שלום עכשיו הגישו הצעה

One Echoe

New member
כלומר,

בשביל המוסר שלנו. וכמובן שזה כי אין טעם ש7000 אנשים יחיו בתוך מיליון וחצי פלסטינים, זה גם לא מוסרי. ואני לא מבין למה מלכתחילה התיישבו שם. ד"א, מישהו יודע אם החיים בעזה השתפרו מאז ההתנתקות?

very dark girl

New member
אני פשוט בשוק..

אפילו אם לא הייתי לי בעיה עם גרוש, קצת שכל רבותיי.. רק קצת! חכו... האבק של ההנתקות עדיין לא שקע, עדיין לא רואים תוצאות.. מה אתם קופצים?

ראינו

תוצאות ומה שראינו זה הספיק לתמיד לא חוזרים על טעות פעמיים אלה אם יש משהו בראש שהוא לא בסדר

Rotema3

New member
המצב היה גרוע גם לפני כן,

עם כל הכאב, עכשיו המצב יותר רגוע, זאת עובדה.

TOMASS The Best

New member
בוא אני יסביר לך משהו

אלה אנשים שלא ההורים ולא הסבים שלהם באו לארץ ישראל מטעמים אידיאלוגיים אלה רק מתוך ברירת מחדל, אין להם שום זיקה למקום הזה! הם רק רוצים להביא לפלסטינים כל מה שהם דורשים בשביל שבמאורות שלהם בת"א יהיה שקט, לפחות תיאורטי

One Echoe

New member
זו אחת השטויות.

מה אתה רציני? היהודים היו רדופים בעולם, כל מי שעלה לכאן עלה מכמה סיבות: 1-הוא רצה להפסיק להיות רדוף ע"י אנטישמים. 2-הוא רצה לעלות לארץ ישראל בשביל להיות עם כל אחיו. 3-בשביל ליישב את הארץ.

TOMASS The Best

New member
לא אז רובם של האנשים האלה עלו לפה

רק בגלל האפשרות הראשונה שהזכרת! ליישב את הארץ? אין מחסור באנשים בגוש דן, איפה שהם גרים. ועובדה שרואים רבים מהם יורדים מן הארץ, אם זה בגלל "השחיתות", "המצב הגרוע פה", "הטרור" או "בשביל הקריירה", כאילו - אם עושים הם למישהו טובה שהם חיים פה

One Echoe

New member
חשיבתך מעוותת, חבר.

רוב מי שעלה לכאן רצה להפסיק להיות רדוף ע"י האנטישמיות. רוב מי שעלה לכאן עלה משלושת הסיבות יחדיו. אם לא כולם. למרות ש, היו אנשים עשירים בחו"ל שעלו לכאן וכאן נהיו עניים. ועד היום יש כאלה, בעיקר מרוסיה. ברוסיה הם היו רופאים, דוקטורים, פרופסורים למוזיקה, כאן עם עובדי זבל. ומה רע בלעזוב את הארץ למען הקריירה? כל אדם רוצה להתקדם בחיים, ואין צורך להישאר בקונחייה. גם לעזוב את הארץ בגלל הטרור מובן, אבל אני בחיים לא הייתי עושה זאת.

למעלה