שלום,מספר שאלות לי אליכן ..

I s t a r

New member
זה נשמע כמו מקרה קלאסי

של אדם מפוחד ומאוים שמבלי משים וללא כוונה רעה,מלביש על ילדיו את כל חרדותיו ...נורא עצוב וכואב לשמוע...

magicgirl1983

New member
לי זה ברור מאוד

לכן למדתי להיות רגועה לידה.. היא יכולה מצידי להתפוצץ מלחץ..אין סיבה שאני אכניס את עצמי למצב נפשי שהיא אוהבת להכניס את עצמה אליו.

I s t a r

New member
נכון שזו בחירה

אולם ,כאשר הורה מקרין את מה שאת מתארת,הנזק שנגרם לו ולידלדיו לפעמים כל כך עצום שאינו בר תיקון לעולם וצריך פשוט ללמוד לחיות איתו .

magicgirl1983

New member
בהחלט

מסכימה שיש נזק..במיוחד בנושאי היסטריה.. אני יכולה לראות שאחיותיי בפרנציפ עשו הכל ההיפך מאימא שלי... מה שהפך את אימא שלי לעוד יותר היסטרית.. בכל מקרה מבחינה חינוכית היא דיי צודקת. מבחינת היסטריה...היא לא..

I s t a r

New member
בלי להישמע מתנשאת...

הנשים שלא רוצות ילדים ושנמצאות כאן,הרבה הרבה יותר מידי אינטליגנטיות ורגישות מכדי שהוא ימצא כאן את משאת חיפושו...אין מצב.

nimpo

New member
בלי להישמע מתנשא ..

ועכשיו אני אשכח רק לרגע שאת יותר מידי אינטילגנטית ורגישה, למה את מרשה לעצמך לחשוב שדווקא פה אני רוצה למצוא משהו ? אבל שחושבים על זה,גם אם הייתי מחפש,הרי ברור שאת לא רלבנטית, ושההפסד כולו שלך,אבל זה בסדר את רגילה.

I s t a r

New member
גאטו דיר

הטרול בחר לכתוב כאן שהוא מחפש אישה שלא רוצה ילדים שכן אינו רוצה עוד ילדים= משמעו שהוא מחפש אישה שלא רוצה ילדים. זו מסקנה הגיונית מתבקשת אך כאמור,דורשת אינטליגנציה ומחשבה קוהרנטית מינימלית, לא משהו שנראה לי שקיים במקרה הנוכחי. לצערי,אני לא פנויה העשר השנים האחרונות,אך אילו הייתי-אין לי ספק שהייתי קופצת על המציאה (למטרת ריסוקה,לא יותר :) )

gertrude

New member
../images/Emo128.gif הודעה נמחקה כאן

nimpo, שאלת שאלה בפורום, ענינו לך עניינית ככל יכולתנו (יש להודות שגם השאלות לא היו מי יודע מה עיניינות) ומאז רמת הדיון רק מתדרדרת והולכת. אין מקום בפורום שלנו לירידות אישיות: בשלב הראשון הן ימחקו ובשלב הבא כניסתך תיחסם. תחשוב שוב אם יש לך מה לעשות פה.

ואני עדיין תמהה

איך כזה מפגר קיבל שרשור כ"כ ארוך כשברור מסגנון ההודעה הראשונה שמדובר בבבון מצוי. הגיע הזמן

I s t a r

New member
רב תודות../images/Emo140.gif

ואני כבר שקלתי להעילב קלות עד מתונות -בו הו...כמה בכיתי... NOT!!!

magicgirl1983

New member
טוב...שיהיה

אני לא מבינה מה אתה באמת רוצה? או מחפש. אם אתה לא מקבל אותנו כמו שאנחנו...אני מניחה שיש עוד נשים שלא רוצות ילדים והן לא נמצאות בפורום הזה. הקטע הוא...שרוב הדברים שמניעים אותנו לא לרצות ילדים. דיי מאחדים את כולנו...נכון. יהיו כאלה שלא ירצו ילדים מתוך אידיאולוגיה. אבל גם באידיאולוגיה הזו יש גם את הסיבות האילו. לא אכפת לי מה אתה באמת חושב... כי ט'כלס...אתה בדיוק כמו כל אחד שעובר ברחוב ומתלונן על מזג האוויר מבחינתי

prizman

New member
די מסקרן אותי לדעת

איך אתה מרגיש בתור חיית השעשועים הנוכחית של הפורום. כי אם לא ברור לך, זה מה שאתה.

nimpo

New member
../images/Emo2.gif

מה קרה ? הבוקסר בא לבקר והפודל נלחץ ? עזוב ידידי,אני מבין שאתה חביב הנשים פה,ולא קשה להבין למה. אבל כל עוד אני פה,תפסיק לנבוח !

למעלה