שלום שלום

גוזלה

New member
אז ככה:

ראשית, כשאלך להופעה של רונה, את תמיד מוזמנת להצטרף :] אני אוהבת אוהבי רונה! לגבי רחובות זה דווקא נוח לי, כי אני גרה בלוד, שזה מטר מרחובות.... אבל נו, נראה מה יהיה עם זה ומה יעלה בגורל.... בעניין גבעתיים אני עוד לא בטוחה אם אלך לזה או שלא, כי נשמע שזה הולך להיות כמו מה שהיה באוזן-בר, וכבר הייתי באוזן-בר... ו... כל הזמן של אחרי הלימודים... ואיי, זו אחת התקופות הכי טובות ויפות בחיי... פשוט חופש אמיתי וארוך כזה. עשיתי כל כך כל כך הרבה כלום, וכל כך כל כך הרבה דברים!! :] רק לבלות כל הזמן!! :] הכי כיף! אבל תמיד, עם כל הכוונות הטובות, בסוף נתקעים בעניין הכסף [סטודנטים, כבר אמרנו?] עד כאן. לילה טוב! :]

רעוּת

New member
באמת תקופה נפלאה ,

חוץ מהקטע של להתגייס לצבא
. בגלל זה עדיף להיות כבר אחרי צבא, כי אז לא צריך להתגייס לצבא בסוף התקופה
.

גוזלה

New member
כשאת גרה בלוד,

ואין כלום בלוד ומקומות הבילוי העיקריים בלוד הם ראשון לציון, מודיעין ורחובות, אזור התעשייה של רחובות, שאני מכירה בו כל פיפס ופיפס, הם ממש ממש כמו בבית. [זה ממש רבע שעה נסיעה עד לשם, כמו נסיעה בתוך העיר עד ההופעה... זה ממש ממש קרוב!! ]

ROTEM30035

New member
Welcome

אנחנו שמחים לקבל כל שבוי ושבויה! תנאי המאסר שלנו טובים וכוללים הרבה הופעות חיות ואת רונה בריפיט. מקווים שתהני כאן אצלנו, פורום - גם אני נשבתי בקסמי הרונה - תפוז. בברכה, ההנהלה.

למעלה