שלום לכל חברי הפורום היקרים,

garey

New member
MikeTyson חובה לענות לשאלות ולקבל

את התשובות כל עוד הם בצורה עינינית ונכונה ישירה ולא בוטה , לכן יש מנהל פורום ,כפי שאתה רושם ועונים גם לך תשובות ,עם התשובה לא מספקת אתה תמשיך לשאול ,כאן התשובה ידידי לא מספקת , לך הם ניראות כתלונות והיא כוח לקרוא אותם ,כי לא נוח לך ,זה שאורי צבי עונה זה אחלה וכך צריך להיות ,מה פסול פה ,אני לא מבין ,הבעיה שאתה לא מבין את כוונתו של דסקלו כפי שאני מבין וגם אורי מבין ,כך שלחפש את התפל כולם יודעים ,החוכמה לימצוא את מה שצריך למצוא ,והם חוקי תקנון הקיקבוקס והאיגוד לקיקבוקס כדי להבין מדוע ,אין אפשרות להגיע לאליפות הארץ ביגרוף תאילנדי,מה פסול בשאלות אלו טייסון ידידי , מי אמר על אורי שהוא לא ישר מי אמר שאורי לא יו"ר הקיבוקס , מי אמר שעבודתו לא ברוכה ,כך שאלו לא תלונות אלה מחשבה למה אסור ואיפה התקנון , העם מסתירים אותו הרי כל איגוד ותקנון ,נימצא ואפשר לימצוא אותו מחר יום ראשון בבוקר ,אז מה הכי קל לחכות למחר למצוא ליקרוא ולדעת העם הסיבה מוצדקת כן או לא , מייקי אתה נער מתבגר ואחלה באמת ,תמיד שמח לכתוב לך ,אבל לפעמים אנו הבוגרים מגדילים ראש קצת ליותר פרטים שהם עדיין לא חשובים לך , מפאת גילך הצעיר {זו לא שחצנות עלייך} כלל וכלל , ג'רי מזרחי

MikeTyson

New member
ג'רי - אל תערבב בין הדברים.

אל תערבב בין דברים. ממש לא אכפת לי מה יעקב דסקלו שואל את אורי וראית שלא התערבתי בזה. לא נגעתי בנקודה הזאת, כן איגוד קיקבוקס לא איגוד קיקבוקס, כן משתתפים בתחרויות לא משתתפים בתחרויות. זה לא צריך לעניין אותי. ואפילו להפך, כתבתי ש"אין לי כח" כבר לקרוא את השאלות של דסקלו, ובטח שלא להגיב. אני נסיתי להבין משהו אחר לגמרי, למה דסקלו ממשיך "לחפור" בנושא מסוים אחרי שהוא קיבל תשובה שסיפקה פה חצי פורום.

garey

New member
MikeTyson לא מספקת גם אותי

רשמתי למעלה עם כוכב אדום ,תיקרא תבין תגיב , כשגוף איגוד בעל תקנון מחובתו להראותו , אלו חוקי המדינה באיגודים ועמותות הרשומות ,וזכותו של אדם לדעת על חוקים אלו ,זו לא חפירה של דסקלו ,זו תשובה לא מספקת.בעייניך אולי כן בעיני אחרים לא, אז גם אני חופר ,אולי נימצא נפט {רוצה להיות שותף } מייקי נחזיר את 300.000 מיליון דולר הפסדים שהיו לך בקרבות בוגאס, הלוואי שתגיע לשם מכל הלב , ג'רי

garey

New member
../images/Emo41.gif חברה תירגעו אורי צבי עושה עבודה

נאמנה עם כיו"ר עם כאדם ועם כמנהל הפורום,ולא הוסיף עוד תישבחות לאדם, הדף לא יספיק ,הוא יגמר ללא תשובות ,כולנו מכבדים את אורי כולל מאמני הליגה ,ואני יודע זאת עד מאוד ,לכן תירגעו יש שאלות שחייבים לשאול אותם ,מה הקטע תראו לי שיעקב או אני או כל אדם שליכלך על אורי צבי , אתם בורחים מהעיקר לתפל ,וסתם ניכנסים לחשיבה אחרת לגמרי, אף אחד לא מתכונן להוציא את אורי או cma בדרך לא טובה ושיקרית או סכסכנית,ההזמנה לאליפות ניתנה בצורה מכובדת ביותר,ולתשובתו של אורי צבי השלילית להגעה אנו, מנסים להבין בסך הכל את התקנון והאיגוד וליראותו כדי להבין את חוקותיו , העם אסור לנו לדעת את החוקים הללו ,העם בגלל שאלות אלו , אורי צבי הוא לא ישר בעיני דסקלו ,העם הוא אורי לא מכובד פתאום , העם דסקלו סיכסך בשאלותיו ,או קילל או הסית , אלו שאלות הגיוניות ,גם עם היו שואלים כל יו"ר של כל איגוד , כשתשובתו שלילית להגעת מיתחרים לאליפות זו או אחרת ,ויותר מכך גם בתור אורח אסור להגיע ,זה נשמע תמוה גם בעיני ,עם כל הכבוד ויש לי המון המון כבוד לאורי צבי והמשיך לראותו כאיש עשיה והעריך את כל פועלו לענף ,גם עם לא יגיע ,אבל זכותנו לדעת למה ,או את החוקים בתקנון הקיק בוקס , העם שאלה זו פוגעת במישהוא אני חושב שלא ובטוח שלא , לדעתי היה עדיף להמציא את התקנון בריש גלי ,כמו בכל איגוד מוסדר , כך העינינים היו מיסתימים מהר יותר וללא ויכוחי סרק מיותרים , גם אני שאלתי כמעט את אותם שאלות כמו דסקלו ,התשובות לא מספקות לצערי , והוסיף אין בעיה לבדוק את התקנון מחר בבוקר או מחרתיים , בראשות הספורט או בכל איגוד או עמותה ,היום הכל נימסר לכל החפץ בזאת במיוחד שמדובר באיגוד מוכר, כל הכוונות הם טובות ולא כפי שאתם חושבים ,המטרה היא להביא את כוללללםםםם לאליפות הארץ בתאילנדי ,המרויחים הם הלוחמים והמאמנים והקהל והמדיה ,מי שיבוא יבוא מי שלא חבל ההפסד כולו שלו . שבוע טוב ג'רי מזרחי

MikeTyson

New member
זה כבר נראה יותר טוב.

garey

New member
MikeTyson שמסבירים נכון

ראה החוכמה לדעת לקבל מסר בצורה נכונה ,לא רק ליקרוא את הכתוב, יש מצבים שגם אני קורא חפיף ועונה חפיף, אבל מגיעים רגעים שהסרים הכתובים הם ברמות שחשובות לכולם, צריך לקרוא אותם בכובד ראש ,כולל אני אתה דסקלו ועוד כותבים למיניהם, גם עם השאלות הכי קשות וכואבות שמצריכות תשובה ,ברגע שלא תקבל את התשובה ותיסתובב סחור סחור מסביב לתשובה ,ישאלו אותה שוב ושוב ,עד לקבלת תשובה מספקת נכונה וברורה , הוסיף לך עם בתקנון הקי-בוקס רשום שאין אפשרות כלל וכלל , לעשות אליפות כלשהיא,ללא היצטרפות המכונים לאיגוד זה , הרי ברור שלא היתה נישלחת הזמנה לאליפות שתיתקיים , לי זה לא ברור החוק לדסקלו גם וכניראה לעוד כמה , לכן ביקשנו ליראותו ,הדרך היתה ישירה לאורי צבי , לא עקפנו אותו לא פגענו בו לא מילולית ,שאלות נכונות ונבונות לידיעה , זה לא פסול וללא טעם לפגם,כי בסה"כ עם יד על הלב את אבנר שלום לא היה צריך יותר מ 5 דקות לקום ולומר חברה שימו את כל המישקעים בצד ,בואו לאליפות ברוח הספורט והענף,פה כל הזמן עימותים על כל שאלה והקטנה ביותר, הרי אליפות כזו עם כולם היא המנצחת היא זו שתיפרוץ לענף את הדרך קדימה יותר ויותר,אז אחלה יש תקנון שאתה אומר שהיא אפשר להגיע תראה את חוקיו . מה הבעיה להראותו ,זאת גם אני עדיין לא מבין, ג'רי

MikeTyson

New member
אני מקווה

שהעניין יסתדר בצורה הטובה ביותר בשביל כולנו ושתהיה תחרות טובה.

daskaliano

New member
לשם כיוונתי מהתחלה ידידי

אני ביקשתי מאבנר וג'רי שיזמינו את CMA למרות הפוליטיקה והמשקעים כי אחרי שתהיה אליפות שלא יגידו שלחניכים לא נתנו הזדמנות. יש בCMA חניכים נהדרים וחבל שלא יחלקו את אותה זירה באליפות.

garey

New member
MikeTyson זה היגיון הכי נכון לענף

ראה מייקי החביב ובאמת לעולם מהיום שאני בתאילנדי ,לא השמצתי אף אחד מאומני הלחימה כולל חניכים ומאמנים, לא העשה זאת לעולם, {ועם כן, זה אישית בפנים ישירות כך חונכתי } המטרה היא לא הפקה של ג'רי כלל וכלל , מצידי עם יגידו אוקי בואו כולם נשב נתכנן ארוע ענק ברמות גבוהות עוד יותר למען הענף ולמען הספורט שכולנו אוהבים ,ורוצים את היתקדמותו , יותר ויותר אחלה בכייף בשמחה ,לא שאני חושש מהפקה כלל לא , אליפות גדולה תביא מודעות וחשיפה עוד יותר גדולה ומתוקשרת לא פחות מענפים אחרים ,הרווח הוא של כולם מאמנים לוחמים , מה צריך לעשות יותר כדי שיפנימו מחלוקות ומישקעים , יש מחלוקות בכל ענף וענף ההיפך זה יגביר את המוטיבציה של המאמנים והלוחמים יותר ויותר ,כדי לתת הכל לזכות באליפות ,ומי שיזכה בה , מכל הענף זה אחלה ,לא חצי לפה וחצי לשם ,שלמות הוא שם המשחק , ושלמות אומר שכולם מיתחרים על אליפות הארץ , אין בעיה לעשות לבד ,אבל עם לא היו מזמינים ,את אורי וcma מה היו אומרים ,או עם הם היו עושים ולא מזמינים את הליגה מה היו אומרים בליגה , בידיוק אותם מילים ג'רי

garey

New member
תגובתו של אבנר שלום בוואלה לאורי

נושא ההודעה 21:13 16/07/05 avner shalom למר אורי צבי היקר וללוחמי הזירה........ אכן כדיברי אורי צבי התקיימה פגישה בנינו במטרה לאחד את שני הגופים. אורי הציג את האיתאחדות הישראלית כגוף מוכר על ידי רשות הספורט בישראל.כמייצג רישמי של הליגה המיקצוענית העולמית בישראל שאני מחוייב כלפייה החלטתי שלטובת הספורט בישראל יהיה חכם יותר להיתחבר ולהמשיך כשני גופים שהם אחד וזה כדי להוות גוף גדול שיוכל לידרוש הטבות מרשות הספורט ומגורמים שונים. לצערי דבריו של אורי שהאיתאחדות שלו מוכרת ניבדקו והיתגלו כלא נכונים וכי אינו מוכר על ידי שום גוף רישמי בישראל.אני מצער על כך ולכל חברי הפורום המילים שפירסמתי שCMA לא יעלו נגד חברי הליגה היתבררו כנכונים אז מספיק עם הפיטפוטים והשטויות רוצים להיתחרות בבקשה רוצים תרוצים אז זו התשובה

mikiz123

New member
אני לא מבין למה חברי הליגה המקצענית

לא רוצים להצטרף לאיגוד הקיק-בוקס??!?! אם זה מה שנדרש כדי לשתף פעולה בין שני הגופים אז מה זה משנה להם להצטרף?! מישהו יכול לענות לי בבקשה?

daskaliano

New member
תשאל אותם כמו שאני שאלתי את אורי

זו הדרך לברר ידידי מיקיז123

mikiz123

New member
עדיין לא הבנתי....

הרי לפי כל הדיבורים של שני הגופים שניהם מעוניינים בשיתוף פעולה בניהם...אז עדיין אני לא מבין למה אבנר שלום לא רוצה להשתייך לאיגוד הקיק-בוקס אם זה מה שנדרש כדי לקיים את שיתוף הפעולה הזה?

lironmarko

New member
כי בלעדיות זה שם המשחק

ואף אחד לא רוצה לקשור לעצמו את הידיים

למעלה