שלום לכם! שלום...

פריפטס

New member
מעניין...

ואני תמיד חשבתי שזה חוסר החינוך והכיוון הפשיסטי שהמדינה צועדת לקראתו... טוב, אבל אם אתה אומר שזה השמאל, זה כנראה השמאל.

JamesMarstres

New member
נו... ומי אחראי לזה

מי אחראי לחוסר החינוך.. אם לא השמאל.. אתם עם הפוזות שלכם.. גם כן נוער מרצ.. המצב של החינוך לא היהה מזהיר שמר שריד היה שר חינוך. אז בבקשה (חוצמזה שיש פקצה שיושבת לה במשרד החינוך ומקצצת לנו ימים. זה בעיה שלה) ולמה לעזאזל אנחנו (עוד פעם מדינת ישראל) צועדים ל לכיון מדיניו פשיסטית בגללכם.. בגללכם!

פריפטס

New member
רואים מי חינך אותך...

"מי אחראי לחוסר החינוך.. אם לא השמאל.." הימין. הוא בשלטון כבר יותר מ- 20 שנה. ההתדרדרות בחינוך היא באשמתו. "המצב של החינוך לא היהה מזהיר שמר שריד היה שר חינוך." זה היה בערך שנה, מתוך 20 שהימין היה בשלטון. ויש כמעט קונצנזוס אצל אנשי החינוך בארץ שיוסי שריד היה אחד משרי החינוך הטובים ביותר שהיו בישראל, ואף ילד שעוד יש לו שגיאות כתיב (כמוך) לא יחליט אחרת. "ולמה לעזאזל אנחנו (עוד פעם מדינת ישראל) צועדים ל לכיון מדיניו פשיסטית בגללכם.. בגללכם!" הפשיזם מזוהה עם הימין, הוא ימין קיצוני, וזה דבר ידוע. כאשר המדינה צועדת לכיוון פשיזם היא צועדת לכיוון ימין קיצוני ולא שמאל קיצוני. פתח ספר לפני שאתה פותח פה.

Zack DA

New member
אם כולם היו ימנים - היינו חיים היום

בגן עדן. אין לי ספק בעניין הזה.

פריפטס

New member
התגובה היתה מאוד לעניין

אתה פשוט לא הבנת את הרמז הלא-כל-כך דק של שיר. זה הכל.

Zack DA

New member
אל תגיד לי מה הבנתי ומה לא הבנתי

ההשוואה להיטלר ומוסוליני היא פרובוקציה.

מדוע פרובוקציה?

נדמה לי שמי שניסה, די בהצלחה, ליצור "גן עדן בלי שמאלנים (את הערבים הוא החליף ביהודים)" היו השנים הללו, ביחוד היטלר. לכן, סביר שמי שזה גן העדן בעיניו, או המצב האידיאלי שיש לשאוף אליו ושהמטרה מקדשת את האמצעים - סביר שיעריץ את אחד משני אלו. אינך חושב?

Zack DA

New member
ההבדל הוא,

שאני אומר שלדעתי בלי השמאלנים יהיה לכולנו יותר טוב. אבל לא הצעתי כמובן לעשות משהו עם הדעה הזו. אני אגן על זכותך לחיות בשלום לצידי, ואמות למען המטרה הזו אם יש צורך.

פריפטס

New member
חבל רק שפיו וליבו אינם שווים.

צחי, זכור לי כי בויכוח שהיה לנו לא מכבר אתה החלטת שצריך להוציא מחשבות קומוניסטיות\סוציאליסטיות אל מחוץ לחוק. אל תתחסד.

Zack DA

New member
../images/Emo13.gif

תקרא עוד פעם את מה שכתבתי אז. ובכל אופן - אני אגן על זכותך לחיות בשלום לצידי. אולי אני אמנע ממך להגיד בתקשורת שצריך לעשות הפיכה קומוניסטית. אבל חוץ מזה...

מה משמעניין כאן,

הווא שאין לך התנגדות לסתום את הפה לקומוניסטים, אבל מצד שני, אתה מעוניין להפוך את מדינת ישראל לרודנות של הרוב היהודי (הזמני).

Zack DA

New member
אני חושב שליהודים מגיעה מדינה משלהם

ולא מדינה שבה הצד העוין בעל כוח פוליטי.

הצד העוין? מי בדיוק עוין, ואת מה?

האם יש לך הוכחה שמאות אלפי אזרחי ישראל הערבים עוינים את המדינה? ואם יש להם עוינות לדברים מסויימים במדינה (למשל קיפוח), אולי כדאי לטפל בדברים האלו במקום להשתיק את זה ע"י ביטול הדמוקרטיה? האם אינך חושב שהעוינות גוברת ברגע שלאדם אין אפשרות להשפיע על המדינה בה הוא חי? בבקשה ענה על כל השאלות שכתבתי כאן, ואל תסתפק בתשובה של שורה אחת.

Zack DA

New member
אני מבקש ממך לשנות זווית מבט.

אני לא אומר שלחלק גדול מהערבים אין סיבה טובה לכעוס על המדינה ו"לעיון" אותה. אני לא מכחיש שקיים קיפוח. אני שואל שאלה אחרת. לגבי חזון המדינה היהודית - האם לא היהודים אלה שאמרוים לקבוע את גורלה ? או שמה יש להם רק משקל יחסי בקביעת הגורל של עצמם ?

למעלה