שלום:]

yan levi

New member
שלום:]

אני מצטערת שאני פותחת שירשור חדש.. אבל בכל זאת.. מישהו יכול בבקשה לרשום לי את הדיסקים של פינק פלויד מהראשון עד לאחרון בבקשה :]? -יאן-

itaikuskus

New member
רציתי להפנות אותך לדיסקוגרפיה

אבל משום מה רשום שאין שם כלום. אפשר גם לגגל את הערך pink floyd discography בכל מקרה- 1967 the piper at the gates of dawn 1968 a saucerful of secrets 1969 more 1969 ummagumma 1970 atom heart mother 1971 meddle 1972 obscured by clouds 1973 the dark side of the moon 1975 wish you were here 1977 animals 1979 the wall 1982 the final cut 1987 a momentary lapse of reason 1994 the division bell אלו כל אלבומי האולפן. בנוסף יש סינגלים, אלבומי הופעות ובוטלגים, שכבר אין לי כוח לציין.

flowerboy69

New member
אם works מופיע פה אז מן הראוי שיהיה גם

התקליט הכפול a nice pair-חידוש של 2 האלבומים הראשונים בתקליט כפול.הוא צריך להופיע גם בדיסקוגרפיה.

flowerboy69

New member
ועוד משהו

astronomy domine לא היה צד ב בשום סינגל ממה שידוע לי-כפי שרשום בפרטים של פולס.כמו כן פולס יצא גם בדאבל וידיאו cd ולא רק בפורמטים שצויינו.

ביצוע חי ל"אסטרונומי" יצא כצד ב'

לסינגל Take It Back בחודש אפריל 1994. זה איננו הביצוע המקורי, כמובן. לא ציינו שפולס יצא ב"דאבל וידאו CD" משום שהפורמט הזה אינו נפוץ עוד. זה יעניין אספים, בוודאי, אבל לא את הגולש הממוצע.

flowerboy69

New member
ברור...אבל לציין שזה יצא בלייזר דיסק כן

יכולתם אבל לא זכור לי שהפורמט הזה קיים כיום... חח ונכון.עכשיו אני נזכר בסינגל הזה.שכחתי ממנו לגמרי.זה היה תקליטון בצבע אדום ודיסק סינגל.אני זוכר את take it back בתקליטון הפרומו שהיה ללא עטיפה ושחור לחלוטין עם השיר בשני הצדדים.

flowerboy69

New member
זה נחשב כאלבום עצמאי בדיסקוגרפיה

בארכיון הפלויד אז אני מניח שיש לו מקום גם פה

flowerboy69

New member
איזה מזל שאת לא מנהלת הארכיון

מי יודע איזו צנזורת פריטים היה שם.אין לך מה לקבל את עמדתי זו עובדה שהאלבום מופיע בדיסקוגרפיה כמו גם התקליט tonight lets all make love in london אני מניח שמי שרוצה לראות יותר מארבע קירות ידע היכן לעשות זאת והמבין יבין...

The Walrus

New member
כמה תיקונים

דליקייט סאונד אוף טאנדר - הסולנים בטים הם גילמור ורייט, ולא רק גילמור כמו שכתוב. פאלס - ה"הופעה" הנשמעת בדיסק היא למעשה ערבוב של הרבה הופעות שונות ואין לה תאריך אחד... אממ וזהו נראה לי...

The Walrus

New member
וכמובן

לרגל יציאת הDVD, הגיע הזמן לעדכן את השאלה על הDVD של פאלס...

The Walrus

New member
ויותר עצוב

הגיע הזמן גם לעדכן את "היכן נמצא סיד בארט כיום, ומה הוא עושה?".

עידכנתי

האם יש שאלות נפוצות נוספות שלדעתכם צריכות להמצא במאגר? העלו אותן לכאן (ואם אפשר, גם את התשובה).

The Walrus

New member
אפשר את השאלה על רוי הארפר

היא חוזרת די הרבה... שאלה: מדוע רוי הארפר שר את have a cigar? תשובה: התשובה לכך אינה ברורה, כי במהלך השנים הפלוידים והארפר ענו תשובות שונות וסוטרות אחת את השנייה. אפשר להכניס שאלה על הpublius enigma (אני לא יכתוב אותה כי אני לא מבין גדול בנושא), או אולי על ציטוטים\שירים מסויימים ואל מי הם מתייחסים... לא יודע, אין לי רעיונות עכשיו.

The Eraser

New member
אולי תגידו מי שר את welcome to the machine

ווטרס?גילמור? רוי הארפר?

למעלה