שלום שלום

את לא מבינה איזה סיפור היה לי עם זה....

היה כתוב (לא זוכרת איפה) שזה שירים ליואל, וכבר הייתי בהופעה מלאה של יואל, אבל אמרתי לעצמי: רונה, ראשון, רונה, ראשון, ברור שאבוא
ואז קראתי באתר שזאת הופעה אקוסטית. אז ממש התלהבתי. כי ביואל כבר הייתי. ואני ממש אוהבת את יואל, אבל ממש שמחתי שזאת תהיה הופעה עם מכלול שירים ולא רק יואל. ואז אתמול, הלכתי לקחת את הכרטיס שהזמנתי כי בשבת אני עמוסה ממש ובקושי יהיה לי זמן... ואז ראיתי שכתוב: "שירים ליואל" על הכרטיס. בקיצור - רימו אותי
ואתם יודעים, רונה, אז לא בוכים. אבל היי
בקיצור זה יואל. אבל יהיה טוב!

hadarinke

New member
זה בהיכל התרבות והמקומות לפי שורות

אז סוג-של הבנתי שזאת לא הולכת להיות הופעה אקוסטית :) אבל כשהיית בהופעה בזאפה היא לא ניגנה עוד שירים חוץ מיואל?

גוזלה

New member
למען האמת הייתי כבר פעמיים

במופע של יואל. הייתי בפסטיבל ישראל, והייתי בערב [ששלומי שבן היה חולה, אז רונה פשוט עשתה שוב את כל המופע המלא של יואל.] המופע מורכב משני חלקים, בהתחלה היא שרה ברצף את כל שירים ליואל, ואחרי זה היא עולה לחלק בו היא מבצעת כמה שירים נוספים שלה. בערד היא עשתה את עיניים זרות, הקול שקורא לי, הריקוד המוזר של הלב, prison by the sea ולסיום, כי אי אפשר אחרת, מבול. במופע בירושלים, אני זוכרת שסדר השירים היה אחר, והיו יותר שירים [היא אפילו ביצעה שוב את "בבית האפור"] בכל מקרה, ראשון זה גם ממש קרוב אלי, וזה ממש ממש קורץ לי, אבל... אם זה באמת שוב שירים ליואל, אז אני מעדיפה לחסוך את מאה השקלים האלו להופעה אחרת. :] ואפרופו ההופעה בערד, שתעשה לי ילדות.

hadarinke

New member
זה לא מאה שקלים

חברה שלי הזמינה לנו בשמונים, אבל את צודקת, אם ראית את המופע כבר אז אין יותר מדי טעם ללכת שוב...

chen1litvak

New member
זה לא במופת, נכון? כי אתמול הייתי שם חח

בשלומי שבן ויהונתן גפן, וההופעה עצמה הייתה מעולה אבל המזגן מקפיא אחושרמוטה וגם המקומות ישיבה לא נוחים אם אתה בשורות האחרונות ומנסה לראות משהו (למרות שיותר ריחמתי על שורות ראשונות עם הצוואר תפוס למעלה.)

hadarinke

New member
זה בהיכל התרבות.

כיף לך, אני כבר חודש מתה ללכת להופעה של שבן!

אז מסתבר שהשירים אחרי זה הם תמיד אותו דבר

גם בזאפה היא עשתה את עיניים זרות, הקול שקורא לי, prison by the sea, מבול, הריקוד המוזר של הלב, הבית האפור, מיהו המיילל ברוח, ואולי את לחיות נכון למרות שנראה לי שלא.

הייתה הופעה מעולה! ../images/Emo9.gif

הייתה הופעה מעולה, ובסוף זה לא היה רק שירים ליואל. היו 8 שירים מיואל נראה לי, וכל השאר משני האלבומים האחרים. אז איך היה? נפלא!!! פרטים כללים (וחשובים!!!) היו רק רונה, ערן ואסף תלמודי. רונה לבשה: (
) חולצה שחורה עם הדפס זברה, את הג'קט האפור שהיא הייתה איתו גם בראיון לפסקול העשור עם גל אוחובסקי ג'ינס כהים ואולסטאר לבנות מקושקשות שהיו די מגניבות
עכשיו, אני מגיעה להופעה (ופוגשת את הדרי
ואת הילה שהייתה איתה), ואז פתאום רואה את המורה שלי לספרות (לשעבר, לשעבר...) נכנסת. לא!! טוב נו, עבר יחסית בשלום. "שלום, שלום", ומאותו רגע התעלמות מוחלטת
ישבתי במקום ממש ממש טוב, רק שלידי ישבו שתי נשים מעצבנות למדי. משמאל - אחת עם מיני ועקבים אימתניים שהתמתחה על כל השורה וכמעט מחצה אותי. מימין - מישהי שהייתה דווקא חביבה, רק שבאמצע ההופעה (זה התחיל ב"אתה מתעורר והמשיך והמשיך והמשיך) היא פשוט טופפה ותופפה, הניפה את ידיה ורגליה בהתלהבות... ולא הפסיקה גם אחרי שלטשתי בה מבט נוקב.
אכן - קהל מוזר יש לרונה! אבל באמת שהייתה הופעה פשוט מעולה. רונה לא דיברה הרבה בין לבין, אבל האווירה בגדול הייתה טובה. ואח"כ הצטלמתי איתה. ומאז אני מאושרת!
וישנתי איזה 3 שעות בלילה וקמתי ב5:00, אבל כל היום זמזמתי לעצמי רונה, כך שהיה נחמד. ועכשיו אני חוזרת לישון
מי באה לגבעתיים? (השאלה פונה לשני המינים ומנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות ועליונות בלבד
)

hadarinke

New member
היה כ"כ טוב!

גם אני הצטלמתי איתה :) מור, היה ממש כיף לפגוש אותך
!

גוזלה

New member
אוףףףףף למה אי אפשר

להיות עקביים ולא לבלבל את הקהל בנוגע לאופי ההופעות??? ואיזה כיף לכן!! :]

hadarinke

New member
בעיקרון

אני חושבת שבגלל שזה האלבום האחרון שהיא שחררה אז מובן שחלק גדול מהשירים שלו יבוצעו, ובגלל זה הם קוראים לזה שירים ליואל... אבל זה עדיין מבלבל. :)

גוזלה

New member
כן, ככל הנראה זו הסיבה לטעות...

אבל נו, אין מה לעשות בקשר לזה... פשוט לדבוק בכל ההופעות באופן גורף...

תתבעי אותם

על עוגמת הנפש
סתם נו, יהיו עוד הופעות. הרבה הופעות. ובטח גם יהיו בצפון הרבה ואז תוכלי להגיע ויהיה לך כיף!

גוזלה

New member
הרי ברור שמה שיקרה החל מעכשיו

זה שבאמצע שבוע תהינה הופעות במרכז, ובסופי שבוע בצפון. ואז, לא אוכל לראות הופעות בכלל!! :/ נכון לעכשיו אני שוקלת פשוט לוותר על יום ראשון ה-25 בשביל ההופעה הזאת, ברחובות. זה פשוט לא הוגן!! :/

אל ייאוש!

יהיה טוב. והיי - יהיה לך תואר! ואת יכולה לוותר על ימים אחדים בשביל הופעות, אבל כדאי לברר קודם (אולי להתקשר ולשאול איזו הופעה צפוייה בערך? כמה זמן....לאיודעת) אם ההופעה ברחובות שווה ויתור של יום ><

גוזלה

New member
:]

תודה על התמיכה הנפשית... חחח זה ממש מתסכל כל העניין הזה, חשבתי שברגע שסיימתי עם הצבא ועם חו"ל, כל ההופעות תהינה פתוחות לפני, וראי איזו אכזבה.... בכל מקרה, אני ממש שוקלת להגיע להופעה הזאת ברחובות... אז נראה...

גם אני חשבתי ככה

בדיוק סיימתי תיכון ויש לי הרבה הרבה זמן עד הצבא....
אז אני מתנהלת לי לאיטי וכיף לי בתקופה הזאתי נורא! אבל מה? בסוף התיכון חשבתי לעצמי: "יואו, איזה מגניב. עכשיו אני אוכל ללכת לכל ההופעות שאני רוצה (ואני רוצה המון!), ולכל הפעילויות הפוליטיות שאני רוצה (אני פעילה המון
), ובקיצור - אני אוכל לעשות ה-כל!" וזה כל כך לא ככה. איכשהו, עדיין אין לי זמן לכלום. וגם אם יש זמן - אז לא תמיד יש איך להגיע (אין לי אוטו וזה...), ואם יש זמן ויש איך להגיע - לא תמיד יש מספיק כסף... בקיצור. באסה. ואני גם ממש רוצה ללכת להופעה ברחובות, אז יהיה נחמד אם תבואי כי אני כנראה אלך לבד (שוב
נמאס לי מזה שאין לי חברים אוהבי רונה). ואגב - מה עם גבעתיים? נראה לי יותר שווה. וגם קצת פחות דרומי DD:

למעלה