מסכימה שיש נזק..במיוחד בנושאי היסטריה.. אני יכולה לראות שאחיותיי בפרנציפ עשו הכל ההיפך מאימא שלי... מה שהפך את אימא שלי לעוד יותר היסטרית.. בכל מקרה מבחינה חינוכית היא דיי צודקת. מבחינת היסטריה...היא לא..
ועכשיו אני אשכח רק לרגע שאת יותר מידי אינטילגנטית ורגישה, למה את מרשה לעצמך לחשוב שדווקא פה אני רוצה למצוא משהו ? אבל שחושבים על זה,גם אם הייתי מחפש,הרי ברור שאת לא רלבנטית, ושההפסד כולו שלך,אבל זה בסדר את רגילה.
הטרול בחר לכתוב כאן שהוא מחפש אישה שלא רוצה ילדים שכן אינו רוצה עוד ילדים= משמעו שהוא מחפש אישה שלא רוצה ילדים. זו מסקנה הגיונית מתבקשת אך כאמור,דורשת אינטליגנציה ומחשבה קוהרנטית מינימלית, לא משהו שנראה לי שקיים במקרה הנוכחי. לצערי,אני לא פנויה העשר השנים האחרונות,אך אילו הייתי-אין לי ספק שהייתי קופצת על המציאה (למטרת ריסוקה,לא יותר )
nimpo, שאלת שאלה בפורום, ענינו לך עניינית ככל יכולתנו (יש להודות שגם השאלות לא היו מי יודע מה עיניינות) ומאז רמת הדיון רק מתדרדרת והולכת. אין מקום בפורום שלנו לירידות אישיות: בשלב הראשון הן ימחקו ובשלב הבא כניסתך תיחסם. תחשוב שוב אם יש לך מה לעשות פה.
אני לא מבינה מה אתה באמת רוצה? או מחפש. אם אתה לא מקבל אותנו כמו שאנחנו...אני מניחה שיש עוד נשים שלא רוצות ילדים והן לא נמצאות בפורום הזה. הקטע הוא...שרוב הדברים שמניעים אותנו לא לרצות ילדים. דיי מאחדים את כולנו...נכון. יהיו כאלה שלא ירצו ילדים מתוך אידיאולוגיה. אבל גם באידיאולוגיה הזו יש גם את הסיבות האילו. לא אכפת לי מה אתה באמת חושב... כי ט'כלס...אתה בדיוק כמו כל אחד שעובר ברחוב ומתלונן על מזג האוויר מבחינתי