלח לינק בפרטי. וגם במקרה של נרדם באקוסטי. אם מישהי רוצה..שתבקש אני אשלח לה בפרטי. וטליטל יקירתיייייי המקרה הזה לא יחזור שנית... :)

talytal

New member
מתוקיזה, חשבתי שראית

הגבתי לך על ההודעה, וכתבתי שבאמת לפי התקנון של תפוז אסור לפרסם הודעות עם הורדה ישירה של חומר שמוגן בזכויות יוצרים. חוץ מזה, כל הלינקים כבר היו לא פעילים, כי עבר זמן המקסימום של ההורדות באתר הזה. חשבתי שראית לפני שמחקתי, אני ממש לא אוהבת למחוק הודעות בלי הסבר...

a d i d a s 2 1

New member
איזו מצחיקה..מה את מסבירה?!

לא קראתי אבל גם לא הייתי צריכה לקרוא.. זה בסדר שמתי לב שהם לא היו פעילים כבר:) נשיקות לך יפתי....וזה ברור מאליו שלא כתבתי את זה כצורך להסבר!!!! כי אין כזה!! נששששששיקות!

reviital

New member
עדידסית, כן עזרו לי, כולן מקסימות!

את כל השירים היה לי למעט אילו יכולתי בלי צביקה ונרדם בגרסה האקוסטית, ואת שניהם קיבלתי. תודה על הרצון!

למעלה