אקורדים - תנופה
על מנת לחסוך אי הבנות ישנות או אולי על מנת ליצור אי הבנות חדשות, להלן האקורדים של תנופה בשתי וריאציות ותסלחו לי כי אני ממש גרוע ולא מנוסה בפורמט הזה: אופציה א' --------- בית: C#m G# B A C#m אני מרגיש שזה הזמן עכשיו או לעולם B A מה הטעם לחכות C#m G# B A C#m משהו עוצר את התנופה אולי זו רק תקופה B A שצריך רק לעבור (וזה ממשיך ככה עד הפזמון) פזמון: #F תמיד זה קורה כשאני F# E D עסוק מדי במשהו אחר #F הגוף מתפרק לאט B A D והראש עובד יותר מדי מהר B A D הראש עובד לי מהר.. מעבר - #G בית שני: כמו הבית הראשון רק יותר קצר: 2X C#m, A, B, G#, C#m, A, B #F תמיד זה קורה כשאני F# E D עסוק מדי במשהו אחר #F הגוף מתפרק לאט B A D והראש עובד יותר מדי מהר B A D הראש עובד לי מהר.. B A D רק את יודעת מה טוב לי #G# F לו רק יכולתי לדבר #A G במקום לצעוק או לפזר B A מילים ללא הסבר F# B מה הייתי אז אומר. (בחלק האחרון, זה איזושהי וריאצייה על האקורדים האלה, קצת קשה לי להסביר בשמות, אבל זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע.) אופציה ב' ---------- ---------- קאפו 2 ------ B#m F# A G B#m אני מרגיש שזה הזמן עכשיו או לעולם A G מה הטעם לחכות B#m F# A G B#m משהו עוצר את התנופה אולי זו רק תקופה A G שצריך רק לעבור B#m F# A G B#m חייב לצאת אל הרחוב אוויר עושה לי טוב A G להרגיש את התנועה B#m F# A G B#m אני באלף חלקים אוכל שוב מתוקים A G בלילה במיטה פזמון: E תמיד זה קורה כשאני E D C עסוק מדי במשהו אחר E הגוף מתפרק לאט A G C והראש עובד יותר מדי מהר A G C הראש עובד לי מהר.. מעבר - #F בית שני: כמו הבית הראשון רק יותר קצר: 2X B#m, G, A, F#, B#m, G, A פזמון: E תמיד זה קורה כשאני E D C עסוק מדי במשהו אחר E הגוף מתפרק לאט A G C והראש עובד יותר מדי מהר A G C הראש עובד לי מהר.. E D C רק את יודעת מה טוב לי F# E לו רק יכולתי לדבר #G F במקום לצעוק או לפזר A G מילים ללא הסבר E A מה הייתי אז אומר. זהו, מקווה שהצלחתי לעזור. אני יודע שזה רחוק מלהיות ברור, אבל אמרתי בהתחלה שאני לא טוב בזה. תודה רבה על המחמאות ותודה ענקית על האהבה מלך אני לא, למרות שטומי הוא נסיך.. לילה טוב ובהצלחה למנחשים..