שלום...

HuRLeY GiRLY

New member
שלום...

אתם יכולים להמליץ לי על איזה דיסק של פינק פלויד כדי לי לקנות הורדתי שירים בקאזאא.. ואני ממש רוצה לקנות דיסק. תודה מראש מור

אבסולוטלי

החומה, והצד האפל של הירח. אלו הדיסקים הכי טובים ל"מתחילים"...

HuRLeY GiRLY

New member
תודה :) כמה עולה החומה?

הוא לא עם 2 דיסקים? אני מקווה שאני אמצא אותו במבצע.. אין לי כל כך הרבה כסף

meandmeandme

New member
כן... זה 2 דיסקים..

ולצערנו אי אפשר להכניס את פינק פלויד ומבצע באותו משפט. הדיסק עולה משהו כמו 150 שקל. מחיר לא נעים בהחלט
. אבל את יכולה להתחיל מדארק סיד וכמובן יש גם את אנימלס או מדל או אם את אוהבת פסיכודלי אז Piper at the Gates of Dawn הוא מאוד מאוד מומלץ. אך, גם אלה לא זולים, 89 שקל
. בעע...

PINK FLOYD FAN

New member
טוב אז ככה יש את...

THE WALL DARK SIDE OF THE MOON תנסי את החדש אני קניתי אותו WISH YOU WERE HERE THE FINAL CUT

HuRLeY GiRLY

New member
טוב.. נראה לי אני אלך

על the wall בכל מקרה בגלל המחיר.. כי הוא ממש שווה את זה או את dark side of the moon אבל זה מעצבן שיש בו רק 9 שירים (אני יודעת שזה נשמע דפוק לקבוע משהו לגבי מספר השירים בדיסק.. אבל בכל זאת) או.. wish u were here

meandmeandme

New member
תראי...

אף פעם אל תשפטי דיסק לפי מספר השירים שיש בו. פור גונס סייק בטויבלר בלס יש רק שתיים! וזה דיסק עצווום!! בדארק סייד יש אולם רק 9 שירים. אבל זה 45 דקות של מוסיקה איכות. כך גם עם רוב הדיסקים הטובים שיצאו באותה תקופה, תקליט וינל לא יכל להכיל הרבה יותר מזה.

meandmeandme

New member
קנית אותו?

ספר לנו עליו קצת אולי? ספר לנו איפה קנית ואיך הוא נשמע וכמה הוא עלה והאם זה שווה את זה?

meandmeandme

New member
לא לא...

ל"מעריץ פינק פלויד" היקר שקנה את הגרסה המחודשת של הצד האפל.

meandmeandme

New member
קנית אותו?

ספר לנו עליו קצת אולי? ספר לנו איפה קנית ואיך הוא נשמע וכמה הוא עלה והאם זה שווה את זה?

HuRLeY GiRLY

New member
אה... עוד משהו.. כמה עולה הסרט

the wall בדיוידי? (נראה לי שפחות מהדיסק.. :/)

PINK FLOYD FAN

New member
אתה יכול לקרוא לי מגל ואני שמח

שאתה מראה לי כבוד כי יש לי הרגשה שלא כל כך מחבבים אותי פה מאז הריב על רוג'ר ווטרס

HuRLeY GiRLY

New member
עוד משהו לגבי הסרט

פעם ביקשתי שיסבירו לי עליו פה.. (אני יודעת שזה יכול לקחת שעות להסביר את הסרט) אז נתנו לי במקום קישור או משהו.. עכשיו שוב אני אבקש או אם מישהו יכול להסביר לי לפחות על חלקו (ואני לא מדברת על איפה צילמו אותו ודברים כאלה.. אני מדברת על ה מסרים הסמויים בכל דקה בסרט) או אם אפשר לתת לי אתר שמסביר אותו בצורה טובה תודה מראש מור

למעלה