שלום
שאלה....

ההגמון

New member
סחר בנשמות.

איזה כיף לראות את זה מעל פורום ציבורי בארץ שבה העיסוק בכישוף הוא אסור על פי חוק ודינו מעצר.

העיסוק בכישוף הוא לא אסור לפי חוק

זה גביית תשלום על כישוף היא שאסורה עפ"י חוק, כי מבחינת החוק כל המכשפים הם מאחזי עיניים (ולכן יוצאי הדופן הם "כישופים" שהם קסמי במה בעלות סבירה של כרטיס כניסה למופע).

ההגמון

New member
מישהו אשכרה אוכף את החוק הזה?

ומה עם הסיפור הזה שהממשלה שקלה לשלם כסף להוא שרצה לעשות כישוף על אחמאדינג'אן?

לא מכיר את הסיפור

וכן, החוק הזה לעיתים נאכף, במיוחד כש"כלבוטק"/"שומר מסך" ושאר סדרות "תחקירים" מתבייתים על זה (או שכמישהו לוקח ותובע מכשף/ה בבית משפט).

RainBird

New member
סביר להניח שזה סתם ערפד אנרגטי. או מישהו שעוסק במאגיה- או סתם אדם שיש לו יכולת מולדת להכנס לנפש של האדם השני בתור מנגנון הגנה פסיכולוגי\מאגי.

ההגמון

New member
בואי

ניצור קודם כל שפה משותפת. כשאני אומר "נשמה" אני מתכוון לרצון, לאנרגיה ולאופי של האדם. תמצית החיים הזאת שמבדילה בין אדם חי לאדם מת (לאו דווקא פיזית). אני יכול לקחת לך חלק מהאנרגייה הזאת, הנשמה, בכדי לשלוט בך או בכדי שהזמן היחיד שבו תרגישי "שלמה" הוא הזמן שתהי בחברתי. אני יכול ליצור לינק בינך לביני, ומכיוון שהרצון שלי יותר חזק, אני אשלוט בך דרך הלינק הזה, בצורה אנרגטית ולא פסיכולוגית, כמובן. אני יכול פשוט לקחת את האנרגייה הזאת שמרכיבה את מי שאת, ולא לתת לך אותה חזרה. ואז תהי... כמו זומבי. תחיי, תלכי לעבוד, אבל לשום דבר לא יהיה משמעות או טעם אמיתי. או, שאני יכול לקחת אותה, ושהיא תהיה אצלי, אבל ליצור לינק בינך לבינה כך שתרגישי כרגיל, אך הכוח של החיים שלך ימצא בידי (זו השיטה האהובה עלי). א-ב-ל, מקריאת השרשור, נוצר בי הרושם כי פשוט נפגשת עם אדם חזק אנרגטית. אולי הוא ערפד אנרגטי, אולי הוא "פרץ" לך קצת למוח. לפעמים אנשים שרואים הילות גורמים לתחושה כזאת. אבל אני שם חצי מההון שלי על כך שהנשמה שלך עדיין בידיך. פיטר.

למעלה