שלום!

DuStOfAnGeLs

New member
שלום!

אני חדשה פה... מה שאספר על עצמי, אל תיבהלו. אני משתייכת לאמונה בשטן, אבל לא לכת השטן, אלא שטניסטית. ה"תנ"ך" שלי הוא ה-סטניק ביבל ע"פ אנטון סזנדור לה-וואי, שנכתב בשנת 1966. ההרשמות שלי לפורום נובעת מצורך לדבר עם אנשים שאמונתם שונה משלי. כמו כן, אני בת 16, אבל אני מקווה שלא תישפטו לפי הגיל שלי. אשמח לכל תגובה!!! *החתימה שלי, זה פשוט אלבום חדש של להקה שאני אוהבת. וגם, זה די מה שאני חושבת, אבל אני מקווה שלא תיפגעו.*

L7

New member
ספרי לנו על השטן שלך. קוים לדמותו.

אני למשל לא מבדיל בין אלוהים לשטן. ואת? מה את חושבת על חסד ?

DuStOfAnGeLs

New member
להלן:

השטן שלי הוא פשוט יותר מאלוהים. הוא יותר איתי. אני מרגישה אותו יותר לידי מאשר שהרגשתי את אלוהים בכל חיי. הוא אינטילגנט אבל לא מראה זאת. הוא מורה הדרך שלי, הוא תמיד יודע מה טוב בשבילי- בערך כמו אבא, אבל יותר מודע לדברים. אני יודעת שאפילו אם אני ממש אתפלל חזק לקבל משהו שאחר כך יזיק לי הוא לא יתן לי את זה. בעצם, הוא המדריך שלי, המורה שלי, אבל מחובר אליי בצורה רגשית. אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה אבל אני יודעת שהוא פה. שהוא קיים. מבחינתי יש הבדל בין אלוהים לשטן. אלוהים כבר כ"כ רגיל להיות "מורה דרך" של אנשים שבדרך הוא איבד הרבה מרגשותיו. אני לא רואה בו דמות רחומה. חסד? איך אתה רואה חסד? אני צריכה את ההסבר שלך בשביל לדעת על מה לענות. חסד זה מושג גדול מידי.

Lu Tze

New member
ארר... עד כמה שהבנתי, לה-ווי

והאמונה שלו לא הייתה בשטן, אלא הוא השתמש בו כדי לייצג אתאיזם. או משהו כזה, בכל מקרה. הבנתי לא נכון? ובנוגע לחתימה שלך,איזו להקה ואיזה סיגנון?

DuStOfAnGeLs

New member
לא ממש...

זה לא יכול להיות כי לה- וואי גם עסק במאגיה. הוא גם כתב על מאגיה שטניסטית. זה לא ממש אתאיזם. אבל הוא כן השתמש בשטן ליצג אינטליגנטיות, קרירות רוח, התלהבות מועטת ואדם שלא מפריע לאחרים לחיות- בעצם בן אדם הוגן מכל הבחינות. לדוגה, חוק 11: While walking in an open taritory, bother no one. if someone bothers u, ask him to stop, if he wont stop, destroy him. זוהי דוגמה מובהקת- אל תפריע לאף אחד, אבל אל תהיה "פראייר" ותשתוק למי שמפריע לך. בקשר ללהקה- Slayer להקת מטאל.

Lu Tze

New member
תודה על התשובות.

אז יהיה נכון לומר שכת השטן היא מעיין שטניזם קיצוני? ושהאמונה שלך היא דואליסטית, כי את מאמינה שהשטן ואלוהים מהווים ניגודים שווים אחד לשני? ובנוע ללהקה, התכוונתי איזה מטאל (למשל ת'ראש, גות'י וכו'). להקה שמוציאה אלבום בשם GOD HATES US ALL די ברור שתהיה מטאל.

Lu Tze

New member
אגב, יכולה להיות אמונה בכשפים בלי

אמונה באל כלשהו. יותר מידע - בשירשור הארוך מאוד למטה.

DuStOfAnGeLs

New member
בבקשה על התשובות

אתה רוצה לדעת את דעתי בקשר לכת השטן? היא בוטה מאוד אז אני מצטערת מראש, פשוט אין לי דרך אחרת להגיד את זה: ~ילדים קטנים שחושבים שהם כ"כ מגניבים בזה שהם רוצחים בעלי חיי, וחושבים שהם ערפדים כשבעצם הם אפילו לא יודעים מה זה "ערפד נפשי", ילדים מסוממים שאיבדו כל שמץ לפופולריות בחברה ולא קיבלו מספיק חלב מאמא אז פנו לדם מחתולה.~ ושוב, אני מצטערת אם אני נשמעת כמו המקלל האוטומטי. אפשר להגיד שהאמונה שלי דואליסטית. כי אני מאמינה שיש לכל דבר איזון. פנג שואי קטן צמח לו בתוך הראש שלי. ת'ראש, כמו שאחינו אמר לך.

DuStOfAnGeLs

New member
תשובות

יחסי לבני אדם: כל בן אדם הוא בעצמו, ולכן אני מתייחסת לכל אחד שונה. יש אנשים שאני לא מכבדת, בגלל שהם לא דורשים זאת. ועומת זאת, יש אנשים שאני כן. אבל נראה לי שככה זה אצל כולם, אצלי זה לא משתנה. והיחס שלי לכל אותם מה שהקרא "פוזרים" עם כל ההתלהבות הזאת שנשפכת אצלהם מהאוזניים בגלל שהם שומעים מטאל ושוחטים חתולים, הוא רע מאוד. הם לא דורשים כבוד, אז פשוט אין לי אותו כלפיהם. יחסי לבעלי חיים: אני אישית חושבת שאיפשהו בדרך קצת איבדנו את השיוויון בין דברים. בני אדם נהיו שולטים פתאום ואילו החיות נחותות. אני לא אוכלת בשר חיות כי אני לא אוכלת בני אדם. לדעתי- כולנו שווים. יחסי לטבע ולסביבה: אנחנו מהטבע,אבל הטבע היה פה קודם, ויהיה פה אחרי. הסביבה היא מה שקבענו, ואני לא מסכימה עם כל הדברים האלה שאנשים עושים. אם היו כורתים לאנשים את הבינינים הגבוהים זאת היתה שערוריה. אבל להרוס יערות זה בסדר? זאת עמדתי בנושא.

תודה על התשובות.

האמת? תשובותיך מצאו חן בעיני. מאוד.
. גם תשובותיך לאחרים, שאת חלקן קראתי. Молодец! Так держать! אולי אני לא צודק באתאיזם שלי, ונכון יותר להצטרף לשטניזם שלך? גם אני צמחוני! אתם מקבלים מבוגרים?

DuStOfAnGeLs

New member
בבקשה... עכשיו רק נותר לי לקוות ש..

אתם נהנים מחברתי בפורום כמו שאני נהנית מחברתכם. אני שמחה שאתה אוהב את התשובות שלי, אני משתדלת לענות על כל שאלה וכמה שיותר ברצינות. אני פשוט מאמינה שאם עושים משהו- אז עושים עד הסוף... Спосибо.... Стараюсь.... "אנחנו"? אני חושבת שאם אתה רוצה "להצטרף"... אז זה צריך לבוא מהחלטתך... אתה לא תמצא אותי מובילה אותך לזה... :) אתאיזם- דבר שנוי במחלוקת, כמו אמונה באלים. אבל אם אתה מאמין- זה מה שחשוב. "מקבלים מבוגרים"? חיחי... אני מקווה שאתה לא חושב שזאת "כת של ילדודס"... :)

האמת?

ודאי שאני חושב שזו כת של ילדודס. אם, ואני מקווה שכך, לא עומדים מאחוריכם איזשהם מבוגרים עם מטרות מסויימות, ואם באמת אינכם מתכוונים לפגוע באף אחד, גם בעתיד, אז על הכיפק! אתאיזם זה כמובן "דבר" משעמם של מבוגרים (לא כולם), חסרי מעוף ומקוריות, ואני לצערי ביניהם... וזה בהשוואה לדתות סימפטיות, המוצגות כאן לפעמים, אבל עדיף על הדתות הקלאסיות, הבנויות על כרעי תרנגולת, המתיימרות "לפתור" משהו.

DuStOfAnGeLs

New member
זכותך.

אבל כן "עומדים מאחורינו מבוגרים". בעיקרון, זאת דת נגד הנצרות, ונגד הכנסיה הקתולית. כך כמה הכנסיה השטניסטית.

השאלה היא כמובן

מה מטרותיהם האמיתיות של אותם מבוגרים. מה המניעים האמיתיים שלהם. ומדוע, למשל, אמורה הכנסיה הקתולית להטריד אותנו, הישראלים? מה לנו ולה?

DuStOfAnGeLs

New member
תשובה שלי:

אני למשל מגיל צעיר (איך שנוכחתי בקיומם של אנשים אחרים, דתות אחרות וכו') לא אהבתי את הנצרות. אני לא יודעת למה, אבל חשבתי ואני עדיין סבורה כך- שאין דת יותר מטומטמת ממנה. אני לא באה לבקר אותה, כי לא לי לבקר אותה, אבל אני יכולה להגיד את דעתי: הדת מבוססת על בן אדם פשוט שמת, ואז יחסו לו כל מיני תכונות לא אנושיות. ואז אמרו שהוא הלך על המיים, השוו את הדם שלו ליין... בלה בלה בלה וידה- ידה... אני משווה את הדת הזאת בחשיבותה לכת שקמה לאלוויס אחרי מותו. ככה קורה הרבה, אפילו בעולם המודרני: בן אדם שהערצת מת. מה עושים? מתאבלים, בוכים וכו' (שזה מקובל עליי) ואז באים בהצהרה: הוא לא מת! הוא עוד מעט יחזור. או- אלוויס חזר הביתה. אז ישו- גם. לגן עדן. אני קוראת לזה הכחשה. הם קוראים לזה דת. ולמה זה מטריד אותי כ"כ- למשל, שטניזם. לא מקובל בכלל לנסות להטיף עליה. אני עניתי רק לשאלות שנתנו לי בפורום, וכך או כך אני לא מטיפה ולא אטיף בחיים שלי לאנשים למה כדאי להם להפוך לשטניסטים. אבל הנוצרים עשו זאת. אני שונאת שטיפות מוח, מה שאומר בעצם- אני נגד הנצרות. דרך אגב, לפני מרד בר כוכבא, הנצרות היתה דת שפונה לעניים ולעלובי החיים. אחרי מרד בר כוכבא, כשהיהודים הפסידו והדת היהודית החלה להיות מבוזה, מושפלת והסימן שלה היה- ביזוי, רק אז נהרה הנצרות על הגל הזה והחלה לפנות לעשירים ולמכובדים. אני חושבת שזה אומר הרבה על הדת- היא נואשת, לא בטוחה בעצמה, מטיפה ומבוססת בעצם על הכחשה. האם אתה מסכים איתי?

אם בקיצור, הנושא רחב מדי.

במובן של לחלק ציונים לתופעה גלובלית ורב-צדדית כנצרות. אנחנו יכולים לדבר על האינקוויזיציה, על מלחמות-דת נוצריות, על עלילות דם נוצריות, וכהנה. על הנצרות כדגל הפורמלי של "המערב" בראשות האלוהים האמיתי - ארצות הברית של אמריקה ("ארה"ב" בקיצור). מאידך, יכולים לדבר על עדות נוצריות יחודיות כמו הארמנים, האשורים, הקופטים, הגרוזינים, עם גוון לאומי מובהק. או על אותם "אנשים פשוטים", נוצרים בעיקר, והיכרתי אישית אנשים כאלה, שהמונח "אלוהים" היה עבורם מעין שווה-ערך למונחים כמו: מצפון, הגינות, חמלה, אהבת אנוש. ועוד: שטויות אפשר למצוא בכל הדתות (כנראה). או מנהגים שליליים בעליל, כמו הקרבת קורבנות של בעלי חיים. ועל שטיפת מח עדיף שבכלל לא נדבר. פה בארץ מגן הילדים מטפטפים לנו על הניסים ועל הנפלאות אשר חוללו המכבים, על השמחה הגדולה על תליית וייזתא, ועל שאר הירקות, הדתיות והלא-דתיות. כאן שטיפת המח אינה תופעה. היא כל השיטה.

DuStOfAnGeLs

New member
אפשר לדבר על הכל

אבל במקרה שלי- הנצרות לא הוכיחה את עצמה אליי. לצערי, אני עדיין מאמינה שזו דת מטומטמת, ואחותי נוצריה, אז יצא לי לא פעם להיות בכנסיות, והיא ניסתה להכניס לי את זה לראש... כפי שרואים- לא עבד. אני בשלי.

למעלה