שלום רב לכל הצמחונים והטבעונים.

arcsinus

New member
אני בטוח שגם מבחינה מינית הוא כשיר

יותר. אבל זוהי לא מטרת הדיון. מחקרים בדקו והוכיחו שה intensity level של טבעוני/צמחוני היא קטנה ומעוטת ממדים לעומת אדם הנהנה מכל אבות המזון, בצורה מאוזנת ובריאה, עם השמת דגש על חלבונים מאיכות טובה (מן החי). אני בהחלט חייב להודות שגם הודעה זו העלתה בי גיחוך קליל, מישום שהיא דומה באופיה להודעות של דורון ק, ולכן את עיקר תגובתי להודעה זו נמצא בתגובה לאחת מהודועותיו של דורון ק, חוץ מיזה, שבכלל לא טרחת לקרוא את רוה הודעותי, שכן פיספסת את החלק שבו אמרתי שאני מסכים עם האידיאולוגיה של הצמחונים/טבעונים, ולכן אינני חושב שאתם טועים מוסרית או פילוסופית. בכלל, the part where I come from אינו קשור כלל לחלק המוסרי או האידיאולוגי, כי אם לחלק הבריאותי בלבד, שכמו שציינת פעמים מספר ואציין זאת שוב, אין בו שום היגיון/בסיס/reasoning מדעי שבעתיו רצוי לעקוב אחר עקרונות הדיאטת הטבעונית. חשוב לי גם להוסיף שאת כל המידע שהועלה כאן בנוגע לחסרונות שבדיאטה עתירת פחמימות, אינו לקוח מספר אחד, אלא מהמון ספרים/מאמרים/דו"חות מעבדתיים ועוד´. לכן החלק הזה: "הוא דבק באיזו תיאוריה מוזרה ושולית שקרא באיזה ספר." מיותר לחלוטין. החסרונות באכילת מוצרים מן החי הם אכילה מרובה מידי של שומנים רוויים, בשילוב עם כמות מרובה של מידי פחמימות. אכילה של 0.8 - 1 גרם חלבון מן החי, לכל ק"ג ממשקל הגוף, הנה בריאה ומומלצת במיוחד לספורטאים. כל האבקות המעולות המיועדות לספורטאים, והמבוססות על חלבונים וחומצות אמינו, הינם על בסיס מוצרים מן החי, כמו חלבוני ביצה ומי גבינה. מכון וינגייט ומשרד הבריאות ממליצים בחום על המוצרים הללו. עם כל הכבוד, אינכם יכולים להתווכח עם רופאים, שנותנים לחולים השוכבים בבתי חולים, ארוחות שרובן מורכבות ממוצרים מן החי, כמו חלב, ביצים, בשר דל שומן ודגים. כמו כן, מוצרים דלי שומן מן החי הינם מוצרי החלבון הבריאים ביותר, והמומלצים ע"י משרדי הבריאות האמריקאי, הישראלי, האירופאיים והאסייתים.

aradori

New member
להתוכח עם רופאים../images/Emo35.gif חס וכרפס../images/Emo70.gif

לרגע לא חשבתי להתווכח עם שום רופא. יכול להיות שזה קשור לעובדה שב-10 שנות הטבעונות שלי לא יצא לפגוש רופא עקב מחלה. או לקחת תרופה. asin יקירי, מדהים כמה לרופא הממוצע אין מושג בתזונה. רוב הרופאים שפגשתי נשמעו הרבה יותר כמו סבתא פולניה מאשר כמו אנשי מקצוע. מי שכן ידע מה הוא מדבר, והחזיר את בדיקות הדם שלי לערכים תקינים - היה תזונאי דווקא, שהמליץ לי להמשיך עם אורח החיים הטבעוני כי זה בריא. התזונאי עצמו בן 75. הוא טבעוני מאז 1960. אבל אני בטוח שכמו שאתה אומר - כשהוא יתבגר, עוד 30-40 שנה, הוא יתחיל לסבול מהתזונה הלקוייה שלו. אני לא ממש יודע מה הסטראוטיפ שיש לך בראש כשאתה חושב על טבעונים, אבל האנשים כאן בפורום הם אנשים בריאים, לא כחושים ומסכנים ולא נוטפי שומן. האנשים כאן הרבה יותר בריאים מאוכל הבשר הממוצע. האנשים כאן הרבה יותר אנרגטים מאוכל הבשר הממוצע. (וראה בעניין זה את הקורלציה המשעשעת בין אנשי פורום זה לאנשי פורום "אומנויות-לחימה") בקיצור... בפעם ה-1000... שום מחקר מאובק שתוציא לנו ממרתפי ארגוני בריאות עולמיים לא ישכנע אותנו. פשוט כי מסתבר שהעובדות בשטח שונות מהטענות שלך. מצטער. יום-טוב.

דורון ק

New member
אורי,איזה מחקרים ואיזה

אבקות חלבון!? כל מה שהוא טוען מתבסס על ספר של איזה שרלטן אשר לא פירסם מאמר/מחקר אחד בספרות,וסביר להניח שגם למגזין של קופ"ח לא היו מקבלים את "מאמריו". העובדות בשטח הן בקורלציה לתחום המדעי/מחקרי. אז...שלא יעבדו עלייייייכם
.

דורון ק

New member
והנה תקציר של סקירת על

של ניימן-סקירה זו נחשבת לאחת מהאיכותיות והמעודכנות כיום בספרות. AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION-1999 Sep;70(3 Suppl):570S-575S Physical fitness and vegetarian diets: is there a relation? Nieman DC. Department of Health, Leisure, and Exercise Science, Appalachian State University, Boone, NC 28608, USA. [email protected] The available evidence supports neither a beneficial nor a detrimental effect of a vegetarian diet on physical performance capacity, especially when carbohydrate intake is controlled for. carbohydrate intake and optimize body glycogen stores may lead to There is no evidence, that vegetarian athletes suffer impaired nutrient status from the interactive effect of their heavy exertion and plant-food based dietary practices to the extent that performance, health, or both are impaired. Although there has been some concern about protein intake for vegetarian athletes, data indicate that all essential and nonessential amino acids can be supplied by plant food sources alone as long as a variety of foods is consumed and the energy intake is adequate. There has been some concern that vegetarian female athletes are at increased risk for oligoamenorrhea, but evidence suggests that low energy intake, not dietary quality, is the major cause. In conclusion, a vegetarian diet per se is not associated with improved aerobic endurance performance. a varied and well-planned vegetarian diet is compatible with successful athletic endeavor

דורון ק

New member
והנה גם המסקנה של סקירת

על זו: A vegetarian diet per se is not associated with improved aerobic endurance performance; however, other benefits make this dietary regimen worthy of consideration by serious athletes. A plant-based diet facilitates high-carbohydrate intake, which is essential to support prolonged exercise. A well-planned vegetarian diet can provide athletes with adequate amounts of all known nutrients, Athletes who consume diets rich in fruit, vegetables, and whole grains receive high amounts of antioxidant nutrients that help reduce the oxidative stress associated with heavy exertion. Whereas athletes are most often concerned with performance, vegetarian diets also provide long-term health benefits and a reduction in risk of chronic disease. In 2 studies, a combination of regular physical activity and vegetarian dietary practices resulted in lower mortality rates did than a vegetarian diet or exercise alone (2, 81).

dylan

New member
מוזר..

על זה לא הגבת.. כנראה שעדיין קשה לך עם הקטע של העובדות... (אם תשים לב יש שם גם זוכת טריאתלונים, מרתונים ותחרויות איש/אשת הברזל).

m_shy

New member
כן כן...

בדקו והוכיחו... אני מודה לך מקרב לב שהכנסת אותי לאותה קטיגוריה עם דורון ק. זה היה אחד הדברים הכי יפים שיכולת לעשות למעני. עם זאת קצת התמגעלת (זה אומר - נהגת בגועל) בכך שזלזלת ביכולותיי בחדר המיטות: אני די בונה על אחת מקוראות הפורום if you know what I mean. לא נותר לי אלא לקוות שהיא תבין שה"עובדות" שאתה מציג הן "עובדות", כמו כל יתר ה"עובדות" שהצגת עד כה - משמע: הפוכות מהמציאות. כשהדיס אינפורמציה שלך מנסה להרוס לי את חיי האהבה... אבוי... הרי שזו הכרזת מלחמה מצידך!

המתפתח סיפור אהבה בפורום?

אמנם ייבאנו כבר סיפור אהבה אחד... (הכמה הודעות של רוני כאן...) ואתה מתחיל להתפתח סיפור אהבה נוסף (יעל ונטע, אם כי הן יכחישו...) אבל האם אתה מתפתח זוג שלישי בפורום?! ההפכנו לאופרת סבון! האם המחקר המתוכנן של דורון יצא אל הפועל? כל זאת ועוד, בפרק הבא של הטבעונים (בניגוד להקירחים) והאמיצים!

דורון ק

New member
שי-כל מילה בסלעטייפ!

(לוקח רשות מהלת´ לששבש כאן מילים). דאמיט,תתחיל לכתוב כאן יותר!שומרים לך מקום בשורה ראשונה להופעות...

vegan

New member
פחמימות מסוכנות לארקסינוס

הוכחה: תנו פאי (עתיר פחמימות) לarcsin ותקבלו... אפס !

arcsinus

New member
לא אסכים למשמע השטות הזו.

קודם כל נורא אהבתי את הבדיחה עם הפאי!
ההערה לגבי אי ההגדרה של הפונקציה (f(x) = arcsin(x עבור x = pi היא אינה מדויקת לחלוטין. אם נגביל את קבוצת התמונות של f ל R , אזי (f(pi שייכת לקבוצה הריקה, שכן: f:[-1,1] --> R [f~ : [-1,1] --> [-pi/2, pi/2 אך לעומת זאת, אם (f(x) = arcsin(x שייכת למרחב הפונקציות המרוכבות/אנטי היפרבליות למקוטעין מעל שדה הממשיים, אזי (f(pi נתונה ומוגדרת היטב, באופן הבא: f(pi) = SS (pi to oo), (pi to -oo) arcsin(t) dL (L = ((x,y,z) (- ~ a_h) אודה לכם מאוד אם תוותרו על ההערות המתמטיות הלא מדויקות.

vegan

New member
סוף סוף ארקסינוס צודק במשהו

זה מה שקורה כשכותבים הודעות בשעה שצריכים להיות במיטה (או אולי זה מחוסר בחלבונים?
) צריך להיות: ארקסינוס מייצר פאי (עתיר פחמימות) מאפס ולכן אין בפאי כל ערך תזונתי ומי יודע אילו תרכובות מסוכנות מתווספות לו כשהוא עובר דרך התהליך המסוכן של הארקסינוס? לעומת זאת, אם תתנו לארקסינוס לאכול פאי, תקבלו כל מיני תרכובות קומפלקסיות מסוכנות ולכן ארקסינוס לא אוכל פאי. ובכלל, ארקסינוס הוא לא ממש מוגדר והוא לא בדיוק פונקציה. נעשה הסכם - אנחנו נוותר על ההערות המתמטיות הלא מדוייקות (1+1=1.99) ואתה תוותר על ההערות התזונתיות הלא מדוייקות?

arcsinus

New member
בשמחה, רק שלא מצאתי בהודעותי

.דברים לא מדויקים ,אגב 1 + 1 = 1.9999999999999999999999....................אינסוף כן כן, זוהי דרך אחרת לכתוב את הספרה 2 . .לא ממש הבנתי את הקשר לקומפלקסים arcsin(pi) .הוא לא מספר קומפלקסי arcsinh(pi) .בתנאים מסוימים, כן

aradori

New member
חחח.... מה פתאום...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נו בטח שיוצא לך π קומפלקסי - אתה שם אותו בתוך arcsinh
נו באמת... תשתמש בתנור! שים אותו על 180 מעלות (אתה, כמו שאני רואה אותך בטח צריך את זה ברדיאנים - π). אז תראה איך אין סיכוי שהפאי יצא קומפלקסי. כולו בצק פריך ותפוחים פרוסים (או אגסים. או אוכמניות. או מה שבא...). וזהו. לא קומפלקסי ולא בטיח. אתה תראה כמה זה פשוט. וה-π יוצא ממשי להדהים... בתאבון...

m_shy

New member
אל תעלבו, אבל התת שרשור הזה

על פונקציות ותמונות קומפלקסיות גרמו לי לאבד את התאבון. אנא שימו תמרור
בשרשורונים מהסוג הזה.

m_shy

New member
אפילו ההודעה האחרונה

לא יכולה לטראומה שגרם שאר השרשור... רק לא פונקציות... רק לא פונקציות...

למעלה