שלום
שאלה....

bezaubernd

New member
שלום../images/Emo13.gifשאלה....

האם יש דבר כזה שמישהו יכול לקחת נשמה של מישהו או חלק ממנה?

mbinh

New member
אני חושב שאם תחפשי תמצאי את התשובה

גם בלעדינו. תלוי באיזו אמונה. ובמאגיה הכל אפשרי.

mbinh

New member
תשובה

בשול השמלאי של האתר יש הודעה מינהלתית שכתובה בה שבמאגיה אפשר לעשות הכל. רק הית צריכה לקרוא אותו ולהבין שהדבר אכן אפשר.

ljs

New member
האם השאלה הזו תיאורטית?

או שאתה שואל אותה בעקבות משהו? אם כן, יותר פרטים על ה``משהו`` כנראה יעזרו.

bezaubernd

New member
הרגשתי....

בזמן דיבור עם מישהו שכאילו הוא הוציא ממני משהו ולקח זאת ההרגשה שלי... האם זו מאגיה מכוונת או במקרה או שסתם נדמה לי?

ljs

New member
אולי זו סתם גניבת אנרגיה,

אין צורך לגנוב נשמה כדי לגרום כזו תחושה.

PurpleFilth

New member
מעניין.

זאת הייתה הרגשה רעה, כאילו פרצו לך לפרטיות ולקחו לך משהו ששייך לך, או הרגשה טובה, כאילו אתה הרבה יותר קרוב לאדם ההוא? למה אתה חושב שזה הנשמה? זה אדם עם איזה שהוא רקע מאגי (ניסיון או כישרון)? זה בנאדם שאתה מכיר טוב? הסתכלת לו בעיניים? מצטערת על מטח השאלות, זה באמת נושא שמעניין אותי.

gwizard

New member
מאגיה זה נושא מעניין ../images/Emo13.gif

אני לא זוכר באיזה סרט זה היה, אבל היה משפט שנחרט לי בזיכרון: "אתה לא יכול לוותר על משהו שלא שייך לך מלתחילה" מה שאני מנסה לומר הוא שנשמה היא חלק בלתי נפרד מהאדם ואי אפשר להפרידה ממנו כאשר האדם נשאר לחיות. בוודון ומסורות אחרות יש פרקטיקה של יצירת זומבי ע"י כליאת נשמה של אדם. הבעיה היחידה שהאדם מת ואז קם לתחייה כרובוט ממושמע שעושה כל מה שאומרים לו. אגב, זה מעלה תהייה מעניינת לגבי האם סקס עם זומבי נחשב לנקרופיליה או לו, אבל זה מחוץ לסקופ של הדיון

PurpleFilth

New member
אני מניחה שזה די תלוי

בהגדרה שלך לנשמה. אני יכולה להגיד שיש לי על המדף נשמה של בחור שעודנו חי ונושם. כלומר, אני מניחה שהקביעה שלך, שאי אפשר לקחת מאדם נשמה בלי להרוג אותו, יוצאת מנקודת הנחה שהנשמה מחוברת למרידיאנים והמרידיאנים מחוברים לגוף, מחוברים בצורה שלא ניתנת להפרדה בלי לגרום נזק בלי הפיך. אבל נשמה יכולה להיות מחוברת למרידיאנים גם מרחוק.

gwizard

New member
השאלה בדיוק

"אבל נשמה יכולה להיות מחוברת למרידיאנים גם מרחוק." תסבירי איך בדיוק זה נעשה, מה זה נשמה ואיך את עשית את המעשה המופלא.

PurpleFilth

New member
ובכן,

קטונתי מלהסביר מה זה נשמה. נכתבו על זה אינסוף מילים, ועדיין אין הגדרה מדוייקת. כל מה שאני יכולה זה לתת לך זה את ההגדרה שלי, וגם אני לא יודעת הכל. באופן תיאורטי, הנשמה היא המרכז האנרגטי שלך - גם אמצע ההילה וגם מרכז שליטה ובקרה. תחשוב על זה כמו על כוכב שמושך אליו מטאורים. באופן קונקרטי, היא ממוקמת (אם אני לא טועה) בדיוק מאחורי מפתח הלב, מוגנת על ידי קליפה קשה של מעטפת אנרגטית שמחוברת למרידיאנים. תחשוב, נגיד, מה קורה אם אתה מותח את המרידיאנים מספיק בשביל להוציא את הנשמה מהגוף.

למעלה