רציתי לכתוב את זה
C Chrismakkah convert New member 23/4/08 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התמונת פרופיל החדשה של גיתית בפייסבוק!!!
C CrazyPenguin New member 23/4/08 #21 בוזזזזזזזזז../images/Emo216.gif../images/Emo191.gif לוזריםםםםםםםםםם D:
C Chrismakkah convert New member 23/4/08 #33 ../images/Emo6.gif שווה להיות עם טל בקבוצה! ../images/Emo99.gif קבוצת טים
C CrazyPenguin New member 23/4/08 #34 ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo191.gif
C Cling And Clatter New member 23/4/08 #36 היה קבוצת טים?../images/Emo7.gif חחח אני מנחשת מי היה בקבוצת טום ומי ניצח בסוף?
C Chrismakkah convert New member 23/4/08 #39 טים תמיד מנצח! כי טום תמיד גומר בגמילה ../images/Emo3.gif *לא רעיון שלי* לא זוכרת אפילו מי אמר את זה, אבל זה גאוני בכל מקרה
טים תמיד מנצח! כי טום תמיד גומר בגמילה ../images/Emo3.gif *לא רעיון שלי* לא זוכרת אפילו מי אמר את זה, אבל זה גאוני בכל מקרה
C Cling And Clatter New member 23/4/08 #44 שושוש שטום לא ישמע../images/Emo6.gif הוא עוד יעלב.. וכולנו יודעים מה קורה כשטום נעלב
C CrazyPenguin New member 23/4/08 #46 ../images/Emo6.gif../images/Emo191.gif זה נראה כמו פורום שונאי קין XD
א אמבריי לנצח New member 23/4/08 #47 הוא לוקח עוד סמים?../images/Emo12.gif זה קצת מפיל אותו לבור בלי תחתית לא?
C Cling And Clatter New member 24/4/08 #58 אני מקווה בשבילו שלא וגם לא נראה לי שהוא לוקח סמים.. אבל מצד שני, יכול להיות שבגלל הסמים הוא הרזה מה שלא יהיה, שירי שנאה טובים עוד יצאו בגלל זה
אני מקווה בשבילו שלא וגם לא נראה לי שהוא לוקח סמים.. אבל מצד שני, יכול להיות שבגלל הסמים הוא הרזה מה שלא יהיה, שירי שנאה טובים עוד יצאו בגלל זה
P Pure M New member 23/4/08 #51 מה טים? זה היה בכלל סבאנה נגד ג'יבארו! ודן מנו הזה בטח תחמן עם ההפקה (ע"ע גיתית!!) את השורות הקשות! והמ. את השאלות הקשות! או משהו? טוב נו, היינו גרועים, בפעם הבאה נתכונן מראש
מה טים? זה היה בכלל סבאנה נגד ג'יבארו! ודן מנו הזה בטח תחמן עם ההפקה (ע"ע גיתית!!) את השורות הקשות! והמ. את השאלות הקשות! או משהו? טוב נו, היינו גרועים, בפעם הבאה נתכונן מראש