שלום...

meandmeandme

New member
אין שם משהו רציני לדעתי..

מצאתי לך אתר מצווין שמסביר כמעט הכול על החומה הסרט. Complete Anyalisis of Pink Floyd's The Wall

yuvalpik

New member
אני לא התכוונתי

להעליב או משהו, זאת לא הייתה הכוונה שלי בכלל פשוט כמו שמישהו אמר כאן(אני לא זוכר מי ואני לא יכול ללכת אחורה בלי שזה ימחק ואז..... לא משנה) אם רוצים להמליץ למישו על דיסק כדי להתחיל לשמוע את פינק פלויד, הכי כדי להתחיל מהאלבומים המוכרים יותר, כי באמת ככה ניתן יותר להתחבר אל הלהקה יותר טוב זה לא אישי מגל......... סבבה אח שלי?

PINK FLOYD FAN

New member
אבל אתה מגזים בתגובות

טוב שאתה א בא לרצוח אותי בגלל דעתי תאמין לי שאם היא הורידה שירים מוכרים בטח מהחומה אז שתמשיך ללא מוכרים חחשבת עלזה אולי???

meandmeandme

New member
סלחי לי...

אני עדיין מסתבך עם קישורים
הנה הכתובת פשוט: http://home.mchsi.com/~ttint/ ורק בשביל הפואנטה: בבקשה תעבוד

Lord of Spells

New member
מה?

למה לא להתחיל באקוס?(echoes)??? יש שם מלא מהשירים הכי טובים שלהם...

Lord of Spells

New member
אהה...ושכחתי

באקוס יש שירים קליטים יותר, ושנוח יותר להתחבר אליהם, לכן עדיף להתחיל מאקוס ורק אז לעבור לאלבומים האחרים... מה ששכחתי זה זה- זה לא אנחנו לא צריכים חינוך זה אנחנו [הדגשה] כן [סוף הדגשה] צריכים חינוך. We doNT need NO education שלילה כפולה. זה אומר שהם כן צריכים חינוך, אבל לא כמו שאנגליה העניקה להם בתקופה...

GeForce 5

New member
חוזר ומזכיר ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

Lord Of Spells, מה קורה אח שלי
אמנם ב-Echoes יש שירים קליטים... אבל Echoes זה אוסף, וכמו שאמרתי קודם, כדי להנות מהחוויה שנקראת Pink Floyd ולהבין "על מה כולם מדברים", צריך לשמוע דיסק מההתחלה ועד הסוף. לדוגמא, בדיסק הראשון של Echoes, שירים 10,11,12 הם בסדר הזה: -Money -Keep Talking -Sheep השיר הראשון מ-Dark Side, השני מ-Division Bell והשלישי מ-Animals, שלושה דיסקים שונים בסגנונם, ואחד מהם מתקופה הרבה יותר מאוחרת. אתה לא חושב שמישהו יהנה יותר לשמוע את שלושת הדיסקים האלו ברציפות ולהבין את ההקשר של השיר לשאר השירים בדיסק? אבל שוב כמו שאמרתי קודם, אני לא חושב שיש מתכון רשום, אתה לא יכול ללכת לרופא ולקבל מרשם ל-Pink Floyd בסגנון "קח 2 Animals, אחד Wish ו-3 Saucerful כל בוקר..."

meandmeandme

New member
אני נאלץ להסכים איתו...

Echoes הייתה עוד דרך של חברת התקליטים להרוויח כסף מגדולתה של הלהקה. למרות שלעולם לא שמעתי אותו. אני לא חושב שזה המקום הנכון להתחיל.

HuRLeY GiRLY

New member
יש לי כסף ../images/Emo3.gif

הביאו לי 300 שקל עכשיו.. סופית מה לקנות? למרות שנראה לי עכשיו שאני אלך על החומה

meandmeandme

New member
300 שקל ../images/Emo99.gif

חח.. סתם... אממ.. תלכי על החומה וזהו... במילא בסוף את תקני את כולם
.

HuRLeY GiRLY

New member
זהו! קניתי ../images/Emo98.gif

אתמול ראיתי את הדיסק בטאוור ב140 שקלים.. החלטתי לוותר.. ו..... היום נסעתי לת"א ומצאתי אותה ב100 שקלים בלבד! חה! מגיע לכם טוואר רקורדס.. בכל אופן אם מישהו לא הבין מדובר בחומה..

meandmeandme

New member
../images/Emo34.gif

מחיאות כפיים
תתחדשו (גם לך וגם לדסיק... עזבו, קטע אישי) אני מאוד מקווה שמצפה לך האזנה מהנה, וסחטיין על הקומבינה
. אפשר לשאול איפה קנית?

HuRLeY GiRLY

New member
../images/Emo6.gif קניתי בדיזינגוף סנטר בחנות

ממש חביבה (שיש בה המון מבצעים.. קניתי שם גם עוד כמה דיסקים במחירים ממש טובים) ששמה דיסק סנטר.. בקומה התחתונה וקניתי גם חולצה בשוק הכרמל..

למעלה