שלום,מספר שאלות לי אליכן ..

nimpo

New member
שלום,מספר שאלות לי אליכן ..

כשעברתי על הפורום ראיתי שמישהי כתבה פה : "נראה לי...שלמען הבריאות הנפשית שלי...שלעולם הזה לא כדאי לי להביא ילדים"-ואני שואל אותך האם ניתן להבין מדברייך,שלטובת הבריאות הנפשית של הורייך,היה מוטב גם שלא היו מביאים אותך ?! וזאת בעצם גם שאלה לכל נשות הפורום,הרי גם אתן הייתן פעם ילדות .. וכן,יש עוד מאיפה שזה בא: למה שלא יפתחו פורום נשים שלא רוצות סקס,נשים שלא רוצות לחיות וכו' ? אוקיי,אז התשובה תהיה ברורה:כדי שיהיה מקום שכל הנשים שלא רוצות ילדים יוכלו לדבר ולשתף חוויות,כמה בנאלי וכמה עצוב. למה עצוב ? כי האמת היא שאתן באות לפה כדי להרגיש טוב עם ההחלטה שלכן, ולהתנחם בעזרת נשים אחרות שמחפשות נחמה,או חתול לגדל ... אז אם יש פורום,יש לגיטימציה ? הרי הנשים פה הן במיעוט יחסית לרוב הגדול של הנשים שדווקא כן רוצות ילדים,וזאת לצערכן עובדה. אני מרשה לעצמי לצאת מנקודת הנחה,שרובכן פה פולניות-חומר למחשבה... ולסיום בא לי קצת להפתיע אותכן,שלא תבינו לא נכון,רצונו של אדם כבודו, אבל תארו לכם שהייתן הולכות ברחוב ושומעות מכל אחד שבא לו מה הוא רוצה או לא רוצה... בתור גרוש עם ילד אחד שדווקא מתאים לו להכיר אישה שלא רוצה ילדים, גרמתן לי לחשוב פעמיים.

gertrude

New member
מספר תשובות

1. בריאות נפשית היא דבר אינדיבידואלי. יתכן שהיה מועיל לבריאותם של הורי לא להביא אותי לעולם ויתכן שזה היה הורס אותם. לך תדע. 2. למה באמת שלא יפתחו פורומים לנשים שלא רוצות סקס או לא רוצות לחיות וכדומה? יש לך בעיה עם זה? לי לא. 3. הפורום הוא פורום לתמיכה חברתית, לא לניחומים (שהרי איננו צריכות להתנחם בכלום, אנחנו יכולות ללדת אם רק נרצה). אם אינך מתכוון להשתלב במתן אותה תמיכה חברתית, אין לך ממש מה לעשות פה (בעיקר אם זה גורם לך עצב שכזה). 4. אנחנו לא מתכוונות להשתלט על העולם לכן ממש לא מפריע לנו שאנחנו במיעוט. העובדה הזו גם לא גורמת לי צער כלל. 5. אני לא פולניה. כמו כן, לא הבנתי מה פה החומר למחשבה. 6. פה ממש איבדתי אותך כבר. ממה להיות מופתעת? לתאר לעצמי שהייתי הולכת ברחוב וכל אחד היה אומר מה בא לו? נו? זה אמור להפריע לי? הפורום הוא כמו רחוב? מישהו מאלץ אותך לשמוע מה קורה בפורום שלנו? לא הבנתי. בקיצור, תחשוב שוב אם יש לך דבר מה להעניק לפורום (צא מנקודת הנחה שכבר שמענו לא מעט, ובודדים מחדשים), ואם לא - היה נעים להכיר ונעים להיפרד.

elley

New member
תשובה עניינית? אוקיי.הרמתי את הכפפה

לא אני כתבתי את מה שצטטת, אבל למען הבריאות הנפשית שלי גם לי לא כדאי להביא ילדים. ולגבי ההורים שלי - אני זה לא ההורים שלי. הם אנשים שונים, עם דעות שונות ורצונות שונים, ומה שמתאים לי לאו דוקא חייב להתאים להם. לי יש 6 קעקועים - אמא שלי לא עולה בדעתה לעשות אפילו אחד, והיא לא מתה על הרעיון שלי יש. אז מה? בגלל שלה אין אני חייבת שגם לי לא יהיו? או להפך? הם זה הם, ואני זה אני, והבחירות שלי לא קשורות לבחירות שלהם. ובינינו, בשביל הבריאות הנפשית שלי באמת עדיף היה לו לא היו מביאים אותי... יש פורומים לנשים שלא רוצות סקס. קוראים לזה א-מיניות, והפורומים הם בעיקר בחו"ל, אבל בהחלט קיימים. ולא רק נשים, אלא גם גברים. מה רע בלהיות חלק מקבוצה שחושבת כמוך ותומכת בך? מה עצוב בזה? לדעתי להפך ! זה יפה וחיובי מאד בעיניי שיש קבוצה שתומכת באדם ובהחלטות שהוא עושה, גם אם החלטות אלה שונות מהלך הרוח הכללי באוכלוסיה. ואנחנו לא מחפשות נחמה. ממש לא. לחפש נחמה עושה מישהו שאיבד משהו, ואנחנו לא איבדנו כלום. להפך. מצאנו את מה שנכון לנו. תחשוב על זה. פולניות?!
הרגת אותי מצחוק עכשיו ! אם היינו פולניות, היינו חייבות שיהיו לנו ילדים, כי אחרת למי נעשה רגשות אשמה?!
וסליחה, אבל כשאתה הולך ברחוב או מדבר עם חברים, הם לא אומרים לך מה הם רוצים ולא רוצים? שהפועל כן/לא יעלו לגמר - שהבוס שלי יתפגר - ללכת לים ולאכול אבטיח - שיגמר כבר יום העבודה - ההיא שמה הייתי עושה לה טובה - אם לתת כמה דוגמאות. וחוצמזה, מאמי, לא רוצה לשמוע, לא חייב להיות פה להקשיב...

nimpo

New member
ל chinabird :

תגיד לי באיזה תפקיד אתה היום הקוצי'ן או המאצ'יסטה ? תנסה להיות גם ראש כי זנב לא משתלם.

I s t a r

New member
חוץ מ...

שיפוט ביקורת בורות הנחת הנחות והסקת מסקנות חסרות כל בסיס וצרות מחשבה ראויה לציון לא מצאתי הרבה תוכן בנאמר. ע"פ מילון אישתאר: הנ"ל מסווג כ **טרול**. ראו הוזהרתן.

nimpo

New member
למה טרול ?

כי לא נוח לך לקרוא על הצד השני של האמת שלך ? לחתולה שלך נגמר החלב,אז לכי ותעשי משהו מועיל. ולכל שאר המגיבות,האמת היא שלא ציפיתי לתגובות שונות ממה שהושמעו פה, ועל זה בדיוק אני מדבר. דווקא אלה שלא יגיבו,חושבות שיש משהו בדברים,והדבר הזה ברור. אולי לא הבנתן את הנושא,אין לי בעייה שאתן לא רוצות ילדים, נהפוך הוא מקודם כתבתי שאני רוצה להכיר אישה שלא רוצה ילדים, אבל בטח שלא כמו הנשים שהגיבו איך שהגיבו ! קפיש ?

נראה לי שיש לך בעיית תקשורת חמורה

בין הלב למוח - המוח אומר לך שדוקא מתאים לך להכיר אישה שלא רוצה ילדים (בגלל מצבך), אבל הלב שלך מפעיל צופרי אזעקה בפול ווליום ומדליק את כל הנורות האדומות. אולי הגיע הזמן לבדק בית?

XUXA141

New member
אלה שלא הגיבו..

או שהיו עסוקות בדברים שאינם החלפת חיתולים, או שפשוט לא חושבות שזה היה ראוי לתגובה. במקרה הזה - שתיקה בהחלט אינה הסכמה.

magicgirl1983

New member
האמת שענו את התשובות שלי כבר

אבל רק על הפולניה אני חייבת להגיב... אני גרמניה ייקית... ויש פה כמה מעדות המזרח...אז במקום להכניס אותנו לקופסא קטנה ולהגיד "הינה, עכשיו יש לי הגדרה אליכן". נסה לפתוח קצת את הראש שלך... ולגבי התשובה לשאלה הראשונה שלך...למען בריאות אימי...באמת היה עדיף לו לא היתה מביאה אותי לעולם.. החרדות שבהם היא נמצאת הם חרדות איומות. למעשה לעיתים צריך קצת להוציא את הדרמטיות שלה. כל הזמן יש צעקות בבית שתמיד מתחילות ב-"מה קרה???" אני חושבת שאימא שלי היתה יכולה להיות אדם שלוו ורגוע יותר אם לא היו לה ילדים בכלל...

nimpo

New member
חוץ זה האם את באמת חושבת

שבגלל שנולדת אימך נמצאת בחרדות ?! סלחי לי אבל אלה שטויות. אני בטוח שאת אחד הדברים הטובים יותר שקרו לה בחיים,אם לא הכי טוב.

magicgirl1983

New member
לא רק שאני חושבת ככה

אני בטוחה במאה אחוז. כל הצרות והבעיות והחרדות של אימא שלי באים מאיתנו הילדות שלה. נכון...אנחנו אולי גם הדבר הכי טוב שקרה לה אבל אנחנו גם מקור הכאב והבעיות שלה.. חוצמזה...לפי איך שהיא מדברת...באמת היה עדיף לו היתה מוותרת על ילדים.

וואוו! איזו פטרונות!

אתה מכיר כל כך טוב את הדוברת ואת אמא שלך? ועל סמך ההיכרות האינטימית הזו אתה בטוח שזה אחד דברים היותר טובים שקרו לה בחיים??? או שאולי אתה פשוט לא מכיר בעובדה שיש אנשים שילדים לא עושים להם טוב? אולי אתה פשוט סבור (ברוב אטימותך) שמה שעושה לך טוב חייב לעשות טוב גם לכל אחד אחר? אולי אתה פשוט לא מוכן לקבל את העובדה שיש בעולם אנשים שחושבים אחרת ממך ומרגישים אחרת ממך? מתאים לך להכיר אישה שלא רוצה ילדים? לא נראה לי! נראה לי שאתה עדיין לא בשל ללכת לבד למכולת... (אולי, חלילה, בדרך תפגוש מישהו שחושב אחרת ממך...)

magicgirl1983

New member
הוא כנראה מרגיש קרוב אליי

מספיק כדי להכיר את אימא שלי.. אבל אם הוא היה מכיר אותנו...הוא היה יודע שמי שגידל אותי זו לא היתה אימא שלי...זה היה אבא שלי. ואם הוא היה מכיר אותנו...הוא היה שומע את צעקות ההיסטריה של אימא שלי בכל יציאה מהאוטו מגיל 0 עד גיל 12..."שלא תידרס!!!" ואם הוא היה מכיר את אימא שלי הוא היה יודע שבכל פעם שהייתי חוזרת מביה"ס היא היתה מחכה עם סטופר ואם הייתי מאחרת ב-10 דק' היא היתה נכנסת לסרטים כאלה שכשהייתי כבר מגיעה הביתה היא היתה צורחת ושואלת מה לקח לי כל כך הרבה זמן.. אבל הוא לא מכיר אותנו...אבל הוא חושב שהוא מכיר..

למעלה