תשובות (בתוספת תודה)
אז קודם כל, תודה רבה על הקבלת פנים יפה הזו. שתיים, ההבדל בין כת השטן לשטניסטים הוא שכת השטן הם בעצם עובדי אלילים. הם עושים טקסים רבים (מידי) והם משלבים בהם הרבה אלימות וסמים. לדוגמה, הם רוצחים חתולים בגלל שהם חושבים שאם הם ישתו את הדם שלהם זה ימלא בהם אנרגיה של השטן, כי מבחינתם חתולים הם מיצר השטן. לעומת זאת, השטניסטים, אסור להם לפגוע בחיות, אלא אם כן הן התקיפו אותם או למאכל. אני אפילו צמחונית! האמונה מתבטאת אצל כל אחד אחרת. אני למשל, לומדת מאגיה, אבל יש אנשים שזכו כבר בתואר "מג" (יותר גדול ממכשף) לעומת אנשים שלא מתעסקים בזה בכלל. אני מאמינה בשטן ולא באלוהים, זאת אומרת- כל תפילותי אליו. הדרך שבה הגעתי לזה זה אחרי פיגוע אחד שבו חברים שלי מתו. ואז, כבר חשבתי- עד כאן, נמאס לי, אין סיכוי שאלוהים כ"כ אוהב את בני האדם!!! מפה לשם הכרתי את האמונה הזאת, ואפילו בהתחלה פיקפקתי. אבל אז משהו קרה. ועובדה- כבר שנתיים אני לא "אוהבת" את אלוהים. רצוי לומר שזה לא שאני לא מאמינה שהוא קיים, אני פשוט לא סומכת עליו יותר, מה שנקרא. ההורים שלי, נו... אבא שלי לא יודע, ועד לפחות גיל 18 זה ישאר ככה, כי הוא מאוד צר אופקים. אמא שלי יודעת את זה, ומקבלת את זה. פשוט כי היא צודקת בזה שהיא חושבת שאין שום טעם בלא להרשות לי להאמין במשהו! אני אפילו מספרת לה דברים על זה.