שלום שלום!

Pure M

New member
האהא!

שימו לב! סאקסס! מי לוקינג את דה דיוידי, וג'ניפר תוהה לגבי מעשיי באופן אותנטי! יה. אני אומר לכם, אנחנו השרדות 2 - קין.

CrazyPenguin

New member
האאאאאא סקסיםםםם../images/Emo191.gif|פינגווין|

פעם הבאה תנסו להמנע מתמונות תקריב שלי

CrazyPenguin

New member
../images/Emo41.gifסיכומפגש../images/Emo41.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

אז ככה... הייתי לי בתל אביב לפני המפגש בלי קשר- ואז בסביבות 3 התקשרתי לחגי כדי לראות שאכן אף אחד לא מבריז. אך אבוי! "המספר שאליו חייגת איננו מחובר!" אוקיי....ניסיתי להתקשר לגיתית, תפוסססססססס! איזה 60 שנה היה תפוס...ניסיתי שוב לחגי, שוב לא מחובר, שוב לגיתית, תפוס.. קיצר...התחלתי להלחץ XD ואז חגי שלח לי סמס ממספר אחר XD אז מסתבר שהמספר שהיה לי לא נכון בכלל.. קיצר הלכתי ברגל עד הגן
שזה היה איזה רבע שעה הליכה , אבל לא נורא, שרדתי. ושם חיכיתי לחגי וגיתית.. חגי הגיע, ואז ראינו גם את שרי... חיפשנו מקום להתמקם ואז גם גיתית הגיעה! ואז באו חבורת ערסים שדרשו שתייה, ובתמורה הביאו לנו מגזינים של "Tim Out" אח"כ גיתית הוציאה את כל פריטי הקין המדהימים האלה שלה
הזלנו ריר, ואז דפי הגיעה!!! המשכנו להזיל ריר, ואז ג'ניפר ולסלי באו..ואחריהן גם משה! ואזז - ההפעלההההההההה. אין הרבה מה לספר, חוץ משזה היה לדעתי החלק הכי כיף במפגש XD היה משעשע בטירוף. התחלקנו ל2 קבוצות: קבוצת טים
[או: ג'יבארו] וקבוצת טום
[או: סבאנה] אתם כבר יכולים לנחש מי זכה
מועחחעחעחע. ואז לסלי בכתה שהיא צריכה לשירותים XD אז הלכנו לעזריאלי, אכלנו, גיתית חרשה על הפייסבוק במחשב הנייד של משה, ואז פשוט הלכנו כל אחד לדרכו
בגללי אני וחגי קצת פספסנו את הרכבת והתייבשנו שם חצי שיה [סורי
] אבל ברכבת היו אנשים ערסים שרצו להשמיע מזרחית מהפלאפון
אז אני וחגי הוצאנו את הרמקול ושמנו טראוויס וקין XD ואז הם יצאו מהקרון, זה היה נורא מצחיק
וזייהו... חפרתי, אבל ניסיתי לא לשכוח שומדבר

justin9

New member
היי פיספסנו את הערסים

כל הכבוד על האומץ להוציא רמקולים עם קין אני פעם הוצאתי מיי כימיקל ורצו לשחוט אותי וזה היה חלש!

למעלה