שלום לכם הוזמנתי להעיף מבד אני עוד

את=אתה,רואה כבר יש טעות פרוידיאנית

אנימו

New member
דולצי-יש בתכנית קטע חשפנות?../images/Emo6.gif

אני רואה שצפויות הפתעות!!!!!!!!!!!!!!

odo13z

New member
אתן כבר לא ילדות קפטיין....../images/Emo8.gif

מה יש לי כבר לחדש לכן ?

אנימו

New member
אודו-כבר תפסת רגליים קרות?../images/Emo8.gifאל

תתחבא מאחורי הפולניה
מוכרת לי התופעה (ידע אישי!)

אנימו

New member
שולי הסרגנית שלום. ברוך בואך בצל

קורתנו. WALLA את בעלת טמרמנט, כל הכבוד או בלשון הסלנג ; "חבל על הזמן"
ואנחנו מדברים על כל מה שמעיק על הלב. פעם זה רופאים ובריאות ופעם עניני דיומא ועד נושאי אמנות ובידור. יש חופש ביטוי למעט הבקשה שהכל יהיה בלשון נקייה. כל היתר : פ...ת..ו..ח! כמו שאמרה חנה מרון בתכנית "קרובים קרובים"!

אפי 7

New member
כותיקת מפגשים ההתרגשות לקראת

המפגשים תמיד מצויה בנו, בעיקר בגלל שמתווספים חברים חדשים ומנסים לנחש מי הדמות העומדת מאחורי ההודעות. לא כדאי אפילו לנחש, כי המציאות גוברת על כל דמיון. וסיפור קטן: בזמנו הייתי בקשר טלפוני עם גבר חמוד, ש"נפגשנו" כתוצאה מאחת תוכניות רדיו. בכל תקופה זו לא ראיתיו פיזית. מאחר ואני הייתי נשואה, רק שוחחנו, ממש כמו "חברות" טובים. ניסיתי לדמיין אותו אותו לעצמי, ומשום מה נדבק לי: גבר שמנמן, שיער מתולתל, עיניים חומות וזקנקן - מדוע? לאלוהים פתרונים. הסקרנות גברה, וכהזדמנה ההזדמנות להזמין אותו להצגת חובבים שהופעתי בה, בתל-אביב, פשוט הזמנתי אותו לחזות בה. והוא הגיע. כשראיתי אותו, כמעט ונפלתי מרגליי. גבר גבוה, רזה, מעט קרח עם שיער שיבה, עיניים תכלת זוהרות. פשוט פיצוץ של הופעה. אם לא הייתי אז נשואה - הייתי עובדת על הנושא (הוא היה גרוש). הנה לכם מה קורה כשמדמיינים. ערב נעים אפי

אפי את תמיד צודקת, אני דיברתי שנים

אם אדם שעבד איתנו והזמין אצלינו עבודה, לאחר שנים, אחד הקנינים שעבד עם האדם הזה ביחד בחברה, הזמין אותנו לחתונה של בתו, הוא אמר לי שיהיה לי הזדמנות להכיר אותו, הדמיון מה שדמינתי אותו ובין המציאות היה רחוק כמו השמים והארץ, לכן לא לדמיין, רק לבוא ולהכיר מקרוב.

רוצה לומר היום שאני מנסה לצור קשר ו

ושיחות ארוכות לתוך הלילה וכשנפגשים שמים וארץ חבל על הזמן הביטוי בטלפון כל כך שונה מהמציאות. אז באמת חבל לדמיין אכזבה גדולה

p a l o m a

New member
אנימו,תגידי האמת.. לא הרגשת../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

בין השורות שלפי הטמפרמנט של שולי הסרגנית.. היא הגיעה לכאן בעזרתי?...חהחהחהח
ואני בסה"כ חיפשתי הוראות סריגה לפונצ'ו ואאז אנפה הפנתה אותי לפורום של פונצ'ואים.. ואאז מצאתי את שולי... והשאר כבר הסטוריה.. אבל ראית איזה טמפרמנט?? אני צב לעומתה....

למעלה