שלום לכם הוזמנתי להעיף מבד אני עוד

שלום לכם הוזמנתי להעיף מבד אני עוד

בדרך אליכם . אבל חברה למה רב ההתכתבות כאן על מחלות צאו מזה תהנו מכל רגע יצאתם לגימלאות תפרחו עבדתם קשה כל חיכם עכשיותהנו די למחלותזה כואב לשמוהע לקרוא אני התאלמנתי לפני 3 שנים רוצה לקרוא. על בילויים טייולים חוויות פרק ב בחיים יש המון חוץ ממחלות שיהו רחוקים מכולנו ולכל החולים החלמה מהירה ורק בריאות ואריכות ימים האחל. שולי

p a l o m a

New member
שולי שולי... לא לרוץ ככ מהר..../images/Emo6.gif

במקרה היום דברו על מחלות.. בדרך כלל אנחנו מדברים על אלוויס ועל קליף....מתאים לך?
תקראי לאט לאט ותופתעי מהנעורים הזורמים פה................

odo13z

New member
שולי. שלום. ברוכה הבאה בצל קורתנו.

במקרה נפלת על היום. פעם בשנתיים אנחנו מעלים נושאים בריאותיים. בדרך כלל מדברים פה על מסעדות גורמת , סליחה , גורמה מסעות בעולם , טרקים , שמקים , וכ"ו. צוחק. סתם. יש פה אנשים 10 אחד אחד. זה אני מבטיח לך. קחי לדוגמה אותי ! טוב....אולי לא דוגמה טובה. אבל היתר - שופרא. תציצי ותראי. אחרון - כל חבר חדש מזמין את נבחרי הפורום לקפה ועוגה לצורך היכרות. רשימת הנבחרים (רמז - אני למשל) תועבר אלייך בנפרד. בייייייייייייי

אז מי אתה ידידי ואולי מן הנימוס

שחברי הפורום יזמינו את החדשים. למה אין בכרטיסך פרטים

p a l o m a

New member
שולי, את רואה..על זה נאמר אורח

לרגע רואה כל פגע.. דעתי כדעתך.. שצריכים להיות סימנים מזהים (או סימני דרך) בגיל הזה.. מה כבר יש להסתיר.. הרי בני נוער לא יגיעו אלינו.. בכל אופן זה המצב.. אנחנו מאמינים אחד לשני.. ונראה על הכיפק. ברוך בואך בצל קורתנו...ובשעות הערב היותר מאוחרות מצטרפות עוד כמה סבתות מאושרות וחרוצות.. אז תתכונני יתחילו לבקש ממך הוראות סריגה.. החורף הגיע טרם זמנו....

בכף בכף מוכנה לעזור

פלומה אני מקבלת טיולי גמלאי עירית ראשלצ היות ובעלי עבד עיריה ונפטר. אז שולחים לי להצטרף לטיולים ותמיד אני אומרת עדיין לא הגעתי לגיל הגמלאים לא נגיד שלום וזה כל כך קרוב .אשמח להצטרף למפגשים שלכם .

p a l o m a

New member
נו, את רואה שולי.. ונדמה לי שדוקא

יש חברים מהאזור שלך אצלנו בפורום..

odo13z

New member
צטער. לא מבין השאלות. ../images/Emo7.gif

יש בכרטיס שלי פרטים מלאים. אני חבר בפורום. לא מבין.

מורין12

New member
היי שולי,ברוכה הבאה .לא כל כך

יודעת מהו גיל הגמלאים. גמלאים בפרישה מוקדמת יש גם בגיל 40+

למעלה