שלום לכם! שלום...

JamesMarstres

New member
שלום לכם! שלום...

אני לידוני"ק גאה ועכשיו שאני תלמיד שעולה לי"א אני ממש רוצה להיות פעיל במפלגה שאותה אני אוהב ומעריך אז רציתי לדעת אם יש נוער ליכוד בת"א? ואם כן? אז איפה? אודה לכם מאוד מאוד.. :)

JamesMarstres

New member
משהו חשוב למעלה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ליכודנ"יק גאה

Zack DA

New member
תרים טלפון לרכזים

www.likud.org.il לך ל- "נוער ליכוד". יש לך שם את כל מספרי הטלפון שאתה זקוק להם.

E l i z a b e t

New member
שלום!

פשוט תתקשר למצודה, אגף הנוער תגיד שאתה רוצה להצטרף המספר הוא 03-6210686 שיהיה בהצלחה!!! אליזבט

פריפטס

New member
LOL

סוף סוף ליכודניק אחד שבאמת מאמין באידיאולוגיה מסויימת יותר מאשר בכסף ומוכן להתנדב אז כולם מתרגשים
.

Zack DA

New member
LOL 2U2

אני נזכר איך בבחירות מר"צ שכרו אנשים שיפגינו בשבילם... מעניין איך בשעות עגולות הם מורידים ומעלים את השלטים. מה אני אגיד לך, שיא האידיאולוגיה.

פריפטס

New member
פשוט לא נכון

מרצ לא שכרו אנשים שיפגינו בשבילם, לעומת הליכוד ששוכרים אנשים שיבואו לכנסים. נוער מרצ הוא כולו בנוי ממתנדבים, ואצל המבוגרים מדובר בעובדים במשרות מלאות במפלגה או במתנדבים.

Zack DA

New member
אני מאמין יותר למה שראיתי במו עיני

ומה ש"פעילים" אמרו לי בעצמם (כולל כאלה שהודו שהם מקבלים תשלום).

ובכן...

היות שראש הממשלה חשוד (לכאורה
) בפלילים, נראה שמישהו יצטרך להחליפו בזמן הקרוב בתפקיד. אתה מוכן להתנדב לעשות זאת?

פריפטס

New member
ובעוד אני גולש לי בפורום האהוב עלי

בתפוז (נוער מרצ) נתקלתי בהודעה הבאה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=247&msgid=19490445 סתם, מביא לתשומת לבכם. אני פשוט בהלם מהחכמה של הליכודניקים כאן...

Zack DA

New member
על אף הצורה שבה נאמרו הדברים,

השמאל הוא אכן הגורם המסוכן במדינה.

למעלה