שלום,מספר שאלות לי אליכן ..

isola bella

New member
תגובה לנימפו

אתה שואל ""נראה לי...שלמען הבריאות הנפשית שלי...שלעולם הזה לא כדאי לי להביא ילדים"-ואני שואל אותך האם ניתן להבין מדברייך,שלטובת הבריאות הנפשית של הורייך,היה מוטב גם שלא היו מביאים אותך ?!". התשובה על כך היא פרטנית. לפחות מהצד שלי, כשאני אומרת כזה דבר אני מתכוונת אך ורק אלי. אני בשום פנים ואופן לא מתיימרת 'לחשוב','להרגיש', 'לפסוק' בשביל כולם שלעולם כזה לא כדאי להביא ילדים... . מן הסתם להורי שהביאו אותי לעולם הייתה זווית ראיה שונה מזו שלי (אולי למשל שהעולם הזה אינו כל כך נורא...). אני ממש לא חושבת שמישהי כאן 'חוגגת' את הבחירה שלה על חשבון אותם אלו שכן בחור להביא ילדים לעולם (ואתה בטח יודע היטב עד כמה זה קשה ומורכב לגדל ילד ושלא כל אחד בנוי/ה לכך). תנסה להסתכל עלינו מעוד זווית ראיה. אם ה'תופעה' של נשים/אנשים שאינם רוצים להביא ילדים הייתה מקובלת בחברה אזי לא היה צורך בפורום הזה. לכתוב כאן כשחדשות לבקרים אנו מוצאות את עצמנו 'מותקפות' בשל דיעותינו ו/או השקפותינו בנושא,אינו דבר קל כלל ועיקר. איזולה בלה

Kalla

New member
שרשור גדול! מזמן לא צחקתי ככה.

נראה לי שהערתי את הילדים שלי. חבר'ה, תגידו תודה, יש לכם פה בידור חינם.

Arfilit

New member
לצערי

היו מי שטרחו וענו עניינית. שאלות שכאלה אינן ראויות לתשובה עניינית, ולו מן הטעם שאין בצד השני מאזין אמיתי. אם אין דיאלוג, אין טעם לנסות לקיים אותו. זה בזבוז אנרגיה מצער.

למעלה