שלום לכל חברי הפורום היקרים,

garey

New member
אורי צבי עם הוא דש וטחן כניראה

שהתשובות לא מספקות ,מה זה בוא אלי הביתה ותיראה את התקנון האיגוד, בכל אתר באינטרנט כיום כל איגוד ג'ודו קראטה טאקוואנדו אפילו לבאולינג יש איגוד ורשום ,האדם שואל שאלות לא טוחן ולא מזבל את השכל , אבל אין תשובות ,שאלתו היא בשפתו העם יש איגוד כמו בחובבני כן או לא ועם כן היכן הוא מפורסם,כדי להבין יותר טוב צריך 2 לטנגו, ועם מפורסם לא צריך להגיע מנהריה לת"א כדי ליקרוא את התקנון , אלה לתת נתונים היכן הם כתובים עם בפורומים השונים ועם במוסדות הספורט , זו שאלתו ,ואין פה התססה או קריאת תיגר ,ולא נופל על גדרות התשובות לא מספקות ,עם היו מספקות היה סותם את פיו וממלא אותו במים . ג'ר מזרחי

ג'רי ידידי,

הסברתי קודם ואסביר שוב,אין צורך "להגיע אלי הביתה" בכדי לראות את תקנון האיגוד,ניתן למצוא אותו גם ברשות הספורט. אינני מסתובב עם תקנון האיגוד בכיס ומציג אותו לראווה לעיני כל,מי שמעוניין יכול לראות את התקנון במוסדות הממשלתיים הקשורים לספורט והקמת איגודים ובין אם בזמן הגשת בקשה להצטרף לאיגוד.ואם הנושא כ"כ מעניין את דסקלו שהוא כותב על כך ללא הרף בפורום,אז בהחלט כדאי לו להגיע מנהריה לת"א בכדי לראות את התקנון שהוא כ"כ משתוקק לראות.לגבי התססה,תקרא היטב את מילותיו של דסקלו לגבי התחרות של מר פרנקו השבוע ותבין למה אני מתכוון. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי שבת שלום ,ולכולם כנסו

אורי ידידי ,לפני שאני הולך לפוש בים כי מגיע לי , בואו נבהיר כמה דברים כדי שהדיון לא יחרוג לפסים של עקיצות ומחשבות זדוניות ,דסקלו שואל שאלות גם עם הם הכי מביכות כפי ששאל את אבנר שלום בהתחלת שאלותיו לאבנר קיבל תשובה לא מספקת ,חזר והמשיך לשאול ,עד שקיבל תשובה מספקת כולל הזמנתו של אורי צבי וcma לאליפות הארץ בתאילנדי , דסקלו ידידנו {עם לטוב או לרע} כשמקבל תשובה הראויה לפי מיטב השכלתו יורד מהעינין ,וממשיך לדברים אחרים , ברגע שאין נתונים ע"י יו"ר מכל גוף לא רק מהקיק-בוקס כל אדם בר דעת ישאל שאלות מעמיקות כדי לקבל תשובה ברורה וישירה , אני לא חושב שיש התססה לגבי הקרבות של מושיק ופרנקו ,כי עם באפשרותך להגיע לקרב עם חניך שאינו בר פיקוח ,כפי טענתך ,אז האדם עונה כי זו מאין סתירה לדעתו ,אלה עם מוכחים הדברים אחרת, יו"ר מחוייב לתת דין וחשבון ,למעשיו גם עם זה לא מוצא חן בעיניו , אין קשר לעשיה שהיא באמת ברוכה ,ואין קשר להכרה בענף דרכך ,אלו מילים של זו עשייתי ,על זאת אין ספק שעשייתך מרובה טובה ומעולה וברור שגם תמשיך לעשותה ,וכולנו מכבדים אותה גם בשיחות אישיות כולל דסקלו ומאמנים אחרים הבעיה המרכזית של דסקלו היא אחת ,ולא צריך לזרום בכיוון של מתסיס כדי למנוע קבלת תשובה ,{מישהוא כתב לאו זיין שכל אז}, לכן כשיש איגוד מוכר הוא מפורסם עם חוקותיו בכל אתר אינטרנט והפשוט ביותר ,לא צריך להיסתובב איתו בכיס כולם מראים אותו באתרים , כדי שיבינו ויקראו וילמדו על עיסוקם ולאן הם באים וניכנסים , כך מינהגו של עולם העמותות והאיגודים והתקנונים , היום אני קצת מודע לכל עינין האיגודים ,והעינין הוא כל כך פשוט וסליחה על הביטוי, מנמלה עושים פיל חרסינה ,גם לדסקלו או כל אדם שרוצה ליבדוק אין לו שום בעיה ,כולל אנוכי ,ניכנסתי לכל האיגודים אתמול כולם רשומים אלה שהיזכרתי עם סמל מדינת ישראל וחותמת המדינה וראשות הספורט, ניכנסתי לקיק-בוקס מופיע רק אתר הבית שבראשותך ללא שום חותמת ממשלתית וגם יעקב עשה זאת ,אז אני לא חולק על דברייך וגם יעקב לא , אלה לראות את חוקיך ,כפי שנהוג בכל מקום ,וזו הישתוקקותו מה פסול פה , הסבר יותר ישיר מיזה לא יכול יותר לכתוב , כפי שאמר יעקוב הכל בערפל הכל אםור לומר בנושא זה ,אלה עם ,ידע אחרת ,וזכותו לדעת כזכותם של רבים , עכשיו הולך לדוג דגים מי בא לנמל יפו ........לתפוס לוקוס ככה של 3-5 ק"ג ,כל השאלות הם לאחר תשובתך לא מאפשר לך להגיע לאליפות ישראל בתאילנדי היות וניבצר מימך גם בתור אורח ג'רי מזרחי

daskaliano

New member
ושוב באותו נושא אורי ידידי היקר

נכתב כאן שהעלית חניך לקרבות בערב שאורגן על ידי לחימה משולבת. האם הערב והמועדונים שהשתתפו בו היו בפיקוח האיגוד הישראלי לקיק בוקס ? עד כמה ששמעתי היו שם גם חניכים של מר אבנר שלום. הלא כך ?

נכון מאוד,

אכן העליתי חניך משלי לתחרות אינטר קלאב זו,ואין לי שום בעייה להמשיך ולהשתתף בתחרויות מסוג זה,בין אם המועדונים חברים באיגוד ואם לאו,התחרות לא היתה על שום תואר ולא נערכה מטעם שום איגוד,וגם חניכיו של מר אבנר שלום היו שם בדיוק כמו חניכיו של מר ארז לוקוב,מושיק קידר,איציק פרנקו,ורבים טובים אחרים,מה שבא ללמדך כי איני נוטר טינה לאיש כפי שהינך מנסה להציג ולהצית,תתבגר ידידי,את גיל המלחמות עברתי מזמן,גם אני וגם אתה באנו לעולם לזמן מוקצב,את הזמן שלי אני לא מתכונן לבזבז על מלחמות ומריבות... בברכת שבת שלום, אורי צבי,

daskaliano

New member
מי נלחם בך ידידי ? על מה אתה מדבר ?

אני מבחינתי חושב שטוב עשית אבל זה פשוט לא מסתדר לי עם הקביעה שאסור להשתתף בארוע שלא מפוקח על ידי האיגוד. יש שחור ויש לבן. פה יש הרבה אפור. אגב - אין לי שום דבר אישי לא נגדך ולא נגד איש. אינני מצית ואינני מסית. כל מה שמעניין אותי הוא - לתת עתיד טוב יותר לילדינו ולספורטאים בענפים הללו.

יעקב דסקלו היקר,

חשבתי לתומי כי הינך בקיא בכל הקשור לתקנונים של איגודי ספורט ולאיך דברים צריכים להתנהל בתוכם,לצערי טעיתי ובגדול,כל מה שיש ביכולתך לעשות הוא להשוות את האיגוד הישראלי לקיק-בוקס לאיגוד האגרוף החובבני "ולהטיף" לי מוסר כיצד לקדם את ענף הקיק-בוקסינג בארץ. ובכן,אני מאחל לאיגוד ולכל החברים בו שנים מוצלחות לא פחות מהקודמות,הן בארץ והן בחו"ל,לא מזמן פרסמתי כאן בפורום זה את הדירוג העולמי של המועצה העולמית לקיק-בוקס לשנת 1993,כשנתיים בלבד לאחר שהוקם האיגוד,וכבר אז ניתן היה לראות את הישגי הספורטאים הישראלים בענף ואת מקומו המכובד של האיגוד הישראלי לקיק-בוקס בעולם,ובל נשכח את הקרב הגדול בין אורן רצון לבין בווי צ'ייקון אלוף אגרוף תאילנדי אשר נערך פה בישראל (ואשר דרך אגב ישודר באחד משידורי "הזירה")דבר הבא ללמדך כי KICKBOXING הינה מילה בינ"ל גם לקרבות אגרוף תאילנדי,נתברכנו במאמנים טובים וספורטאים מעולים כולם תוצרת כחול לבן אשר מסבים לנו גאווה רבה בכל מקום בו הם נמצאים הן כלוחמי זירה והן כאזרחים מן השורה. כאדם שבא מן הספורט,ואוהב אותו בכל מאודו,אני גאה ומברך על הזכות הגדולה שהעניק לי הקב"ה,להדריך,לאמן,לעבוד,ולקדם ספורטאים אלה. במקביל אני שמח על הזכות הגדולה שנפלה בחלקי בתרומה לחברה הישראלית ע"י עבודה משותפת עם קידום נוער שוליים,הדרכה במרכז לנפגעות אונס,הרצאות בבתי ספר על "מניעת אלימות"קשרים עם ארגון "וראייטי" ועוד. כמו כן שמו של האיגוד הישראלי לקיק-בוקס הולך לפניו בעולם כולו,ולוחמים מהזירה הבינ"ל בעבר ובהווה נוהגים להתארח אצלנו כאורחים ביניהם נציין את צ'אק נוריס האגדי,בני "הסילון" אורקידז-אלוף עולם והלוחם בגדול ביותר בזירת הקיק-בוקס העולמית מאז ועד היום,ג'ון ראיין -אלוף אנגליה לשעבר באגרוף תאילנדי,גרי דניאלס-אלוף אירופה לשעבר בקיק-בוקס,ורבים אחרים. עם רקורד שכזה,אין סיכוי בכלל להשוואות,אנחנו על דרך המלך,וההצלחה תמשיך להאיר לנו פנים בעזרת השם,ובעזרת האנשים אשר איתי העושים במלאכה הקשה והמבורכת הזו. זו הצלחה,דסקלו, וכידוע לך עם הצלחה לא מתווכחים,אשמח תמיד לשמוע הערות בונות ועצות נבונות,אך לא לויכוחי סרק,חסרי כל תועלת והשוואות מגוחכות. מי שרוצה לצעוד קדימה בביטחה,בכבוד,וביושר,מוזמן להצטרף,דלתי היתה ותהיה פתוחה לכוווולם,לכל הרוצים להתקדם בספורט הלחימה בזירה. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

daskaliano

New member
והנה תקנון התחרויות של איגוד האגרוף

כפי שאתם רואים - כל מה שרציתם לדעת על איגוד האגרוף ולא העזתם לשאול.

toy s0ldier

New member
daskaliano

מה אתה רוצה? אורי אמר שאפשר לארגן תחוריות ולהשתתף בהם מכל המועדונים בכיף כל מה שהוא אמר זה שרק האיגוד הגדול יכול להכריז ולארגן את אליפות ישראל וזה נכון...

Boxline

New member
גם אני לא ממש הבנתי מה דסקלו רוצה

אורי ענה לו על שאלותיו המתחכמות בצורה המדוייקת והישרה ביותר. אבל זה מה שקורה שיו"ר איגוד הקיקבוקס חושב עונה לאנשים דרך פורום מטובת לב ואהבה לענף. אתם מנצלים את זה ולי אין כל קשר לאורי. אני בהחלט אובייקטיבי

daskaliano

New member
חברים - תנסו לחשוב אחרת רגע אחד

העניין איננו מתמקד בפן הספורטיבי. אין קשר בין פיקוח של איגוד זה או אחר לבין מה שמדובר פה. אם הפיקוח של האיגוד הוא חשוב אז אין ליו"ר האיגוד מה לחפש גם לא באינטרקלאבים ולא בערבי קרבות שלא נתונים לפיקוח וזאת מהסיבה שפיקוח הוא עניין של חוקי משחק, תקנוני ניקוד, ובטיחות מעל לכל כמו נהלי שקילה, התאמת גילאים ועוד. אם אין בעיה באינטרקלאב או בערב קרבות אז אין שום בעיה גם בתחרות. האם אליפות ישראל "התואר" זו הבעיה - נו מה אני אגיד אשרי המאמין. אשאל שוב: כמה מועדונים רשומים באיגוד הישראלי לקיק בוקינג ? מתי אורגנה אליפות ישראל האחרונה מטעם האיגוד בקיק בוקסינג ? מתי אורגנה אליפות ישראל האחרונה באיגרוף תאילנדי מטעם האיגוד ? כמה אנשים השתתפו באליפויות הללו ובכמה משקלים ? האם אליפות ישראל בקאראטה מגע מלא גם כן מאורגנת על ידי האיגוד הישראלי לקיק בוקסינג ? כי ראיתי שבערב הזירה 25 הוכרז על אליפות ישראל בקאראטה מגע מלא ? גם זה אורגן על ידי האיגוד ? כמה מתחרים השתתפו באליפות ישראל ועל סמך איזה תקנון ? יש לדעתי מאות אנשי קאראטה בארץ האם הם ידעו על קיום האליפות ? האם הם יכלו להשתתף ? שאלות אלו ממתינות לתשובה בכבוד רב יעקב.

t123t1

New member
אורי אמר לך

אינטר קלאבים שלא קשורים לביטוח של האיגוד אל מה שאורי בא להסביר לך על ההצעה שלכם שאתם לא יכולים להגיד אליפות ישראל ובגלל זה הוא שואל על סמך איזה איגוןד אליפות ישראל אבל אינטר קלאבים מותר לארגןבין מועדונים מתי שרוצים עכשיו אולי תפסיק להציק עם השאלה הזאת

daskaliano

New member
תשובה רעה מאוד T123T1

איגוד חייב לפקח על ביטוח ועל חוקים וספורטאים של האיגוד ושל יו"ר האיגוד על אחת כמה וכמה חייבים לעמוד בחוקים שהם עצמם אחראים להם. לא תראה שבאיגוד האיגרוף ויליאם מוציא מתאגרפים חובבנים לקרבות שלא יעמדו בקריטריונים של איגרוף חובבני.

t123t1

New member
אבל

מי שלא נמצא באיגוד אורי לא אחרי עליו ואת המתחרה שאורי הוציא יש לו עליו ביטוח מהאיגוד וזהו זה כול אחד יחליט אם הוא משתיך לאיגוד או מחרים את האיגוד

Maceo Baston

New member
כ'חבר פסיבי' בפורום זה

כאחד שרק קורא נושאים ותגובות אך לא מגיב ובטח שלא מתערב בדיונים שלכם אומר לך דסקלו שלא על כל שאלה יש תשובה יש דברים שצריך לראות בעיניים ולא לקרוא דרך הפורום למשל תקנון האיגוד שאני במקום אורי לא הייתי כותב אותו כאן בפורום רק כי "מר דסקלו" רוצה לראות אותו אם הוא כל כך מעניין אותך שלח פקס למשרדי האיגוד או ליו"ר האיגוד והוא יטפל בבעיה שלך שבת שלום

daskaliano

New member
תעשו מה שבא לכם - אתם הוזמנתם

אני הצקתי לאבנר שלום כאן ובפורום וואלה ללא הרף. כל מה שרציתי לברר שאלתי ואחרי כן קיבלתי תשובה. אני כאדם מן השורה שלא משוייך לענפי הקיק בוקס רציתי שתהיה הזדמנות הוגנת לכולם כדי שבאליפות ישראל או אם תרצו תקראו לה אליפות ללא שם, גם חברי CMA יוזמנו וגם אנשי משולבת, כך יהיה מאתגר ומרתק. אתם תעשו מה שבא לכם, אני ממילא לא מעלה מתמודדים אז אתם תסיקו איש איש את מסקנותיו הוא. אני ישנתי מצויין בלילה ואין לי ממה להסתתר ומה להסתיר. מי שעומד בבראש איגוד עליו להיות מוכן לענות לשאלות. אין מה לעשות כך זה בעניינים ציבוריים ובספורט. גם בכדורגל וגם בכדורסל זה כך. שבת שלום ובהצלחה לכולכם.

t123t1

New member
דסקלו

אני מבין את הראש לך למה רצית לראות כל כך הזמנה משוגרת לCMA ולאורי צבי כי ידעת שהתשובה תיהיה חד וחלק לא ואורי הסביר למה אני מבין שאתה רוצה לנסות ולהוציא את CMA ואת אורי מגעיל אבל זה לא יעזור לך אז בבקשה תפסיק לנסות ולהמשיך להסיט את כולם נגד CMA ואורי צבי

MikeTyson

New member
דסקלו אני רוצה להבין משהו,

לא הצלחת להרדם איזה לילה אחד בגלל צעד ניהולי כזה או אחר של אורי? מישהו רוצה להתאבד בגלל ניהולו של אורי צבי כיו"ר איגוד הקיקבוקס? אורי הוא יו"ר איגוד הקיקבוקס והוא עושה את העבודה שלו בצורה ישרה ועל הצד הטוב ביותר. התלונות שלך נראות כ"כ סתמיות שכבר אין לי כח לקרוא אותן. אתה יודע שמה שאורי עושה זה מעל ומעבר. עצם זה שהוא עונה לך בפורום כל פעם מחדש זה כבר מראה על יושר. ואתה יודע שהוא לא חייב לעשות את זה. אשמח לשמוע אם אמרת כבר 'תודה' לאורי על זה שמחק את התלונות עליך כאן בפורום לפני יום-יומיים. שגם את זה הוא לא חייב לעשות.

toy s0ldier

New member
אורי עושה עבודה מעולה

גם בניהול הפורום וגם בתור יושב ראש איגוד הקיקבוקס דסקלו אין לי מושג מה הבעיה שלך איתו אבל אני חושב שאתה צריך להפסיק לכתוב על אורי בפורום הזה טיפת כבוד שתהיה לך הבן אדם נושך את השפה ומגיב לך בצורה כל כך רגועה על השאלות המתחכמות ואם יורשה לי להגידה המעליבות שלך אולי פשוט עדיף שתפסיק כבר תראה טיפת כבוד דבר ראשון ליו"ר איגוד הקיקבוקס ודבר שני למנהל הפורום

למעלה