שלום עכשיו הגישו הצעה

spoop

New member
רותם את אכזרית

אין לי מילה אחרת,מצטערת. אחרי הפשע האיום,מתכננים לעשות עוד אחד?! חברות קרובות שלי גרות בישוביים האלה,למישהו זה מזיז??? אתם קולטים מה זה רבע מיליון יהודים? זה אחים שלכםםםםם!!! תחשבו שלרבע מיליון האלה יש קרובים שיפגעו מזה גם... אז בערך 15 מאוכלוסיית המדינה הולכת להפגע פגיעה אנושה במידה וזה יקרה. אין דרך אחרת...חחחח....אין דרך בכלל! לא עם החיות אדם האלה שרצחו 3 יהודים רק לפני שלושה ימים! אני אישית אמנע את זה!

Rotema3

New member
חוצפנית, אל תדברי איתי על אכזריות.

הפשע האיום הזה, נעשה כדי למנוע אכזריות. די לגזענות, ודי להסתכלות רק מהעניים שלך על מה היא אכזריות. מליון וחצי אנשים מדוכאים בגלל 8000 איש! 8000 איש הוצאו מביתם, עם כל הכאב, כדי שהאכזריות בנינו תתמגר. אי אפשר להמשיך ככה, ואם את רוצה להקריב חיים של כ"כ הרבה חיילים ובני אדם בגלל אדמה, את היא האכזרית כאן! מבינה?. מליון ורבע יהודים הולכים לצאת מאיפה שכנראה לא היו צריכים להתיישב בו, וזה רק לטובתם ולטובת כולנו. תביני, לא משנה כמה תמשיכי לעצום עניים, הפתרון היחיד הוא ללכת לקראתם ושהם יילכו לקראתך. בגלל שיש רצחים מתוך האוכלסיה, את מכלילה אותה בשלמותה? חיות אדם מה? תעשי לי טובה, אל תעיזי לדבר איתי על אכזריים.

the mnm factor

New member
../images/Emo45.gif את מפתיעה אותי לטובה.

אגב, את יכולה להיות רגועה... ממש לא מדובר במליון ורבע יהודים- כשיפנו יפנו משהו כמו עשרים אלף (את ההתנחלויות הגדולות לא יפנו ויעשו חילופי שטחים).

סליחה? לטובתם??

אתם לא מבינים שזאת הארץ שלנו? ארץ ישראל, לא פלסטין. יהודים גרו בארץ שלהם. פינו אותם. למה?? כי לרוצחים שרצחו את הילדים וההורים שלהם לא היה נוח. אז נתתם להם את גוש קטיף. למה? כדי שהרוצחים יקבלו את מה שהם רצו.

eris1515

New member
תה צודק-די!! הם רצו את גוש קטיף-

קיבלו... והמשיכו לעשות טרור עכשיו הם רוצים גם את ההתנחלויות האלו??? דיי!! צאו מהאשליה- עד שלא נביא להם את כל הארץ הם לא ירגעו!!

spoop

New member
"אל תעיזי לדבר איתי על אכזרים"

ווו איזה פחד. בגלל אדמה עלק...אדמה...אלו יישובים חיים פורחים מלאי שמחה! שהפלשתינאים יפסיקו לשחק אותה מסכנים! באים לקראתם,והם עושים פיגועים, ועכשיו שוב "ידכאו" אותם עוד יותר כדי למנוע עוד פיגוע-אז הם מסכנים? תעשי לי טובה נמאס לי מאנשים שגרים במקום שאף פעם לא יפנו,וככה מדברים על פינוי של אנשים אחרים. מה זה לגו? לפנות,להחזיר,להחליף? אלו חיים! תדעי לך שאם התוכנית הטיפשית הזאת באמת תצא לפועל,יהיו במדינה מעל מיליון יהודים שירגישו נבגדים ומיואשים,והכל בשביל שהערבים שלא אכפת לי שיש להם גם טובים,לא יהיו מדוכאים.

Rotema3

New member
!!!

הם לא משחקים אותה מסכנים, אם לא צריכים את הרחמים של גזענים כמו, שרק באמת עושים אותם מסכנים. על מה את מדברת? מתי הלכנו לקראתם? פעם הלכת וראית איך הם חיים? מעניין מה את היית עושה במקומם, מדברת בלי לדעת את כאבם. לא אכפת לי יהודים או מוסלמים תביני כבר, את הולכת לקראתם הם יילכו לקראתך, הם אנושיים גם את יודעת, הם לא חיות פרא כמו שאת חושבת שהם. {כן יש בתוכם, אבל לא תהיה להם סיבה אם נפסיק לדכא אותם}!. הדבר שאת לא מבינה הוא, שברגע שהם לא יהיו מדוכאים, זה רק יועיל לעם היהודי שאת כ"כ אוהבת.

spoop

New member
כן לפנות יישובים מדהימים

יתרום לעם ישראל הרגת אותי! לא מזיז לי איך הם חיים טוב? בעיה שלהם! שלא יוציאו עלינו את הכל העצבים שלהם. יש להם ארגוני טרור שלא הולכים להרגע בזמן הקרוב אז מה אכפת לי אם חלק מה באמת מסכנים? למה אני צריכה לעזור להם? עניי עירך קודמים. קודם נטפל בעם שלנו,אח"כ נעשה חסדים איתם.

Rotema3

New member
זה העניין, זאת הבעיה שלך!

לא שלהם. בגלל שאנחנו יצרנו להם את הבעיה הזאת, את עכשיו חיה בתוך הבעיה שהן מחזירים לך. יועיל לפנות יישובים מדהימים, עם כל הכאב שכרוך בזה, כדי שההרג ייפסק, כדי שמדינת ישראל תהיה מלאת חיים ולא מוות, כדי שהבעיה תפתר! תביני שאת לא הולכת רק לקראתם, אילא גם לקראתך. אין דבר כזה לטפל בעניי עירך, לפני שטיפלת קודם במי שרוששת.

אבל ההרג לא יפסק!! מבחינתם זה ההצלח

ה של הקסאמים. הטרור עזר האויב הציוני ברח בגלל ההקרבה שלנו והקסאמים. אז נמשיך ונקבל גם את ירושלים ותל אביב.

רותם יקרה!

את יודעת מי הראשונים שיקבלו בתים ברצועה? השאהידים. בעירק, לבנון, סוריה ומצרים שכנותינו היקרות אין ערבים מדוכאים, ובשמחה רבה כל אחד מהם היה פותח עליך באש. וכבר עשו את זה. את אומרת בגלל האחים המדוכאים שלהם? הם לא רוצים אותם אצלם במדינה. נכון, יש ביניהם כאלו שלא חיות פרא. ואותם אין סיבה לדכא ולהשפיל, אבל כל עוד הם משתפים איתם פעולה - אין לנו ברירה אחרת. אנחנו לא יכולים לפתוח מחסומים, כי אז נקבל אנשים לא מדוכאים אבל פיגועים על ימין ועל שמאל. כשנתנו להם את עזה הם לא באו יפה בשקט והתחילו לבנות שם. ויש להם אמצעים לבנות. הדבר הראשון היה לשרוף. אחרי זה - להתאמן עם נשק. אחרי זה - להודיע שהם רוצים עוד. אחרי זה - להפציץ את שדרות. עד חוות השקמים הם הגיעו. זה אומר שגם לנתיבות הקסאמים יכולים להגיע בכיף. אם הם היו רוצים שלום אמיתי, הם היו מקבלים כבר מזמן. הדרך שלהם להשיג את מה שהם רוצים היא בושה אחת גדולה! וכשהחמאס מקבל אחוזים שכאלו בבחירות... אני לא יודעת באמת עם מי יש לנו עסק. פרעות תרפ"ט קרו בזמן דיכוי של יהודים. הבריטים תמכו בהם. כנ"ל כל הפרעות עד קום המדינה. היו להם 2,000 שנה להפריח פה את השממה בלי שאף אחד הפריע להם. אז אני שואלת, היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו?

Different1

New member
רותם...

חמודה אולי תפני להם את הבית שלך או שתלכי לגור איתם שם אולי תרגישי יותר טוב עם עצמך בינהם אולי תמצאי את עצמך!! אני לא מבינה את הראש העקום שלכם אתם אפילו מצליחים להצחיק אותי עם הרדידות שלכם...לפעמים עדיף לשתוק!! בחיים לא ניתן עוד אדמות מהארץ שלנו עברנו מספיק יקרתי יש אנשים שהארץ הזאת יקרה להם אם לך היא לא את מוזמנת לעבור לצד השני!!!

Rotema3

New member
זה לא קשור,

מי אמר שהארץ לא חשובה לי?, כי אני רוצה ללכת לקראתה, כדי שאדמתה לא תספוג עוד דם? כדאי שתתעוררי, הולכים לתת עוד שטחים, ואת צריכה להבין שזה יטיב גם איתך.

spoop

New member
תאמרו שטחים

זה לא ישנה את העובדה שמדובר ביישובים חקלאים פורחים,על כל יושביהם.

Rotema3

New member
אין מה לעשות, עם כל היופי שבהם,

עם כל הכאב, זה חייב להעשות, כי הכאב לא משתווה לכאב המוות.

למעלה