שלום
שאלה....

gwizard

New member
אם את לא יכולה לענות אז תגידי כך

וזה מה שמזעזע בעיני כי היה לי יותר כבוד אליך, אפילו אחרי שראיתי אותך במו עיני והבנתי מול מי אני עומד. אני מניח כי יותר מדי אשליה בחיים יכולים להפוך את החיים כולם לאשליה. זה לא ביקורת על השיטה, זו ביקורת על המשתמש.

PurpleFilth

New member
מקומם של עלבונות אישיים הם במסרים.

איזה כיף שיש חברים בהנהלה, הא?

gwizard

New member
צודקת

אם ראית במה שכתבתי עלבון אישי אז אני מתנצל. לא הייתה לי שום כוונה להעליב אותך, אלא רק לגרום לך להוריד הילוך בהצהרות שלך שלדעתי אין בהן אמת. אם אני טועה אז את מוזמנת לתקן אותי ולהסביר למה. אנחנו מנסים להקים כאן פורום רציני של אנשים רציניים. הדרך עוד ארוכה, אבל אנו נתקדם לשם...גם אם נצתרך לשבור כמה ביצים בדרך.

PurpleFilth

New member
אין לי בעיה לשבור ביצים,

אבל מקום שם אנשים רציניים לעולם לא יהיה המקום שלי. מצטערת. -זוהמה, השדון של מקסוול.

RainBird

New member
מגניב. הוא נתן את הנשמה שלו מרצון או שסתם לקחת אותה?

PurpleFilth

New member
וואו, אני די בטוחה

שדווקא את הנשמה הזאת לא תרצה. אפשר לעניין אותך באחת אחרת? =]

PurpleFilth

New member
היא פשוט

נושאת יותר מדי ערך סנטימנטאלי. כן, בלאט, חתיכת טעות להיקשר למושאים שלי. אבל הבחור מציע נשמה, לא תקחי?

ההגמון

New member
את שמה לב שאת פונה אלי בנקבה?

ולא, אני לא אקח. אם מישהו מציע לי נשמה סימן שכבר לקחתי לו את הנשמה שלו ממזמן... בלי ידיעתו.

PurpleFilth

New member
למה, זה כל כך מפריע לך?

אומרים שעל ראש הגנב וגו'. סתם דיברתי בלשון כללית. לא דווקא שנשמתו נלקחה. הוא גם יכול להיות סתם שפוט.

ההגמון

New member
אני לא מתעסק עם שפוטים.

זה עיניין לפוליטיקה, אחרי הכל, אני מכשף, ולא פוליטיקאי. למה זה כל כך מפריע לי? -זה לא. אבל אני יודע על התאוריה שלך ושל חתול שצייר...

RainBird

New member
יש לך משהו אפל וסקסי בשבילי? מסוג הדברים שאני יכול להכניס לגוף שעשוי משעווה וענפים וישמש אותי כמאהב בערבים קרים? או שזו רק תיקוות שווא? אני מוכן לשלם pretty penny עבור אחת. וגם כמה מכוערים.

PurpleFilth

New member
לצערי, זאת שאני לא יכולה לתת

היא בדיוק זאת שאתה מבקש. אבל לא נראה שיש לך בעיה ליצור לעצמך סוג של גולם. כלומר, "יהוה" אולי לא יעבוד עם מערכת האמונות שלך, אבל אני מניחה שגם לאלים שלך יש שמות כח. חוצמזה, פריטי פני זה לא מה שאני צריכה. רק אבקש ממך טובה צנועה. תמורת זה תקבל: 1 כתב העברת בעלות מהבחור אלי (המהווה גם מסמך דוקומנטרי) 1 כתב העברת בעלות מהודר ממני אליך 1 בקבוקון זכוכית חתום בשעווה המכיל: 1 נשמה אבודה של בחור שטוף מח, אבל בעל אמונה חזקה (ביהדות).

PurpleFilth

New member
ואם אנחנו כבר בעסקים,

בנוסף לכל זה, במבצע הכירות, תוכל לקבל גם צמיד רונות עבודת יד (שלי), עם רונות לבחירתך תמורת מחיר סמלי של נשיקה במצח.

RainBird

New member
נסכם מהי הטובה הצנועה שאת צריכה ויש לך דיל בעיקרון.

למעלה