שלום, תגידו, יש לי שאלה חשובה

TheRealDeal

New member
אל תצהיר אם המוצר לא עולה פחות מ200

פחות מ200$ לבנאדם לא מחויב בהצהרה, מיני אייפוד או אייריבר או כל מה שזה לא יהיה.. אח שלי עבר עם גיטרה ומגבר במסלול הירוק.. אז זה רק עניין של מזל אם יתפסו אותך או לא..

salinasg

New member
אוי נו באמת!?

עשה טובה, מה תחסוך בכל הקטע הזה של ארה"ב? 5 שקל? מה זה 10 מסטיקים? וגם תקבל h10 שלא משמש דיסקאוןקי? לך לבאג בארץ ישראל שהיא יפה וגם פורחת וגם מוכרים בה נגנים בלי חרטות ושטויות...ואל תנסה לרמות במכס, ולשקר, כי יגלו אותך, וזה די חבל לא? כי בסוף רק תפסיד. קנה בארץ h10.

dolv

New member
מה אתם מבלבלים..

בארצות הברית ההבדל די משמעותי לעניין המחירים.

weird dust

New member
אבל גם התמורה שונה

וגם המכס בארץ יקר, ואני לא זוכר עכשיו את הרשימה של מה מצאו אבל מצאו דברים שאני ההיתי אומר לא יודע לא ניראה לי. וכן, הם בודקים בכל מקום שניראה להם, תפתח מזוודה או תוציא מהכיסים אני לא יודע איך זה היום אבל לפעמים גם זה קורה. חבל להתעסק אבל זאת דעתי, יש פעמים שיתפסו ואני בטוח שתפסו ואם תופסים המחיר בעייתי.

weird dust

New member
קצת לא ברור העיניין

לפי דעתי הכוונה היא לזה שאתה כאילו שומע במכשיר, אז זה רעיון לא חכם כי אז חבורת מוכסים יבואו לשאול אותך על מה פשר המכשיר ויבקו הצהרה מהארץ שאתה הבאתה אותו. מה שכן, אי ידיעת החוק אינה פותרת את העובר עליו. כלומר, אם מישהו מבריח לארץ משהו או לא מצהיר מראש וניתפס הוא יקנס. יש בעיה עם המוכרים בדיוטי פרי כי הם אדיוטים ברובם שרק מנסים למכור גם אם הם יגידו זה מוצר מחשב אז אין מכס - זהו שיש.

MrMinus

New member
מה עם זן מיקרו?

זן מיקרו עולה פחות מ200 דולר. האם גם עליו אני אצתרך לשלם מכס?

dolv

New member
לעניין המכס.

אם ברצונך להביא מכשיר בפחות מ200$ אין אם זה בעיה. במידה ואתה מביא מכשיר מעל הסכום אתה יכול.. 1.להצהיר ולשלם עליו 17%. 2.לנסות להעביר אותו בלי להצהיר.

אלוהים, איזה דיון מעניין ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

לא הייתי ממליצה לך לעבור על החוק ועוד יותר לא הייתי ממליצה לך לקנות בארה"ב את הגיסרא האמריקאית. קנה אותו בארץ, הגירסא האירופאית, שלם קצת יותר, ותרוויח מזה ללא ספק (אגב, פה לא תאלץ לשלם מס של 17% ובטח לא 35 אם תופסים אותך...) דרך אגב, זאת רק אני או שדיון כזה שממליץ איך להעביר מכשירים במכס בלי לשלם לא ממש חוקי כאן ב
אסיף.

dolv

New member
חולק עליך..

ההבדל במחירים הוא די משמעותי,אם אתה קונה בפחות מ200$. מה ההבדל בין הגירסא האמריקאית לבין מה שמוכרים בישראל?

dolv

New member
דרך אגב..פה אתה כן משלם מס

של 17% זה נקרא מע"מ..וזה כלול כבר בתוך המחיר.

שים לב שיש הבדלים בין הגירסא

האירופאית שמוכרים בישראל לבין הגירסא האמריקאית (ההבדלים צוינו בשרשור). חוץ מזה, אני אישית הייתי ממליצה לקנות בכל זאת בארץ.

dolv

New member
לא מצאתי את ההבדלים בשרשור..

אם תואילי בטובך לפרט..ברור שמבחינת נוחות עדיף שיקנה בארץ אבל אם הוא כבר נמצא שם, ויכול לחסוך בהפרש המחירים כמה מאות שקלים, אז שיקנה שם.

weird dust

New member
זה בעיה לדעת

אתה צריך להיכנס לחנות ולשאול. זה עולה סביב ה-70 דולר.

weird dust

New member
לא, זה פחות מ200 דולר

זה גם באופן משמעותי ככה שאני לא מאמין.

weird dust

New member
המס בארץ הוא 35 הכפול הוא 70

אם יש מזל המוכס נותן 17 אם לא אז 35. לא שמתי לב שמישהו כאן אומר איך תבריח את הנגן, בעיקרון השירשור יש בו כמה דברים בעיתיים אבל רובו אומר ומזהיר מפני הברחה במכס והוא דבר שאם מישהו רואה וחושב להבריח אולי הוא יכשוב שוב ואני רואה את זה נחוץ.

dolv

New member
שוב..

המס בארץ הוא 17%. במקרה שתופסים אותך במכס אז דורשים ממך לשלם את המע"מ 17% ,ועוד קנס 17% וזה יוצא 35. למה התכוונת שאמרת "שהמס זה 35 והכפול הוא 70"? מה ההבדלים בין הגירסה האמריקאית לגירסה האירופית לגבי איריביר 1 גיגה?

weird dust

New member
המס בארץ הוא 35 אחוז

המיקרה ותיתפס הקנס יהיה כפול 70 אחוז. נגני MP3 נחשבים כ-"קומפקט-דיסק נייד" מה שלא ממש נכון אבל הם לא מבינים בגרוש. אז עד אז יש צורך בתשלום של 35 אחוז מס.

למעלה