שלום...

meandmeandme

New member
../images/Emo4.gif

להסביר על כל הסרט זה בהחלט לא דבר פשוט
.. אני ינסה (יותר מאוחר) לחבר בשבילך איזשהו משהו קטן שיסביר לך בכליליות... בנתיים אני מקווה שמישהו פה יתן לך קישור כי אני לא זוכר איפה זה כבר
.

HuRLeY GiRLY

New member
תודה.. בבקשה תכין אם אתה יכול

כי צריך בכל מקרה לדעתי שהאנשים פה בפורום שמבינים יכינו משהו למאמרים על הסרט

meandmeandme

New member
אוקי...

עקב סכסוכים בלהקה לפיינל קאט מעולם לא היה סיבוב הופעת. אז בכדי להשלים את הפער ולתת לאבלום חשיפה רוג'ר ואטרס הפיק מין סרטון קצר עם שלוש שירים מהאלבום והפיץ אותו על מסכי הטלוויזיה ברחבי העולם. זה לא משהו רציני. בסך הכול זה די מעפן.

yuvalpik

New member
אוקי

דארק סייד אחרי זה וויש יו אחרי זה אנימלס אחרי זה החומה אחרי זה מדל ואחרי שתשמעי את כל אלה, אני אציע עוד

PINK FLOYD FAN

New member
מחר אני מקבל אותו ואני ימסור לך כל

מה שתרצה רק תן לי עד מחר כי מביאים לי אותו מאילת שם עולה לדוגמא the final cut המקורי 40 שקל אז מחר יביאו לי אותו ואני יספר לכם הכל סבבה?

נימרודל

New member
אני חושבת

שגם וויש יו וור היר הוא דיסק מעולה, זה הדיסק הראשון שאני שמעתי, אני חושבת שיש פה עד הרבה אנשים שיחשבו שהוא אמת מעולה. כמו שאמרתי פעם אפשר לשמוע את הפרפקצוניסטיות של ווטרס כמעט בכל היצירות כל הזמן, אבל זכה דיסק מעולה להתחיל להכיר אותם.

../images/Emo41.gifהרלי, יקירתי

מצאתי עבורך קישור דיי ממצא של הפורום שלנו, שדיברנו בשעתו על החומה, להנאתך. קראי החכימי, ותהני. ותזכרי שאנחנו לא צריכים חינוך!

yuvalpik

New member
מגל!!

פיינל קאט זה לא אלבום שאפשר להתחיל איתו כשרוצים לשמוע את פינק פלויד.... כי לדעתי זה אלבום בסדר אבל לא יותר מזה.... המלל הבכייני של ווטרס מעצבן, ומוסיקה גם בינונית. פיינל קאט זה אלבום ש... מי שכבר באמת שמע את הכל אז אם הוא רוצה אז....... להתחיל לשמוע פינק פלויד כמו שצריך אז להתחיל עם תחילה עד אמצע שנות ה-70 (מדל,דארק סייד,וויש יו, אנימלס,אטום הארט מאדר) אפשר גם את החומה...... ואז את 4 האלבומים משנות השישים (piper,ummagumma saucerful of secrets,more) ואז אם באמת רוצים אז גם את פיינל קאט ודוויז'ן בלס ומומנטרי לפס אוף ריזן

PINK FLOYD FAN

New member
צודק מצטער כדי לקרוא את תחתית

פינק פלויידוזאורוס שם כתוב מה "צריך" להיות בבית

meandmeandme

New member
מה זה "צודק מצטער"?

אם אתה חושב שפיינל קאט הוא אלבום ששווה להתחיל איתו אז אל תוותר ככה על העמדה שלך. ויובל... לדעתי הייתי צריך לבחור בטון תוקפני פחות ולאומר ש"לדעתך פיינל קאט הוא אלבום שלא צריך להתחיל איתו".

נימרודל

New member
אוקיי.

אני לפחות חושבת שצריך להתחיל מה"קלאסים" להתפשט הלאה לכאלה כמו אומגומה, פיינל קאט, פייפר, וכו' יכול להיות שאם היא תשמע דיסק שהוא יותר "בינוני" והיא תתחבר אליו פחות היא לא תרצה לשמוע יתר פינק פלויד חוץ מכמה דיסקים מסויימים. והאלבומים ה "קלאסים" הם יותר כאלה שקל להתחבר לפעמים אל המלודיה למרות שהיא מסובכת, ולפעמים אל המילים למרות שקשה לפעמים להבין מה הם רוצים מהחיים שלנו. אבל הם יותר כאלה למתחילים.

PINK FLOYD FAN

New member
תשמע הוא צודק

בהחלט דיסק שלא צריך להתחיל איתו ולא חשבתי על זה אולם יובל אם היית שם לב זה בעדיפות אחרונה

GeForce 5

New member
תקשיבי ותקשיבי טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אין דבר כזה הדיסק הכי טוב להתחיל עם Pink Floyd ! כל אחד מתחבר ל-Pink Floyd בדרך שלו וזה מה שיפה בזה, אני מכיר המון אנשים שחיים פינק וכל אחד התחיל בדרך אחרת ובדיסק אחר. ההמלצה היחידה שאתן לך היא לא להתחיל באוספים או הופעות חיות, כיוון שלדעתי, כל דיסק של פלויד הוא עולם בפני עצמו, וצריך לשמוע אותו מתחילתו עד סופו, להופעות כדאי לעבור אח"כ, כשאת כבר מכירה את החומר המקורי. חוץ מזה, פינק פלויד (ומוזיקה בכלל) זה כמה שפחות שאלות על מה לשמוע וכמה שיותר לשמוע ו...להקשיב, החיבור הכי טוב מתבצע כשאת לבד, מנותקת מהכל, שקועה במוזיקה, פתאום תגלי את היופי שבפנים, מומלץ ג'וינט קטן... בקיצור, תתחילי לשמוע, לא משנה מה וזהו

meandmeandme

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

נחמד שהצטרפת אלינו! תישאר יש כיבוד
. בקשר למה שרשמת. אתה בתכלס צודק. אני לא מכיר הרבה להקות שהקפידו על סטאנדארטים גבוהים כמו פינק פלויד. הרבה להקות התחילו חרא, בורכו בתור זהב של שתיים שלוש דיסקים ואחרי זה עיבדו את הרגש הזה והתדרדרו ברמה. פינק פלויד (ביחד עם לד זפ ועוד כמה נדירות) היא להקה שבאמת הצליחה לגרום לקהל להתחבר לכל אלבום שלה בצורה אחרת. אך עדיין להתחבר. ברור שתור הזהב של פינק פלויד חל בשנות ה70 (וב67
) אבל באמת זה לא כזה משנה מאיפה מתחילים. העיקר שמתחילים. זה שיותר נהוג להתחיל מהאלבומים המוקרים זה כבר משהו אחר. אני אישית לא מכיר מישהו שהתחיל מהחלילן או סוסרפול ככה שאני לא ממש יודע. הכי קיצוני שאני מכיר זה מישהו שהתחיל מה"פעמון".

HuRLeY GiRLY

New member
תודה.. הסבר טוב.. אבל

לא הבנתי מה הקשר שאמרת שאתם לא צריכים חינוך. בזה שאמרתי שלדעתי כדאי להכין משהו למאמרים על זה? מצטערת אם זה גרם לך לחשוב כך...

HuRLeY GiRLY

New member
אוקיי.. ../images/Emo3.gif שוב תודה ואם למישהו יש

קישור לאתר שמסביר יותר לעומק אז בבקשה שיתן לי לינק.. מור

למעלה