שלום...

שלום...../images/Emo9.gif

לפני כמה שבועות נכנסתי לפורום הזה בטעות, ומאז הוא לא יוצא לי מהראש. קראתי כמה מהשאלות הנפוצות שהיו לי רלוונטיות, וקראתי גם כמה מהשרשורים האחרונים, והתחלתי להבין את המושג "א-מיני"... וזה מפחיד אותי קצת 0_ס לא הא-מיניים, אלא העובדה שאולי אני כזאת... אז החלטתי לשאול בעצמי כמה שאלות וסתם לספר.. ואני אשמח לקבל תשובות. אז השאלה שיש לי בראש בעיקר.. היא אם נראה לכם שגיל 17 וחצי הוא גיל מוקדם מדי לדעת אם אני א-מינית? אולי פשוט לא פגשתי את הבנאדם הנכון או משהו...? אני אספר קצת- לפני חודש בערך הייתה הנשיקה הראשונה שלי.. וזה לא היה בדיוק כמו שדמיינתי. או בכלל. האמת היא שלא ממש הרגשתי משהו, וגם לא הרגשתי שאני ממש נמשכת לבחור, למרות שאני ממש מחבבת אותו כבנאדם. בכל מקרה, אחרי שנפגשנו עוד, ונקרעתי בין האהבה שלי לבנאדם לחוסר המשיכה שלי אליו, אמרתי לו שאני לא מוכנה לזה, אפילו שאני בת 17 וחצי... והוא ממש הבין אותי ויצא ממש חמוד. אבל אחרי שהתנשקנו נכנס בי פחד שאני בחיים לא אוכל להנות מזה, עם אף אחד.. ואז נכנסתי לפה, מה שהעצים את הפחד הזה מצד אחד והכניס אותו למסגרת מצד שני. ולמה אני כל כך מפחדת מזה? פשוט כי אני ממש רוצה את הזוגיות הזאת, נניח לרגע את המיניות בצד..אני רוצה את זה, לא בהכרח עכשיו, אבל מתישהו. ואני יודעת שהרבה יותר קל למצוא בן זוג מיני מאשר א-מיני... ואני גם רוצה כן לחוות את התשוקה הזו שרואים בסרטים. אני רוצה להיות חלק מזה ולא להיות בצד בלי להבין על מה כולם מדברים.. כמו עכשיו. ואולי אני ממממש מגזימה ויכול להיות שאני פשוט מתפתחת מאוחר ולכל אחד יש את הקצב שלו... ויכול להיות שזה באמת תלוי בבנאדם ושכשאני אפגוש את הבנאדם הנכון, אם יש כזה דבר, אני ארגיש אחרת. אני מניחה שאתם לא יכולים להגיד לי הרבה יותר ממה שאני אמרתי, אבל אולי כן, ובכל מקרה אשמח לשמוע מה אתם חושבים בכלל.. בתור אנשים שחיים ומכירים את זה. ואולי גם אתם הרגשתם פעם כמוני... תודה!

רק את יכולה להגדיר את עצמך.

נדוש ואומרים את זה הרבה בפורום הזה, אבל זה נכון. אני בגיל 16 כבר הבנתי שאני א-מינית. כן, בגלל הגיל אני תמיד לוקחת בחשבון את האפשרות שזה ישתנה. אבל ידעתי ברגע שקראתי את ההגדרה. וכשכתבתי לראשונה בפורום, הרבה מהבוגרים יותר בפורום הודו כי אם היו מודעים להגדרה בגיל צעיר יותר, אין ספק שכבר אז היו מגדירים את עצמם כא-מיניים, למרות הגיל. אז כאמור, רק את יכולה להגדיר את עצמך. האם את מבססת את כל התהייה רק על נשיקה אחת שלא נהנית ממנה? כי זה לאו דווקא המדד. במשך כמה זמן חששתי שאני בעצמי עושה זאת, עד שנזכרתי בכל מיליון הפעמים, עוד לפני הנשיקה הראשונה שלי, שביני לבין עצמי חשבתי שאני בעצם לא נמשכת לאף אחד. אבל דחקתי את המחשבות האלה לפינה. אני הייתי מציעה לך להישאר עם ראש פתוח, בעיקר. אם ההגדרה הזו נראית לך מתאימה, לפחות לעכשיו, את מוזמנת להרגיש בנוח להגדיר את עצמך ככזו. אבל לקחת בחשבון שכן, אולי זה יכול להשתנות. לי ההגדרה הסבה המון נחת. המון תחושת נורמליות. משהו כזה קיים, אני לא דפוקה לגמרי כמו שכבר חשבתי. ולכן אני מגדירה את עצמי א-מינית. אל תכריחי את עצמך אל תוך הגדרות, אם הן מלחיצות אותך.

ממ

זה לא רק בהתבסס על הנשיקה, כמוך, גם לי עלתה המחשבה בראש כבר מזמן... אני לא יודעת אם ההגדרה זה מה שמשנה לי... מה זה חשוב איך אני אגדיר את עצמי, אני אהיה אותו דבר. זה פשוט, כמו שאמרתי... הפחד שזה ימנע ממני למצוא מה שאני מחפשת, מתישהו בעתיד. וגם איזשהו פספוס.. תודה על התשובה

Berethor

New member
שנכנסת זה לא היה טעות, זה גורל

אין לך סיבה לפחד, אם את כזאת תקבלי את זה אם לא אז לא. 17 וחצי זה ממש לא מוקדם לדעת מה את, על אחת כמה וכמה אם לא מוקדם לך לתנשק. חוץ מיזה תמיד טוב לדעת שיש דבר כזה ושיש עוד אנשים כמוך, ככה לא תרגישי פגומה או תחשבי שאפשר "לרפא" את זה, כי למעשה א-מיניות זה ברכה ולא קללה, מה גם ששום דבר לא ישנה את זה. אם לא פגשת באדם הנכון, את זאת שאמורה לדעת את זה, אבל בהנחה שהוא לא לגמרי לא נכון עבורך, מבחינך מראה, בינה, אופי ועוד. היית "אמורה" להרגיש משיכה כלשהי עליו, בתור מינית, במיוחד כי הייתם על תקן מיני שם. אם את מחבבת מישהו בתור בן אדם, הוא חמוד ונחמד, זה לא אומר כלום, ואני מבין שאת אוהבת אותו בתור ידיד ולא כמו בן זוג, בלי קשר למשיכה בכלל. עכשיו נראה שכל מה שמניע אותך זה פחד, התכחשות ונסיון להיות כמו "כולם". לגבי זוגיות את טועה, קודם כל זה אפשרי(לפחות תיאורטית) להיות במערכת זוגית בתור א-מינית, עם א-מיני אחר או עם מיני מאוד לא מיני, זה הסיבה שלגברים א-מינים הרבה יותר קל מלנשים לדוגמה. אם למצוא בן זוג זה מה שמתריד אותך, אז אני יגיד לך שלמצוא זה לא בעיה, למצוא מישהו מתאים זה הבעיה, גם בתור מינית זה היה לך בעיה ועכשיו הסכוי למצוא גם מתאים וגם לא מיני או מיני בצורה מועטה היה לך קשה, אבל עדיף להיות בזוגיות נכונה או לא להיות בכלל, לא ?. מה שקל זה לא מה שנכון. בקשר לבן אדם הספציפי, אני לא בטוח, מצד אחד אם את יוצאת איתו, אמורה להיות לך סיבה והתאמה מסויימת, מצד שני נראה שהוא דוחף אותך למין, ואת מסכימה רק כי את חושבת שיש בך בעיה. את רוצה לחוות תשוקה כמו בסרטים. קודם כל סרטים זה סרטים, דבר שני לא ברור לי באיזה סרטים את צופה, כי בסרטים בדרך כלל יש דגש על אהבה ולא על תשוקה, במחשבה שניה אני לא רוצה לדעת איזה. את רוצה להיות חלק ממה שאת לא, ואת רק פוגעת בעצמך, מרוב שאת כל כך רוצה את תעשי הכל ותעשי דברים שלא היית עושה אם לא היית א-מינית, עד שתביני כמה זה לא מתאים לך ורק תקבלי צלקות מכל הסיפור. מה רע בלסתכל בצד ולא להבין על מה "כולם" מדברים, חוץ מיזה את כן יכולה להבין על מה הם מדברים, זה כמו כל משיכה אחרת, סתם רגש גופני חסר שליטה שאין לך. את לא מתפתחת מאוחר, אלה אם כן את רואה שפיזית או מנטלית את מתפתחת מאוחר, מיניות לא קשורה להתפתחות, זה יש או אין כמו שזה, לא רק שא-מיני לא פחות מפותח, הוא יותר מפותח, ברמה אל אנושית. לפחות בדבר הזה. אגב כינוי יפה, את האישה הלוחמת השלישית שראיתי כאן בפורום, צריך לבדוק תתאוריה שלי, שיש קשר בין א-מיניות לאנשים חזקים. ברוכה הבאה.

לגבי הפסקה הראשונה -

"אבל בהנחה שהוא לא לגמרי לא נכון עבורך, מבחינך מראה, בינה, אופי ועוד. היית "אמורה" להרגיש משיכה כלשהי עליו, בתור מינית, במיוחד כי הייתם על תקן מיני שם. אם את מחבבת מישהו בתור בן אדם, הוא חמוד ונחמד, זה לא אומר כלום, ואני מבין שאת אוהבת אותו בתור ידיד ולא כמו בן זוג, בלי קשר למשיכה בכלל. עכשיו נראה שכל מה שמניע אותך זה פחד, התכחשות ונסיון להיות כמו "כולם"." לפי מה שהבנתי מההודעה הראשונה שלה, זה כלל וכלל לא המצב שאתה מתאר. לפי מה שאני הבנתי, היא כן נמשכת רומנטית לבחור, היא כן רוצה להיות איתו מבחינה זוגית, פשוט לא מבחינה מינית. לפי הבנתי, היא כן אוהבת אותו כמו בן זוג, פשוט לא בכוונה לקשר מיני. אבל לא כמו ידיד. ולגבי ההמשך: "מיניות לא קשורה להתפתחות, זה יש או אין כמו שזה, לא רק שא-מיני לא פחות מפותח, הוא יותר מפותח, ברמה אל אנושית. לפחות בדבר הזה." מה זאת אומרת, מיניות לא קשורה להתפתחות?! בטח שהיא קשורה! מיניות היא דבר שמתפתח. לא, אני אנסח את עצמי אחרת - משיכה היא דבר שמתפתח. לא רק יש או אין. מן הסתם, כילדים, אף אחד איננו מיני. כי אין מיניות או משיכה כשקטנים, זה משהו שמתפתח עם הזמן. אני יכולה להעיד על עצמי באופן מאוד ברור שמשיכה רומנטית התפתחה אצלי, במקום שבו אצל רוב האנשים מתפתחת גם המיניות. או קצת לפני. או קצת אחרי. אבל מתפתחת, כן. וחוץ מזה, מה זאת אומרת שא-מיניים יותר מפותחים ברמה אל-אנושית? אתה שומע את עצמך בכלל? זה לא להיות מפותח או לא, זו פשוט צורה שונה של להיות. זה משהו אחר, לא יותר או פחות מפותח. בכלל, נמאס לי ההכללה של כל העולם המיני בפורום הזה - שכל העולם הזה נתעב ונורא ורדוד. כן, יש אנשים שמתייחסים לפן המיני ברדידות. אבל לא כל העולם המיני! יש לי הרבה חברות מיניות, מן הסתם, ואף אחת מהן לא נמצאת באיזה מירוץ ללשכב-עם-כמה-שיותר-אנשים או לצאת הכי-שווה-בשוק-הבשר שנדמה שכל הפורום הזה תמיד מדבר עליו באופן נתעב. כן, זה נתעב. אבל להכליל בתוכו את כל העולם המיני? למה הפכנו? אנחנו מפלים את העולם המיני, במקום שבו אנחנו אמורים לבקש ממנו לקבל אותנו: אנחנו לא מקבלים אותו. האין זה מגוחך? באמת, אני היחידה ששמה לב לזה בפורום? שזה מציק לה? ובכלל - כל ההעצמה של א-מיניות וכמה זה יותר מפותח ונעלה ולא-יודעת-מה היא מטופשת. זו פשוט צורה אחרת להיות. אני מצטערת, אם יש א-מיני גזעני, למשל, הוא לא יותר נעלה. הא-מיניות לא הופכת אותו לנעלה, היא פשוט מונעת ממנו את האפשרות שהצדדים הרעים שלו יתבטאו ברדיפת סקס, למשל. היא לא מונעת ממנו להיות חרא בהרבה מובנים אחרים. לעומת אדם מיני שרואה יחסי מין פשוט כעוד חלק בריא וקיים במערכת יחסים. למה לגנות את זה כל כך, ועוד להחליט שאנחנו יותר נעלים?

snoopytush

New member
מסכימה איתך בהחלט

הגבתי על זה כבר בעבר שוב כי זה פורום שאמור להיות פתוח ומקבל.

inbardaf

New member
בגדול צודקת. רק תרשי לי להבהיר משהו

גם מיניות וגם משיכה הם דבר שמתפתח - פיזית ופסיכולוגית, נפשית. צודקת לחלוטין ויש מצב שהבחורה עדיין לא 'התפתחה'. רק היא יכולה לדעת... לגבי ההמשך: "בכלל, נמאס לי ההכללה של כל העולם המיני בפורום הזה - שכל העולם הזה נתעב ונורא ורדוד. כן, יש אנשים שמתייחסים לפן המיני ברדידות. אבל לא כל העולם המיני!" ... "ובכלל - כל ההעצמה של א-מיניות וכמה זה יותר מפותח ונעלה ולא-יודעת-מה היא מטופשת. זו פשוט צורה אחרת להיות. אני מצטערת, אם יש א-מיני גזעני, למשל, הוא לא יותר נעלה. הא-מיניות לא הופכת אותו לנעלה, היא פשוט מונעת ממנו את האפשרות שהצדדים הרעים שלו יתבטאו ברדיפת סקס, למשל. היא לא מונעת ממנו להיות חרא בהרבה מובנים אחרים. לעומת אדם מיני שרואה יחסי מין פשוט כעוד חלק בריא וקיים במערכת יחסים. למה לגנות את זה כל כך, ועוד להחליט שאנחנו יותר נעלים?" בתור מישהיא שאמרה משפטים כמו: א-מיניות היא ברכה, היא מפרידה אותך בעוד צעד מעולם החיות. ופתחה שירשור בנושא - האם א-מיניות היא סוג של התפתחות. אני מרגישה צורך להבהיר כמה דברים, מנקודת המבט שלי האישית על הנושא (ואני חושבת שיש פה עוד אנשים בפורום שיסכימו איתי). מה שאני לפחות התכוונתי לומר הוא: יש את עולם החיות ויש את עולם בני האדם. אנחנו מאוד קרובים אחד לשני ומעט דברים מפרידים ביננו. מאחר ולי אישית יש תפיסת עולם רוחנית, אני מאמינה שמה שבעיקר מפריד אותנו הוא החלק הרוחני שלנו שלא קיים בבע"ח אחרים (חיות). אני מאמינה שכבני אדם, אנחנו נמצאים בתווך שבין עולם הרוח לבין העולם הפיזי והשאיפה היא כמובן לעבר עולם הרוח. כל זה אגב, נכון בכל דרך רוחנית שתבחרי. (כל עוד בחרת ברוח.) מזה אני יכולה לראות בעצמי ולקרוא בתורות שונות, על התכונות שמורידות אותנו ועל אלו שמעלות אותנו. בגדול, כל היצרים והתשוקות שלנו, שנובעים לרוב מצרכים של הישרדות (מין, אוכל וכד') משותפים לנו ולעולם החיות. כל יצר שהתגברת עליו, או שפשוט אין לך אותו, מעלה אותך. זה שאת א-מינית לא הופך אותך אוטומטית לאדם נעלה יותר. ברור שיש א-מיניים חארות. פשוט לא חסרים יצרים ותשוקות אחרים כדי לדרדר בן-אדם. א-מיני עם שיגאון גדלות, הוא חרא יותר מאדם מיני נורמאלי ושפוי שרגיש לזולת. א-מיניות אומרת, שבתחום הצר והנקודתי הזה בלבד! את במצב יותר טוב משאר האנושות. לא ממקום של התנשאות (שזו גם תכונה שלילית), אלא מהמקום שלך עם עצמך. מהמקום שאת לא צריכה להתמודד עם היצר הזה. ללמוד לשלוט בו ולרסן אותו כמו כל יצר אחר או יותר. מעולם לא הכרתי באופן אישי אנשים א-מיניים, אבל אני בהחלט מכירה לא מעט אנשים מיניים שהם בעיני אנשים נעלים ואני שמחה על שהכרתי אותם. אנשים מדהימים שבהחלט משפיעים על מאזן הטוב והרע בעולם. בכלל, למדתי בחיים שכל אדם יכול היות טוב לאדם מסויים/במקום מסויים ורע מקרה אחר ולפעמים כלפי אותו אדם. זה נדיר למצוא אנשים שהם רק רעים ואנשים שהם רק טובים. את הא-מיניות אני רואה כתכונה חיובית. אדם הוא מכלול של אלפי תכונות נוספות... מקווה שזה היה מובן ולא ארוך מידי... נ.ב. אם את לא מתחברת לעולם הרוח, את יכולה להסתכל על זה גם מהזווית הנפשית הפשוטה. כל יצר שיש לך, שולט בך בצורה כזו או אחרת. ככל שיש לך יותר שליטה ביצר, את למעשה פחות חווה אותו והתוצאה על חייך היא יכולת בחירה וחופש הרבה יותר גדולים. שליטה עצמית. מכאן, גם הפגיעה שלך בזולת תפחת (או תגבר בצורה מכוונת ובעלת רוע טהור. זו הסכנה שמדברים עליה בדתות השונות בהקשרים מסטים) קחי לדוגמא תשוקה נוספת נפוצה ודומינטית בחיינו: התשוקה לאוכל - הרעב. היא כמובן נועדה לשמור עלינו ממוות (כמו שיצר המין נועד לגרום לנו להתרבות), אבל הרבה אנשים (רובינו למעשה) מפתחים מהר מאוד את תאוות החיך, ואוכלים לצורך הנאה ולאו דווקא לצורך מחיה. זה גורר השמנה ומחלות. אנשים שמנים (כתוצאה מעודף אוכל ותזונה לא בריאה) הם אנשים שלא מסוגלים לשלוט ביצר שלהם ותאוות החיך שולטת בהם. אני בטוחה שכל אחד מהם שרוצה לרזות ו/או להבריא, ישמח להפסיק להרגיש את הדחף לאכול. אני לפחות, הייתי שמחה להפסיק להימשך למתוק בצורה ממכרת. סתם כי זה לא בריא. אני מגבילה את עצמי, אבל אני לא תמיד עומדת בפיתוי והייתי שמחה שהוא פשוט לא יהיה.

אני מבינה את הכוונה שלך, אבל...

עדיין יש לי בעיה עם משהו אחד. העובדה שאת מגדירה א-מיניים, אפילו אם רק בתחום הקטן והצר הזה, כיותר נעלים טומנת בחובה למעשה קביעה אחרת: מיניים פחות נעלים. בתחום הקטן והצר הזה. ולפי מה ששמתי לב אליו בפורום לאחרונה, קרה מצב של התייחסות אל מיניים כחיות נטו, בהקשר הזה. וקשה לי עם המחשבה שדווקא יצר כזה, שאני לא רואה אותו כרע, אלא פשוט כלא קיים אצלי, יגרום לכזה טאבו בנושא. כי כן, גם בי קיימת הסלידה הטבעית לעולם המיני, פשוט כי אני לא חלק ממנו. אבל הוא סובב אותי, ואני לא יכולה להתעלם מזה. אז במקום לפטור את עצמי מהתמודדות עם משהו שאני די סולדת ממנו ולהגדיר אותו כטאבו ולא-נעלה, אני מתייחסת אל הנושא כדבר מה טבעי מאוד, פשוט לא בשבילי. וכן קשה לי עם האנשים בפורום שמסתכלים על הנושא בכזה תיעוב, כי חבל לי - אנחנו נאלץ לחיות בעולם שרובו מיני עוד שנים רבות. ואם את רובן ככולן נעביר בתיעוב משהו שאצל רוב האנשים טבעי, אפילו אם הוא לעיתים מכניע אותם תחת יצר כלשהו, זה חבל. זה הכל. ומעבר לכך, זה מרחיק אותנו מעולם המיניים כמה צעדים יותר. אנשים מיניים שיכנסו לכאן ויקראו כמה אנחנו נעלים מהם בנושא זה וכמה הם פחותים מאתנו, ודאי לא תהיה להם הרבה סבלנות על מנת לקבל אותנו כפי שאנחנו. להיפך - הם ודאי ישקיעו מאמצים רבים בנסיון נואש להוכיח לנו שבעצם גם אנחנו קורסים תחת יצר זה. זו דעתי, לפחות. קשה לי לראות קבלה אמיתית מצד העולם המיני כל עוד אנחנו מגנים אותו כל כך. גם אם זה רק בנושא קטן וצר זה.

Xylophone

New member
אז שלא יקבלו!

לפעמים התיעוב הוא בלתי נמנע. אחרי שאת שנים על גבי שנים צופה בסרטים שלא מדברים עלייך, לא מבינה למה תמיד מתנשקים בסופי סרטים ומדברים שטויות קיצ'יות, לא יודעת לאיזה כיוון להסתובב בעת קטעי סקס, לא יכולה לצפות בסרטים עם אמא שלך כי את פוחדת שהיו קטעי סקס ממש גסים, לא מבינה על מה מדברים במשרד, לא מבינה על מה כולם צוחקים תמיד, לא מבינה בדיחות, לא מבינה סלנג, לא מבינה שירים ולמה הם תמיד חוזרים על איי לאב יו בייביי מליון פעם, לא מתרגשת בקטעים "המרגשים". אחרי שאת נאלצת ימים שלמים להקשיב לשירים מטומטמים ברדיו ובבית לבד לשמוע את השירים ההרבה יותר חכמים (גם בתוכן וגם במוזיקה) שלך. הרי אף אחד לא יבין אותם. "הם" רגילים לדברים הרבה יותר פשוטים! אין הרבה ספרים שאת יכולה לקרוא, אין לך לאן לצאת, את לא מבינה למה צריך לצאת, מה עושים שם, למה כולם מולידים ילדים בכזאת כמות, למה מתחתנים, למה מתנשקים. אחרי שנים על גבי שנים של כול הזבל הזה אני מתחילה להרגיש כמו בכלוב בגן חיות! אני לא מתנשאת, אבל רוב האנשים הרבה יותר רדודים ממני. זה הכול תמיד- הסרטים שלהם, הפרסומות שלהם, העולם שלהם האהבה הטפשית והקיצ'ית שלהם. אני לא מזדהה פה עם כלום! אני לא שייכת לעולם! אולי בגלל שאת רומנטית(זכור לי שאמרת את זה פעם) את עוד יכולה להבין אותם. אני לא. שימי לב- המוזיקה הפופולרית הרבה יותר רוויה בתוכן מיני מטומטם וחוזר על עצמו. בעוד המוזיקה הפחות פופולרית מדברת על מוות ונושאים פילוסופיים למינהם ואת המוזיקה הזאת הם לא מבינים! אחרי שנים של כול זה אנילא יכולה שלא להרגיש שאני פשוט לא שייכת לעולם הזה, שאני יותר נעלה, ושמזל שאני אמינית. I have spoken

inbardaf

New member
Poor Leno

"אחרי שנים על גבי שנים של כול הזבל הזה, אני מתחילה להרגיש כמו בכלוב בגן חיות!" עכשיו אני מבינה את חיבך היתרה לשיר..

inbardaf

New member
יש הבדל בין האדם כמכלול לתכונה מסויימת אחת

את יכולה להרגיש רגילה עם שינוי קטן. תרגישי מה שמתאים לך. אני מרגישה, מתוך הסתכלות על העולם הדוחה שסביבי, שמיניות היא דבר חייתי ומעטים האנשים שמשתמשים במיניות בצורה 'נקיה'. מעטים האנשים ש'עושים אהבה'. רוב האנשים פשוט מזדיינים.
(בעיקר הגברים) אנחנו חיים בתרבות שבה המיניות הפכה להיות זולה. האנשים המיניים הפכו אותה לכזו בשם החופש ונתינת השליטה בחייהם ליצרים שלהם. אין יום שעובר בלי שמישהוא יפגע מינית (לרוב זה הבנות). את לא שומעת על זה כי זה לא קסאם שנופל על בית. כל יום אנשים נותנים ליצר שלהם לשלוט בהם וזה דוחה וחייתי. אין לזה פירוש אחר. אדם מיני שמודע לסכנות שבמיניות פרוצה וחסרת שליטה, יעדיין את המיניות שלו ויכיר במקומות הבעייתיים שלה. זה לא מקרי שבכל הדתות מדברים על שליטה במיניות. וכמו שאמרתי, לא חסרים יצרים ששולטים בנו. אני לא מושלמת. אני רחוקה מלהיות כזו. אבל כן, יש רדידות ויש דברים נחותים. וכמו שציינו פה לגבי מוזיקה וסרטים - אני מסכימה איתם. אני יותר מתחברת לצדדים הקיצ'ים כי אני רומנטית. אבל אני מודעת לזה שזה קיץ'. כל עוד אני לא פוגעת באף אחד - למי איכפת? ושכל המיניים שיש להם בעיה איתנו - שילכו ל... לעשות מה שהם יודעים.
כמו שאמרתי: אני לא חושבת שכאדם על כל מכלול תכונותי, אני נעלה מהם. אני כן חושבת שבתחום הזה אני כן. מי שיש לו עם זה בעיה זה הם. לרוב הם אלה שמתנשאים ורואים בנו דפוקים. אני לא מגנה את העולם המיני או אדם מיני באשר הוא אדם. אני מגנה את משימוש המופרז שנעשה בימינו במין, את הפרסומות הדוחות שנמצאות בכל חור וחושפות ילדים בעל כורחם לתכנים שהם לא צריכים לראות. את הקלות שבה אנשים מרשים לעצמם להשכיב אנשים אחרים ואז ללכת. את הניצול וההשפלה שרווחים כ"כ ביחסים מיניים וזה לא כ"כ בשוליים של העולם המיני כמו שהם רוצים לחשוב. אני שמחה שאני לא חלק מזה ושאני לא צריכה לתמודד עם יצר שגורם לאנשים לעשות דברים נוראיים. "אנחנו נאלץ לחיות בעולם שרובו מיני עוד שנים רבות. ואם את רובן ככולן נעביר בתיעוב משהו שאצל רוב האנשים טבעי, אפילו אם הוא לעיתים מכניע אותם תחת יצר כלשהו, זה חבל. זה הכל." - זה חבל שזה בכלל קיים. זה הכל.

Xylophone

New member
היינו צריכים להיוולד במאה ה-19../images/Emo3.gif

אנחנו בתקופה הלא נכונה

Berethor

New member
כן, מי רוצה הזמנות לנשף ? ../images/Emo3.gif

אנחנו באמת לא בתקופה הנכונה, אבל מצד שני זה לא עניין של תקופה זה עניין של תרבות. אני מקווה שבעתיד זה ישתנה בחזרה לפני שהיה מאוחר, מצד שני נראה שהעולם יושמד על ידי הברברים במלא..

Berethor

New member
גם אני אמרתי שבתכונה הזאת ספציפית

סתם סילפת את דבריי, וברור לי שזה היה בזדון. בשבילך פטריוט 'גזען' זה הדבר הכי גרוע שהיה, יכול גם להיות א-מיני מחבל לשם הפרוטוקול, או יכול להיות א-מיני "יפה נפש" כמוך, ובשני המקרים זה גרוע. הא-מיניות עצמה נעלה על פני המיניות, אם לא-מיני יש חסרונות אחרים זה לא רלוונטי לנושא, המיניות היא חיסרון, זה כמו שאני יגיד שטפשות זה חיסרון ונחות ביחס לחוכמה, ואת תגידי לי שיש חכמים ששודדים בנקים, לא רלוונטי, סתם סילוף של דברים, נסיון לתחכם ולמצוא תרוצים בסגנון "כולם רעים". אוליי יש פה כמה אנשים שמתיחסים לכל המיניים כעל חיות, אני לא אחד מהם, אם לא שמת לב אני תמיד משתדל לשים דברים בפרופורציה ולכוון תהאשמה והדין לכוון שצריך ולא על כל "העולם המיני". המיניות עצמה היא דבר חייתי, מיניים שלא שולטים במיניות, מרסנים אותה ומכוונים אותה לאן ולמתיי שצריך, הם חיות לכל דבר, אלה שכן מתגברים על היצר למעשה כמעט בדרגה של א-מיניים בנושא הזה, לנו פשוט אין תתכונה הרעה הזאת שצריך לרסן ולשלוט עליה, כמו אדם שאין לו רצון לשתכר לדוגמה, זה נותן לנו בונוס רציני. אני יסביר לך מה הבעיה שלך, את שייכת לאותה קבוצת א-מיניים שחושקים במיניות, מסיבות אלה ואחרות, חברים, השפעה סביבתית, לחצים, רצון להיות כמו "כולם, חוסר ידע וכו. בעבר עד כמה שידוע לי היו הרבה כמוך כאן, ועכשיו נראה שסוף סוף יש כאן אחווה של של א-מיניים שגאים במה שהם, נראה שאחרי הכל מוצדק הסיבה ששמו תפורום הזה תחת כותרת 'גאווה', מקודם זה היה פורום בושה ורצון להיות מיני. אין לך שום סלידה מהעולם המיני, את סתם לא מסוגלת להיות חלק ממנו וזה הורג אותך כל יום כל שעה, את א-מינית בעל כורחך ומרגישה שיש לך בעיה, אנחנו אומרים שהבעיה במיניות, זאת את שלא מתמודדת עם האמת, ופשוט נגררת אחרי "הרוב" וה"סביבה שלך". "משהו שאצל רוב האנשים טבעי, אפילו אם הוא לעיתים מכניע אותם תחת יצר כלשהו, זה חבל. זה הכל." כן כמה חבל שמיניים "מכניעים" תיצרים שלהם, כמה חבל שפשוט לא שוכבים עם האדם הראשון שהם רואים ברחוב. בגלל שלא שולטים ,"מכניעים" תמניות ומכנסים אותה לפרופורציה תרבותית וחברתית נכונה, העולם העכשיוי והמופקר נראה ככה, זה לא היה ככה תמיד ולא ככה בכל מקום, בתקווה שגם לא ישאר ככה עוד הרבה זמן. מראה שאם זה ימשיך ככה, החברה תדרדר לתקופה פרהיסטורית. "אני מתייחסת אל הנושא כדבר מה טבעי מאוד, פשוט לא בשבילי. וכן קשה לי עם האנשים בפורום שמסתכלים על הנושא בכזה תיעוב" את מסתכלת על זה כמשהו טבעי ופשוט את פגומה ואין לך תדבר הטבעי הזה לא ככה ?, למה אסור לנו לסתכל על זה בתיעוב ומלמעלה ? הרי אנחנו א-מיניים במלא. "אנחנו נאלץ לחיות בעולם שרובו מיני עוד שנים רבות." אני לא חיי בעולם שרובו מיני, אני משתדל לחיות בעולם אנושי, לפחות בסביבה אנושית וחכמה, תיעוב למין לא יפריע לנו כי אנחנו א-מיניים, גם להדחיק אנשים מיניים יתר על המידה זה דבר טוב."זה מרחיק אותנו מעולם המיניים כמה צעדים יותר. אנשים מיניים שיכנסו לכאן ויקראו כמה אנחנו נעלים מהם בנושא זה וכמה הם פחותים מאתנו, ודאי לא תהיה להם הרבה סבלנות על מנת לקבל אותנו כפי שאנחנו." אנשים מיניים שחכמים מספיק וחושבים משכל לא ממקום אחר, יבינו בדיוק למה אנחנו נעלים מהם בדבר הזה, ואוליי אפילו ילמדו לחיות נכון ולשלוט במניות שלהם ולרסן אותה כמו כל רגש רע אחד שאסור שהיה חסר שליטה. אחרים במלא לא צריכים לכנס לפה, הם לא שווים אפילו תגובה או הסברים שלנו, ורובם במלא באו לתנשא עלינו ולשאול איך יכול להיות דבר כזה, אם אנחנו חסרי חיים ואיך אפשר לחיות בלי מין, אבל יקבלו בום לפנים, מהכוון הנגדי. מרחיק אותנו מהעולם המיני? הצחקת אותי, מי בדיוק רוצה להיות קרוב למשהו מיני, עולם מיני זה העולם שלך, אני חיי בעולם של בני אדם. בשבילך כל העולם סובב סביב מין, זה לא יאמן. לא צריכים סבלנות שלהם, גם הם לא סבלנים עלינו ואלה שכן יבינו בדיוק במה מדובר, מיניים שאת מדברת עלהם תמיד גאים ורואים בא-מיני פגום ונחות, מה הבעיה שנראה בהם בדיוק את אותו הדבר. "הם ודאי ישקיעו מאמצים רבים בנסיון נואש להוכיח לנו שבעצם גם אנחנו קורסים תחת יצר זה." שישקיעו בנסיון הנואש הזה, ברור מראש שהם יכשלו, אנחנו לא יכולים לקרוס תחת היצר, פשוט כי הוא לא קיים, ואצל חלק קיים בצורה נמוכה ביותר. את כבר קרסת תחת "היצר" שלך בזה שנכנעת והחלטת שמיניות זה מה שטוב. אני לפחות לא מגנה "תעולם המיני" פשוט כי זה מוסג שיקרי ומופשט, אני מגנה תמיניות, אנשים שלא שולטים במיניות שלהם וחברה מינית ומופקרת, נקודה. כל מיני או א-מיני שתומך בדברים האלה מוזמן להשקיע מאמצים נואשים מולנו. ועוד פעם אני ידגיש, לא אכפת לי אם הם יקבלו אותי או לא, לא מזיז לי בכלל, מי שראוי לקבל אותי יקבל אותי כמו שאני, ואין לי בעיה עם מיניים ששולטים במיניות שלהם, ואני מכיר רבים כאלה. אלה שאת רוצה שיקבלו אותך לא שווים את זה, תמשיכי עם הגישה הפשרנית וכנועה שלך לקבל את כל הסטיות וההפקרות המינית שקיימת בשולי החברה, ואצל חיות אדם. כמה "עליון" מצידך.

avi1283

New member
מסכים איתך מאוד ילדת הסוכר

ומקוה שמתמשיכי לכתוב בפורום ולא תירתעי מכך שיש לאנשים דעות שונות בנושא. אני חושב כמוך שמיניות זה דבר טבעי בדיוק כמו א-מיניות, ולא רואה בזה נעלות או משהו כזה. אני מבין אחרים פה שכן שאוהבים את התכונה ושמחים שהיא קיימת אצלם שזה סבבה, אבל כדאי לדעתי להימנע מלהגיד מי יותר טוב וכו' הדרך שכולם יקבלו את כולם בחברה היא ההבנה שזה טבעי שכולם יהיו שונים, וכל עוד לא פוגעים באף אחד אין בזה משהו רע. נראה לי שהחברה מבינה את זה יותר עם הזמן ומקבלת את ההומאים וכך גם יקבלו את הא-מיניים, אבל אם נחשוב שאנחנו הכי טובים ואחרים צריכים להשתדל להיות כמונו אנחנו למעשה די הורסים את הטיעון של עצמנו, והופכים את כל הטיעונים המטופשים ללמה א-מיניות זה דבר פגום לקבילים.

Xylophone

New member
מה אכפת לך להיות נעלה?

למה את כול כך מנסה להיות "רגילה" וברמה של כולם. אולי את באמת נעלה יותר ואת סתם מנסה "להוריד" את עצמך רמה. הרי קיים כזה מושג נעלה. אז מישהו צריך להיות נעלה. אז למה שזאת לא תהיי נניח את. סתם תאוריה כזאת. מה זה בעצם בנאדם נעלה? בתנ"ך המלאכים והנביאים הם נעלים והם א-מיניים. והנפילים (המלאכים שנפלו מהרמה של המלאכים הרגילים) , הם נפלו מהרמה הזאת בגלל שהם חשקו בבנות הארץ ושכבו איתם. ז"א שלפחות התנך רואה באמיניים משהו נעלה. אני לא מאמינה גדולה בתנ"ך או בדת וזאת לא דעה אישית שלי, רק מציינת עובדה. גם בנצרות- האפיפיור והקרובים אליו- אמיניים! גם בדתות אחרות! עד כמה שאני לא מאמינה ומתעבת דתות, אני מאמינה שיש בזה משהו ושזה לא סתם.

כי אני רגילה.

אני כמו כולם. פשוט משהו קטן שונה בי. למה לעשות מזה כל כך ביג-דיל עד כדי לומר שאנחנו נעלים? זה פשוט קצת לא ברור לי. וכאמור, רוב החיים אנחנו נחייה בקרב העולם המיני. לא חבל לגרום לו לכזו סלידה מאיתנו כשאנחנו מגדירים את עצמנו כנעלים מהם, ואח"כ לא להבין למה הם לא מקבלים אותנו?

למעלה