שלום לכם הוזמנתי להעיף מבד אני עוד

אנפה2

New member
../images/Emo6.gifיש לי עוד קצת זמן מחשב, אז

יש לי הצעה, שכל אחד יגיד בקווים כלליים איך הוא נראה, למשל : גבוהה , נמוך, שיער מתולתל
,ארוך קצר, רווח בשיניים ,משקפיים
, ואז יהיה זמן לפנטז עוד שבועיים.
יאללה קדימה לעבודה, אחרי האירוח אני רוצה לראות פה תוצאות. ואני גבוהה, מלאה, שער אדום חציל, פסים בשער, ובעלי אומר שהוא אוהב אותי.

../images/Emo24.gifאיזה רעיון נפלא לפנטז

ובמיפגש יהיו רק ניחושים צחוקים וכל אחד יספר את הפינטוז שלו. אז אני נרת גובה 158בערך מזמן לא נמדדתי. משקל 80 בערך מזמן לא נשקלתי. שיער חלק עם גבנים ואולי עד אז אשנה צבע. מריכבה משקפיים לסריגה וקריאה ולמחשב כמובן. מה עוד רוצים לדעת . אז יאלה פינטוזים.רוצה לראות עוד שיהיה לכולם המשך ערב נפלא. שולי

אנימו

New member
אני מוכנה לגלות רק שיש לי פלטפוס!:-

והורשתי אותו לצאצאים.....

אפי 7

New member
פאלומה - ספרי למי אני דומה

כי אני לא אחראית לתוצאות אפי

p a l o m a

New member
אפי-לסוזן הייוורד!!! ב ד ו ק! |חי

תעברו לערוץ 2 יש שם מעורב ירושלמי סדרה נהדרת חבל שתפסידו!! עכשיו יש פלש בק לעונה הקודמת.. זו סדרה ארוכה על פני כמה וכמה חודשים.. תתחילו להתסכל ..מומלץ.

אפי 7

New member
פלומה - האחריון היא שלך אם

החבר'ה יתאכזבו. סססתתתתםםםם לילה טוב אפי

י מ י ת 2

New member
לפני הלילה טוב

איזו סערה התחוללה כאן היום בפורום. רק עכשיו נכנסתי. קצת קשה להתרכז במשהו מסוים שעלה פה. בין כל כך הרבה צעירים ויפים אני נאלמת דום... בענין הפגישה, האם יש מישהו שמגיע מאזור ראשון לציון? אשמח להצטרף על בסיס השתתפות בהוצאות. חומר למחשבה למחר, האם מישהו מעונין בסדנת פסיכודרמה שאמורה להפתח בקתדרה להשכלה בראשל"צ? התקשרו אלי לקבל פרטים.האם מישהו התנסה בסדנה כזאת? לילה טוב

ימית ימית גם אני מראשלצ../images/Emo140.gif

אשמח עם נהיה בקשר אבל אני לא נוהגת אין לי רשיון ואם יש מקום גם בשבילי מוכנה להצטרף. יום טוב

מנורה

New member
ימית אני השתתפתי בסדנא כזו

זה פשוט מדהים לא האמנתי כמה ניתן להוציא ממגירות ה
בהתנסות כזו. צריך פתיחות להשתחרר ומדריך טוב שוביל אותך לתוך הסיטואציה תהני

אפי 7

New member
../images/Emo6.gif בוקר - קדימה בוקר - לפעילות

עוד בוקר מואר וזיווני. רצה לפעילות גופנית ואח"כ גולת הכותרת של היום - מפגש עם כמה מחברותיי שאני מה זה נהנית בחברתן. מנורי, מילותייך, אשתמש בשפתך, נוגעות חזק. שימרו לי על הפורום ומלאוהו בתכנים משובבי נפש ומוח. בידידות אפי

אפי 7

New member
רגע רגע - לטובת החבר'ה

בזמנו קניתי כסא מחשב, דווקא מחברה ידועה, היה גהינום של כאבי גב. לפני שנתיים רכשתי כסא - מחירו די יקר - ומאז אין אין כאבים כלל - מאוד נהנית מכל רגע ישיבה על יד המחשב. והדום רגליים - דווקא קניתי מעץ ומחירו לא בשמיים. במסרים - מונה לספר היכן קניתי - ממש כדאי - ולא - אין לי קומיסיון. המשך יום נעים אפי

למעלה